La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

RECURSOS EDUCATIUS SÓN ELS MITJANS QUE UTILITZEM A L’ESCOLA PER A TREBALLAR L’AULA. ESPAI: On? TEMPS:Quan? MATERIALS: Amb què ? RECURSOS HUMANS: Qui ?

Presentaciones similares


Presentación del tema: "RECURSOS EDUCATIUS SÓN ELS MITJANS QUE UTILITZEM A L’ESCOLA PER A TREBALLAR L’AULA. ESPAI: On? TEMPS:Quan? MATERIALS: Amb què ? RECURSOS HUMANS: Qui ?"— Transcripción de la presentación:

1 RECURSOS EDUCATIUS SÓN ELS MITJANS QUE UTILITZEM A L’ESCOLA PER A TREBALLAR L’AULA. ESPAI: On? TEMPS:Quan? MATERIALS: Amb què ? RECURSOS HUMANS: Qui ?

2 OPCIONS METODOLÒGIQUES
RECURSOS TÈNICS O PEDAGÒGICS QUE UTILITZEN ELS EDUCADORS PER ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS QUE CONCRETEN EN LA PROGRAMACIÓ COM ? CENTRES D’INTERÈS RACONS TALLERS JOC LLIURE JOC EXPERIMENTAL

3 L’ESPAI LA DISTRIBUCIÓ DE L’ESPAI DEPÈN DE L’ESPAI ARQUITECTÒNIC JA DEFINIT I COMPARTIMENTAT. CAL TREURE EL MÀXIM PARTIT DE L’ESPAI QUE DISPOSEM HA DE SATISFER LES NECESSITATS DELS INFANTS: INTERPRETAR L’ESPAI DES DE LA PERSPECTIVA DEL NEN, LES DIMENSIONS S’HAN D’ADAPTAR A LA SEVA REALITAT. DONAR LA MILLOR QUALITAT DE VIDA POSSIBLE: airejat, ventilat, assolellat, temperatura adequada. HA DE RESPONDRE A LES FUNCIONS PER A LES QUALS ESTÀ DESTINAT: jugar,descansar, diferents tipus d’activitats: de silenci, soroll, música, psicomotricitat, plàstiques,... .Decret 282/2006, de 4 de juliol,regula el primer cicle d’Ei i els requisits de centres

4 Espai arquitectònic Ús exclusiu, amb accés independent des de l’exterior Interior i exterior només per activitats relacionades pròpies de 0-3anys. Sense barreres arquitectòniques Ha de facilitar els desplaçaments: sortida pati,... Finestres exteriors (temperatura,llum,ventilació) Complir normativa: sanitària, seguretat, acústica, accessibilitat Disposar d’espais oberts i tancats.

5 ESPAIS INTERIORS El disseny i distribució de les aules ha de permetre que l’educador no perdi de vista als infants

6 ESPAIS TANCATS AULES LAVABOS MENJADOR CUINA SALA POLIVALENT
ESPAIS DE PAS ESPAI EDUCADORS/RES

7 ELS EDUCADORS DECIDEIXEN LA DISTRIBUCIÓ I ORGANITZACIÓ DELS ESPAIS
TOTS ELS ESPAIS ES CONSIDEREN EDUCATIUS ELS CENTRES HAN DE TENIR ESPAIS OBERTS I TANCATS AMPLIS ELS EDUCADORS DECIDEIXEN LA DISTRIBUCIÓ I ORGANITZACIÓ DELS ESPAIS

8 Aules Espai ampli per treball en gran grup, petit grup i individualment. Cada grup d’edat ha de tenir la seva aula. Superfície: 2 m2 per nen. Mínim 30 m2 El disseny de les aules ha de permetre Característiques de distribució: Una zona per al lavabo i canvi de roba: prestatgeria, calaixos oberts, lavabo a mida, sabó i tovallola individual. Zona àmplia per a activitats i per jugar :coixins, taula, cadires,prestatgeries,... Zona per a descans: matalassos i mantes

9

10 Aula dels lactants Zona d’higiene, amb canviador alt,calaixos oberts i estris d’higiene individuals Zona d’alimentació: nevera, escalfa biberons, trones. Zona de jocs amb moqueta i coixins, agafadors. Zona per al descans amb bressols.

11

12 Continua Powerpoint 2.


Descargar ppt "RECURSOS EDUCATIUS SÓN ELS MITJANS QUE UTILITZEM A L’ESCOLA PER A TREBALLAR L’AULA. ESPAI: On? TEMPS:Quan? MATERIALS: Amb què ? RECURSOS HUMANS: Qui ?"

Presentaciones similares


Anuncios Google