Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porSusana Méndez Modificado hace 5 años
1
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 3 Crema de carbassa i pastanaga Conill al forn amb pastanaga ratllada i cogombre amanit Fruita de temporada DIA 4 Sopa de verdures amb fideus Escalopa de vedella amb tomàquet amanit DIA 5 Llenties estofades Salmó al forn amb verdures Iogurt natural DIA 6 FESTA DIA 7 Festa de lliure disposició Dia 10 Pèsols saltejats amb pernil Pollastre a la planxa amb amanida variada Dia 11 Espaguetis amb sofregit de tomàquet i formatge ratllat Llenguadina al forn amb verdures al forn Dia 12 Crema de verdures Gall d’indi a la planxa amb enciam i cogombre Dia 13 Mongeta tendra i patata Truita francesa amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Arròs amb verdures Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Brou de pollastre amb arròs Bacallà al forn amb pastanaga ratllada i enciam Dia 18 Cigrons estofats Hamburguesa de vedella amb enciam i olives Dia 19 Espaguetis amb verdures al wok Ous al forn amb beixamel Dia 20 Crema de porros Gall d’indi amb amanida variada Iogurt sostenible Dia 21 Coliflor amb patata Seitons fregits amb tomàquet amanit
Presentaciones similares
© 2024 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.