La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

millora de la qualitat de l’ensenyament.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "millora de la qualitat de l’ensenyament."— Transcripción de la presentación:

1 millora de la qualitat de l’ensenyament.
pla de treball de la Xarxa es va concretar en els punts següents: 1. Escollir aquelles competències en què els alumnes havien obtingut resultats poc satisfactoris. 2. Analitzar els ítems amb què s’avaluaven aquestes competències, tot identificant els continguts necessaris per superar-los. 3. Comprovar la presència d’aquests continguts en el currículum; esbrinar quan i com es treballen. 4. Proposar mesures per millorar la gestió docent d’aquests continguts, a través d’un canvi en l’orientació didàctica del procés d’ensenyament-aprenentatge. 5. Aplicar les mesures acordades, fer el seguiment i avaluar-les.

2 Anàlisi dels ítems que mesuren l’assoliment de les competències de l’àmbit matemàtic relacionades amb el càlcul i la resolució de problemes

3 s’ha treballat suficientment
l’equip docent pot plantejar-se algunes qüestions: Quins canvis hauríem d’introduir en el currículum dels alumnes? Quins considerem prioritàris? (Es recomana triar-ne alguns, ordenar-los i planificar-ne l’aplicació). Com i quan aplicarem aquests canvis? Com els avaluarem? Quan ho farem? Qui ho farà?

4

5

6

7

8 Web http://www.xtec.es/estudis/eso/02_doc_avaluacio/dificultats_aprenentatge_eso_accions_millora.pdf


Descargar ppt "millora de la qualitat de l’ensenyament."

Presentaciones similares


Anuncios Google