Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
HAMBURGUESA DE BRÒQUIL
Una manera d’amagar les verdures per intentar que els nens se les mengin és mitjançant les HAMBURGUESES AMB VEGETALS INGREDIENTS: bròquil, pastanaga, patata, ou, pa ratllat, sal i oli d’oliva verge. PROCEDIMENT: 1. Rentar, pelar i tallar les verdures i la patata. Bullir-les fins que quedin toves. 2. Un cop toves, triturar-ho tot i mesclar-ho amb el pa ratllat, l’ou i la sal.. 3. Fer les hamburgueses i agafar una paella amb l’oli i cuinar-les durant 3-4 minuts. INGREDIENTS: cigrons, pastanaga, ceba, ou, farina, sal i oli d’oliva verge. 2. Posar en un bol les verdures, l’ou, els cigrons, la farina i la sal. Triturar-ho tot. INGREDIENTS: pit de pollastre, carabassó, ceba, ou, sal i oli d’oliva verge. 1. Netejar bé el pit de pollastre, tallar-lo i picar-lo fins que quedi triturat. 2. Netejar i pelar les verdures. Rallar-les per sobre del triturat de pollastre i mesclar-ho tot amb l’ou i la sal. HAMBURGUESA DE BRÒQUIL HAMBURGUESA DE CIGRONS I PASTANAGA HAMBURGUESA DE POLLASTRE I CARABASSÓ *Les quantitats dels aliments van en funció de les hamburgues que volem fer. L’ou, normalment, s’utilitza entre 1 i 2.
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.