La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12"— Transcripción de la presentación:

1 Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
dijous 13 divendres 14 Espagueti amb tomàquet i sofregit de tonyina Sopa d'au Croquetes de pollastre Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata Fruita del temps Kcal: 687,00 HC: 62,02 Gr: 33,99 Pr: 33,43 Kcal: 539,16 HC: 46,03 Gr: 21,99 Pr: 39,30 dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta: daus gall dindi, blat de moro i olives Palometa arrebossada Rodo de gall dindi amb salseta Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti Kcal: 604,70 HC: 57,93 Gr: 17,18 Pr: 31,74 Kcal: 577,20 HC: 49,49 Gr: 24,27 Pr: 40,19 Kcal: 600,60 HC: 52,52 Gr: 30,01 Pr: 30,11 Kcal: 624,65 HC: 105,89 Gr: 11,20 Pr: 25,25 Kcal: 636,20 HC: 53,32 Gr: 32,77 Pr: 30,81 dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals tricolor amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat Amanida russa Sopa amb meravella Truita de pernil york Botifarra plx amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt Kcal: 571,84 HC: 81,19 Gr: 19,17 Pr: 18,65 Kcal: 773,15 HC: 59,41 Gr: 45,62 Pr: 31,00 Kcal: 638,21 HC: 66,62 Gr: 21,99 Pr: 42,34 Kcal: 670,74 HC: 97,23 Gr: 14,57 Pr: 37,66 Kcal: 553,18 HC: 49,88 Gr: 23,11 Pr: 36,42 En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.

2 No Porc Setembre 18 dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13
divendres 14 Espagueti amb tomàquet i sofregit de tonyina Sopa d'au (s/porc) Croquetes de pollastre Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta: daus gall dindi, blat de moro i olives Palometa arrebossada Rodo de gall dindi amb salseta Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos pollastre amb adob casolà Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals tricolor amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat Amanida russa Sopa amb meravella (s/porc) Truita francesa Salsitxes de pollastre plx amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron (s/porc) Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.

3 No Ou Setembre 18 dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13
divendres 14 Espaguetis s/ou amb tomàquet i sofregit de tonyina Sopa d'au (pasta s/ou) Pollastre planxa Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina (s/ou) Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta (s/ou): daus gall dindi, blat de moro i olives Palometa arrebossada (s/ou) Rodo de gall dindi amb salseta (s/ou) Lluç al forn/planxa Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti (s/ou) dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals (s/ou) amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat (s/ou) Amanida russa Sopa amb pasta (s/ou) Gall dindi a la planxa Botifarra plx (s/ou) amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt Es necessari fer un bon control d’etiquetes i bones pràctiques de manipulació per elaborar els menus d’al.lèrgies (estris específics i,control oli fritura,etc) En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.

4 Setembre 18 No PLV-Lactosa dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13
divendres 14 Espaguetis amb tomàquet i tonyina Sopa d'au Pollastre planxa Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata (s/llet ni derivats) Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata (s/llet ni derivats) Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta: daus gall dindi (s/llet ni derivats), blat de moro i olives Palometa arrebossada Rodo de gall dindi amb salseta (s/llet ni derivats) Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà (s/llet ni derivats) Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals tricolor amb oli d'oliva, all, espècies (s/formatge) Amanida russa s/ llet ni derivats Sopa amb meravella Truita de pernil york (s/plv-lactosa) Botifarra plx (s/llet ni derivats) amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Es necessari fer un bon control d’etiquetes i bones pràctiques de manipulació per elaborar els menus d’al.lèrgies (estris específics i,control oli fritura,etc) En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.

5 No Gluten Setembre 18 dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13 divendres 14 Espaguetis s/gluten amb tomàquet i tonyina Sopa d'au (pasta s/gluten) Spollastre plana Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata (s/gluten) Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina (s/gluten) Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta (s/gluten): daus gall dindi (s/gluten), blat de moro i olives Palometa arrebossada (farina s/gluten) Rodo de gall dindi amb salseta (s/gluten) Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà (s/gluten) Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti (s/gluten) dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendrá amb patata Espirals (sense gluten) amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat Amanida russa s/gluten Sopa amb pasta (s/gluten) Truita de pernil york (s/ gluten) Botifarra (sense gluten) plx amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina (s/gluten) Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt Es necessari fer un bon control d’etiquetes i bones pràctiques de manipulació per elaborar els menus d’al.lèrgies (estris específics i,control oli fritura,etc) En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.


Descargar ppt "Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12"

Presentaciones similares


Anuncios Google