La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Les amistats estan fetes de trossets....

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Les amistats estan fetes de trossets...."— Transcripción de la presentación:

1 Les amistats estan fetes de trossets...

2 Trossets de temps que vivim amb cada persona.
No importa la quantitat, sinó la qualitat de temps que passem amb un amic. Alguns necessiten dies, i altres... Únicament cinc minuts.

3 Hi ha amistats fetes de riure o dolor compartit; altres d’hores d’escola; altres de jocs de joventut, sortides, cines, o diversions; altres d’un moment clau viscut en comú...; i també hi ha aquelles que neixen sense saber per què ... ... inclús de silencis compresos, o de simpatia mútua sense explicació.

4 N’hi ha que es troben bé comunicant-se així, però n’hi ha que no.
Actualment, moltes amistats s’alimenten de correus electrònics i no per això són menys importants. N’hi ha que es troben bé comunicant-se així, però n’hi ha que no.

5 Saint-Exupéry diu en “El Petit príncep”:
“El temps que vas perdre per la teva rosa fa que la teva rosa sigui tant important”. El temps que perdem amb cada amic, pensant en ell per enviar-li alguna cosa, fa a aquest amic important. És temps guanyat, aprofitat i viscut. Alguna cosa es conserva en aquesta comunicació, per uns minuts, per un any o... Per sempre... Sense veure’s ni sentir-se, però sabent de l’altre al mateix moment i podem riure o plorar amb ell.

6 Aquí també hi són els nostres amics.
És important aprofitar al màxim el minut viscut, i guardar-lo després en aquell bagul dels records que és a l’arxiu de l’ordinador... Aquí també hi són els nostres amics.

7 Cada dia, a l’obrir l’ordinador, surten tots aquests trossets d’amistat del meu arxiu i…n’arriben de nous, marcats en negreta, que em fan molta il·lusió, a la safata d’entrada. Per mí, són un tresor, perquè em fan sentir estimat i recordat… encara que sigui només una mica… Gràcies pel teu trosset !!!


Descargar ppt "Les amistats estan fetes de trossets...."

Presentaciones similares


Anuncios Google