La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

La dieta dels futbolistes

Presentaciones similares


Presentación del tema: "La dieta dels futbolistes"— Transcripción de la presentación:

1 La dieta dels futbolistes
Daniel A. Laura C. Laia O.

2 Índex 1 – Portada 2- Introducció 3-4 De que s'alimenten 5- Què és el futbol 6- Cara contenta

3 Introducció Per poder exercitar-se i poder jugar a futbol es necessita mantenir una dieta per aconseguir els nutrients i l’energia per tal d’estar en forma i jugar al 100% cada entrenament o partit. A més seguint una dieta saludable i equilibrada s’aconsegueix evitar les lesions, ajuda a que no es cansin tant els futbolistes i també ajuda a la més garantitza una ràpida recuperació de les lesions. Tot això són dietes que nosaltres ni ens plantegem provar perquè no necessitem la mateixa energia que un futbolista.

4 De que s'alimenta Més hidrats de carboni complexos: està demostrat que quan s'ingereix una dieta amb un alt contingut en hidrats de carboni, es pot quadruplicar el temps d'exercici. Els futbolistes amb una mínima educació nutricional reconeixen la facilitat d'accés als aliments rics en hidrats de carboni complexos en cada menjar principal. Menys dolços i sucres senzills: gran part dels elevats requeriments energètics dels futbolistes (entre kcal i kcal, segons diversos estudis) són resolts per un consum superior al recomanat d'aliments dolços, rics en sucres simples. El gust pel sucre, els dolços i la pastisseria, els sucs, els refrescos, les begudes isotòniques i les barretes, amb l'objectiu d'aconseguir una aportació d'energia immediata, explica que sigui millorable aquest aspecte de la dieta dels esportistes. Proteïnes abans de realitzar exercici: la ingesta de proteïnes abans de l'exercici pot ajudar a la síntesi de proteïna muscular durant l'exercici. Aquest fet produeix un retard de la fatiga i un menor risc de lesió.

5 En l'àmbit aficionat, pot no ser necessari un complement antioxidant si la dieta aporta la quantitat suficient d'aliments rics vegetals rics en aquests fitoquímics com en particular són les fruites, les verdures i les hortalisses. La tasca dels nutricionistes esportius és crear consciència en els futbolistes que l'entrenament també inclou posar en pràctica una alimentació més saludable, que inclogui major varietat i quantitat de fruites i verdures, com a principals fonts naturals d'antioxidants.

6 QUE ÉS EL FUTBOL El futbol o soccer es conegut per l'associació FIFA, és un esport d'equip jugat entre dos conjunts d'onze jugadors cadascun i quatre àrbitres que s'ocupen de que les normes es compleixin correctament. És àmpliament considerat l'esport més popular del món, ja que hi participen uns 270 milions de persones. Tots juguen en equip que es el mes important no guanyar o perdre, sinó participar.

7 Esperem que t’hagi agradat.


Descargar ppt "La dieta dels futbolistes"

Presentaciones similares


Anuncios Google