La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ

Presentaciones similares


Presentación del tema: "FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ"— Transcripción de la presentación:

1 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre al forn amb xips i enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 2 Arròs a la milanesa amb verduretes Estofat de vedella amb salsa i bolets Fruita de temporada Dia 5 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella mixta Filet de salmó al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties amb verduretes Truita de botifarra d’ou amb enciam i olives Dia 9 Sopa minestrone Contracuixa de pollastre rostida amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Croquetes de pernil amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades Filet de lluç al forn amb enciam i olives Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) Gall d’indi estofat amb dau de patata Dia 16 Espaguetis al pesto Truita a la francesa amb albergínia arrebossada Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives Dia 20 Espirals amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata gratinada amb formatge Rostit de vedella al forn amb xampinyons Dia 22 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre rostides amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata Daus de gall d’indi saltejat amb verdures

2 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb pasta s/gluten (brou s/gluten) Pollastre al forn amb xips i enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 2 Arròs a la milanesa amb verduretes Estofat* de vedella amb salsa* i bolets Fruita de temporada Dia 5 Macarrons s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella mixta (brou s/gluten) Filet de roger al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties ecològiques amb verduretes Truita de botifarra* d’ou amb enciam i olives* Dia 9 Sopa minestrone* (brou s/gluten) Contracuixa de pollastre rostida amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Llom a la planxa amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades* Filet de lluç al forn amb enciam i olives* Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) Gall d’indi estofat* amb dau de patata Dia 16 Espaguetis s/gluten al pesto* Truita a la francesa amb albergínia a la planxa Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives* Dia 20 Espirals s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Salsitxes* d’au al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata gratinada amb formatge* Rostit de vedella al forn amb xampinyons Dia 22 Sopa d’au amb arròs (brou s/gluten) Cuixetes de pollastre rostides amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons s/gluten a la bolonyesa* amb formatge ratllat* Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata Daus de gall d’indi saltejat amb verdures SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.

3 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre al forn amb xips i enciam Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa* amb verduretes Estofat* de vedella amb salsa i bolets Dia 5 Macarrons amb tomàquet (sense formatge) Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella mixta Filet de roger al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties ecològiques amb verduretes Truita de botifarra* d’ou amb enciam i olives Dia 9 Sopa minestrone Contracuixa de pollastre rostida amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Llom a la planxa amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades* Filet de lluç al forn amb enciam i olives Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) (s/lactis) Gall d’indi estofat amb dau de patata Dia 16 Espaguetis amb oli i herbes (s/formatge) Truita a la francesa amb albergínia arrebossada (s/llet) Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives Dia 20 Espirals amb tomàquet (sense formatge) Salsitxes* d’au al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata bullides (sense formatge) Rostit de vedella al forn amb xampinyons Dia 22 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre rostides amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons a la bolonyesa* (sense formatge) Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata (s/lactis) Daus de gall d’indi saltejat amb verdures SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega

4 S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre al forn amb xips i enciam Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa* amb verduretes Estofat* de vedella amb salsa i bolets Dia 5 Macarrons amb tomàquet (sense formatge) Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella mixta Filet de roger al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties ecològiques amb verduretes Truita de botifarra* d’ou amb enciam i olives* Dia 9 Sopa minestrone Contracuixa de pollastre rostida amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Llom a la planxa amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades* Filet de lluç al forn amb enciam i olives* Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) (s/lactis) Gall d’indi estofat amb dau de patata Dia 16 Espaguetis amb oli i herbes (s/formatge) Truita a la francesa amb albergínia a la planxa Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives* Dia 20 Espirals amb tomàquet (sense formatge) Salsitxes* d’au al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata bullides (sense formatge) Rostit de vedella al forn amb xampinyons Dia 22 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre rostides amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons a la bolonyesa* (sense formatge) Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata (s/lactis) Daus de gall d’indi saltejat amb verdures S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS

5 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre al forn amb xips i enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 2 Arròs a la milanesa amb verduretes Estofat de vedella amb salsa i bolets Fruita de temporada Dia 5 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella de verdures (s/peix) Gall dindi a la planxa amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties ecològiques amb verduretes Truita de botifarra d’ou amb enciam i olives sense farcir Dia 9 Sopa minestrone Contracuixa de pollastre rostida amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Croquetes** de pernil amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades Llom a la planxa amb enciam i olives sense farcir Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) Gall d’indi estofat amb dau de patata Dia 16 Espaguetis al pesto Truita a la francesa amb albergínia arrebossada** Dia 19 Gall dindi a la planxa amb enciam i olives sense farcir Dia 20 Espirals amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata gratinada amb formatge Rostit de vedella al forn amb xampinyons Dia 22 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre rostides amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata Daus de gall d’indi saltejat amb verdures SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

6 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre al forn amb xips i enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 2 Arròs a la milanesa amb verduretes Estofat de vedella amb salsa i bolets Fruita de temporada Dia 5 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella de verdures (s/marisc) Filet de roger al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties ecològiques amb verduretes Truita de botifarra d’ou amb enciam i olives* Dia 9 Sopa minestrone Contracuixa de pollastre rostida amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Croquetes** de pernil amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades Filet de lluç al forn amb enciam i olives* Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) Gall d’indi estofat amb dau de patata Dia 16 Espaguetis al pesto Truita a la francesa amb albergínia arrebossada** Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives* Dia 20 Espirals amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata gratinada amb formatge Rostit de vedella al forn amb xampinyons Dia 22 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre rostides amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata Daus de gall d’indi saltejat amb verdures SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

7 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre al forn amb xips i enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 2 Arròs a la milanesa* amb verduretes Estofat de vedella amb salsa* i bolets (sense picada) Fruita de temporada Dia 5 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella mixta* Filet de roger al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties ecològiques amb verduretes (sense picada) Truita de botifarra* d’ou amb enciam i olives Dia 9 Sopa minestrone Contracuixa de pollastre rostida* amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Croquetes*/** de pernil amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades (sense picada) Filet de lluç al forn amb enciam i olives Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) Gall d’indi estofat amb dau de patata (sense picada) Dia 16 Espaguetis amb oli i herbes (sense fruits secs) Truita a la francesa amb albergínia arrebossada*/** Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives Dia 20 Espirals amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata gratinada amb formatge Rostit de vedella* al forn amb xampinyons (sense picada) Dia 22 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre rostides* amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet (sense picada) Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures (sense picada) Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata Daus de gall d’indi saltejat amb verdures SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

8 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb pasta de lletres (brou s/carn de porc) Pollastre al forn amb xips i enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 2 Arròs a la milanesa (s/carn de porc) amb verduretes Estofat de vedella amb salsa i bolets Fruita de temporada Dia 5 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella mixta (s/carn de porc) Filet de roger al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties ecològiques amb verduretes (s/carn de porc) Truita a la francesa amb enciam i olives Dia 9 Sopa minestrone Contracuixa de pollastre rostida amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Pollastre a la planxa amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades (s/carn de porc) Filet de lluç al forn amb enciam i olives Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) Gall d’indi estofat amb dau de patata Dia 16 Espaguetis al pesto Truita a la francesa amb albergínia arrebossada Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives Dia 20 Espirals amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata gratinada amb formatge Rostit de vedella al forn amb xampinyons Dia 22 Sopa d’au amb arròs (brou s/carn de porc) Cuixetes de pollastre rostides amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons a la bolonyesa (carn de vedella) amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures (s/carn de porc) Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata Daus de gall d’indi saltejat amb verdures SENSE PORC

9 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de verdures amb pasta de lletres (brou vegetal) Peix al forn amb xips i enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 2 Arròs a la milanesa (s/carn) amb verduretes Ous durs amb salsa i bolets Fruita de temporada Dia 5 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Ous durs amb llit d’enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella de verdures (s/carn) Filet de roger al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties ecològiques amb verduretes (s/carn) Truita a la francesa amb enciam i olives Dia 9 Sopa minestrone (brou vegetal) Peix a la planxa amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades (s/carn) Filet de lluç al forn amb enciam i olives Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) Peix amb daus de patata Dia 16 Espaguetis al pesto Truita a la francesa amb albergínia arrebossada Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives Dia 20 Espirals amb tomàquet i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata gratinada amb formatge Peix amb xampinyons Dia 22 Sopa de verdures amb arròs (brou vegetal) Peix a la planxa amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat (s/carn) Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures (s/carn) Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata Ous durs amb verdures SENSE CARN

10 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb pasta de lletres (pasta i brou s/ou) Pollastre al forn amb xips i enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 2 Arròs a la milanesa* amb verduretes Estofat* de vedella amb salsa i bolets Fruita de temporada Dia 5 Macarrons s/ou amb tomàquet i formatge ratllat* Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella mixta* Filet de roger al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties ecològiques amb verduretes* Gall dindi a la planxa amb enciam i olives Dia 9 Sopa minestrone* (brou s/ou) Contracuixa de pollastre rostida amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Llom a la planxa amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades* Filet de lluç al forn amb enciam i olives Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) Gall d’indi estofat* amb dau de patata Dia 16 Espaguetis s/ou al pesto* Pollastre a la planxa amb albergínia a la planxa Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives Dia 20 Espirals s/ou amb tomàquet i formatge ratllat* Salsitxes* d’au al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata gratinada amb formatge* Rostit de vedella al forn amb xampinyons Dia 22 Sopa d’au amb arròs (brou s/ou) Cuixetes de pollastre rostides amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Peix a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons s/ou a la bolonyesa* amb formatge ratllat* Llom a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata Daus de gall d’indi saltejat amb verdures SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

11 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au* amb pasta de lletres Pollastre al forn amb xips i enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 2 Arròs a la milanesa* amb verduretes Estofat de vedella amb salsa i bolets Fruita de temporada Dia 5 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella mixta* Filet de roger al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties ecològiques amb verduretes Truita de botifarra* d’ou amb enciam i olives Dia 9 Sopa minestrone* Contracuixa de pollastre rostida amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Croquetes de pernil** amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades Filet de lluç al forn amb enciam i olives Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) Gall d’indi estofat amb dau de patata Dia 16 Espaguetis al pesto* Truita a la francesa amb albergínia arrebossada** Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives Dia 20 Espirals amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes* d’au al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata gratinada amb formatge Rostit de vedella al forn amb xampinyons Dia 22 Sopa d’au* amb arròs Cuixetes de pollastre rostides amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam (s/brots de soja) Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata Daus de gall d’indi saltejat amb verdures SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb pasta de lletres (brou s/llegums) Pollastre al forn amb xips i enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 2 Arròs a la milanesa amb verduretes (s/pèsols) Estofat de vedella amb salsa* i bolets Fruita de temporada Dia 5 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella mixta (s/pèsols) Filet de roger al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Patates amb verduretes (s/llegums) Truita de botifarra* d’ou amb enciam i olives Dia 9 Sopa minestrone (brou s/llegums) Contracuixa de pollastre rostida amb xips i amanida verda Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Croquetes** de pernil amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Patates estofades (s/llegums) Filet de lluç al forn amb enciam i olives Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) Gall d’indi estofat amb dau de patata Dia 16 Espaguetis al pesto* Truita a la francesa amb albergínia arrebossada** Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives Dia 20 Espirals amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes* d’au al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata gratinada amb formatge Rostit de vedella al forn amb xampinyons Dia 22 Sopa d’au amb arròs (brou s/llegums) Cuixetes de pollastre rostides amb amanida verda Dia 23 Patates amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons a la bolonyesa *amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam (s/brots de soja) Dia 27 Patates amb verdures (s/llegums) Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata Daus de gall d’indi saltejat amb verdures* SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

13 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb pasta de lletres (brou desgreixat) Pollastre s/pell al forn amb enciam (s/xips) Iogurt desnatat Dia 2 Arròs a la milanesa amb verduretes (s/embotit) Vedella al forn amb bolets Fruita de temporada Dia 5 Macarrons amb tomàquet s/formatge ratllat Filet de lluç amb enciam i blat de moro Dia 6 Mongeta tendra amb patates Gall dindi a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Paella de verdures Filet de roger al forn amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Llenties ecològiques amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita a la francesa amb enciam i olives Dia 9 Sopa minestrone (brou desgreixat) Contracuixa de pollastre s/pell rostida amb i amanida verda s/xips Dia 12 FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ Dia 13 Arròs blanc amb tomàquet Llom a la planxa amb amanida d’enciam i tomàquet amanit Dia 14 Mongetes blanques estofades (s/embotit ni carn) Filet de lluç al forn amb enciam i olives Dia 15 Crema de verdures (ceba, carbassó, i porro) (s/lactis) Gall d’indi estofat amb dau de patata Dia 16 Espaguetis amb oli i herbes (s/formatge) Truita a la francesa amb albergínia a la planxa Dia 19 Brótola a la planxa amb enciam i olives Dia 20 Espirals amb tomàquet s/formatge ratllat Pollastre a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Coliflor i patata gratinada amb formatge Vedella al forn amb xampinyons Dia 22 Sopa d’au amb arròs (brou desgreixat) Cuixetes de pollastre rostides s/pell amb amanida verda Dia 23 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 26 Macarrons amb salsa de tomàquet s/formatge ratllat ni carn Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja Dia 27 Mongetes blanques ecològiques amb verdures (s/embotit ni carn) Pit de pollastre a la planxa amb amanida verda Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i patata (s/lactis) Daus de gall d’indi saltejat amb verdures BAIX EN COLESTEROL


Descargar ppt "FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ"

Presentaciones similares


Anuncios Google