Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porMaría José Lidia Navarrete Modificado hace 6 años
1
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
dijous 13 divendres 14 Espagueti amb tomàquet i sofregit de tonyina Sopa d'au Croquetes de pollastre Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata Fruita del temps Kcal: 687,00 HC: 62,02 Gr: 33,99 Pr: 33,43 Kcal: 539,16 HC: 46,03 Gr: 21,99 Pr: 39,30 dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta: daus gall dindi, blat de moro i olives Palometa arrebossada Rodo de gall dindi amb salseta Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti Kcal: 604,70 HC: 57,93 Gr: 17,18 Pr: 31,74 Kcal: 577,20 HC: 49,49 Gr: 24,27 Pr: 40,19 Kcal: 600,60 HC: 52,52 Gr: 30,01 Pr: 30,11 Kcal: 624,65 HC: 105,89 Gr: 11,20 Pr: 25,25 Kcal: 636,20 HC: 53,32 Gr: 32,77 Pr: 30,81 dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals tricolor amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat Amanida russa Sopa amb meravella Truita de pernil york Botifarra plx amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt Kcal: 571,84 HC: 81,19 Gr: 19,17 Pr: 18,65 Kcal: 773,15 HC: 59,41 Gr: 45,62 Pr: 31,00 Kcal: 638,21 HC: 66,62 Gr: 21,99 Pr: 42,34 Kcal: 670,74 HC: 97,23 Gr: 14,57 Pr: 37,66 Kcal: 553,18 HC: 49,88 Gr: 23,11 Pr: 36,42 En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.
2
No Porc Setembre 18 dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13
divendres 14 Espagueti amb tomàquet i sofregit de tonyina Sopa d'au (s/porc) Croquetes de pollastre Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta: daus gall dindi, blat de moro i olives Palometa arrebossada Rodo de gall dindi amb salseta Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos pollastre amb adob casolà Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals tricolor amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat Amanida russa Sopa amb meravella (s/porc) Truita francesa Salsitxes de pollastre plx amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron (s/porc) Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.
3
No Ou Setembre 18 dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13
divendres 14 Espaguetis s/ou amb tomàquet i sofregit de tonyina Sopa d'au (pasta s/ou) Pollastre planxa Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina (s/ou) Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta (s/ou): daus gall dindi, blat de moro i olives Palometa arrebossada (s/ou) Rodo de gall dindi amb salseta (s/ou) Lluç al forn/planxa Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti (s/ou) dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals (s/ou) amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat (s/ou) Amanida russa Sopa amb pasta (s/ou) Gall dindi a la planxa Botifarra plx (s/ou) amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt Es necessari fer un bon control d’etiquetes i bones pràctiques de manipulació per elaborar els menus d’al.lèrgies (estris específics i,control oli fritura,etc) En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.
4
Setembre 18 No PLV-Lactosa dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13
divendres 14 Espaguetis amb tomàquet i tonyina Sopa d'au Pollastre planxa Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata (s/llet ni derivats) Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata (s/llet ni derivats) Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta: daus gall dindi (s/llet ni derivats), blat de moro i olives Palometa arrebossada Rodo de gall dindi amb salseta (s/llet ni derivats) Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà (s/llet ni derivats) Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals tricolor amb oli d'oliva, all, espècies (s/formatge) Amanida russa s/ llet ni derivats Sopa amb meravella Truita de pernil york (s/plv-lactosa) Botifarra plx (s/llet ni derivats) amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Es necessari fer un bon control d’etiquetes i bones pràctiques de manipulació per elaborar els menus d’al.lèrgies (estris específics i,control oli fritura,etc) En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.
5
No Gluten Setembre 18 dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13 divendres 14 Espaguetis s/gluten amb tomàquet i tonyina Sopa d'au (pasta s/gluten) Spollastre plana Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata (s/gluten) Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina (s/gluten) Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta (s/gluten): daus gall dindi (s/gluten), blat de moro i olives Palometa arrebossada (farina s/gluten) Rodo de gall dindi amb salseta (s/gluten) Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà (s/gluten) Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti (s/gluten) dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendrá amb patata Espirals (sense gluten) amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat Amanida russa s/gluten Sopa amb pasta (s/gluten) Truita de pernil york (s/ gluten) Botifarra (sense gluten) plx amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina (s/gluten) Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt Es necessari fer un bon control d’etiquetes i bones pràctiques de manipulació per elaborar els menus d’al.lèrgies (estris específics i,control oli fritura,etc) En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.