Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat Dia 5 Amanida de pasta (tonyina, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives) Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra amb salsa i bolets de temporada Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives, tomàquet i cogombre) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam Dia 10 Macarrons amb salsa de tomàquet i verduretes Salsitxes de porc al forn amb enciam Dia 11 Cigrons cuits amb ceba, pernil i tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Iogurt sostenible Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, pastanaga i olives) Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Hamburguesa de vedella amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata Gall d’indi estofat amb verduretes Dia 20 Sopa de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà marinera Varetes de lluç amb enciam i tomàquet Dia 24 Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals amb tonyina, tomàquet i ceba Vedella estofada amb verduretes Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa amb verduretes Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro Canelons de carn gratinats Dia 31 Festa
2
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet* Peix blanc a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat sense gluten* Dia 5 Amanida de pasta sense gluten (tonyina*, blat de moro*, tomàquet, pebrot i olives*)* Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra amb salsa* i bolets de temporada Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives*, tomàquet i cogombre)* Cuixetes de pollastre al forn amb enciam Dia 10 Macarrons sense gluten amb salsa de tomàquet* i verduretes Salsitxes* de porc al forn amb enciam Dia 11 Cigrons cuits amb ceba, pernil* i tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Iogurt sostenible* Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa d’au amb pasta i brou sense gluten Pollastre al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro* Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina*, tomàquet, pastanaga i olives*)* Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis sense gluten a la italiana* (ceba, tomàquet i formatge ratllat*) Hamburguesa* de vedella amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades* amb verduretes Truita de formatge* amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata Gall d’indi estofat* amb verduretes Dia 20 Sopa de peix amb arròs (brou sense gluten) Llom a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà marinera (pasta i brou sense gluten)* Lluç a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 24 Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro* Dia 25 Espirals sense gluten amb tonyina*, tomàquet i ceba Vedella estofada* amb verduretes Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa* amb verduretes Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet* Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro Pit de gall dindi a la planxa mb patata al caliu Dia 31 Festa Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. SENSE GLUTEN
3
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Peix blanc a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 5 Amanida de pasta (tonyina, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives)* Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra amb salsa * i bolets de temporada Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives, tomàquet i cogombre)* Cuixetes de pollastre al forn amb enciam Dia 10 Macarrons amb salsa de tomàquet i verduretes (sense formatge) Salsitxes* de porc al forn amb enciam Dia 11 Cigrons cuits amb ceba, pernil* i tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa* d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, pastanaga i olives) * Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet) (sense formatge) Hamburguesa* de vedella amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades amb verduretes Truita francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata (s/lactis) Gall d’indi estofat* amb verduretes Dia 20 Sopa* de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà marinera* Varetes de lluç amb enciam i tomàquet Dia 24 Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals amb tonyina, tomàquet i ceba (sense formatge) Vedella estofada* amb verduretes Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa* amb verduretes Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro (s/lactis) Pit de gall dindi a la planxa amb patata al caliu Dia 31 Festa INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega SENSE LACTOSA
4
S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
Octubre ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Peix blanc a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 5 Amanida de pasta (tonyina, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives* )* Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra amb salsa * i bolets de temporada Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives* , tomàquet i cogombre)* Cuixetes de pollastre al forn amb enciam Dia 10 Macarrons amb salsa de tomàquet i verduretes (sense formatge) Salsitxes* de porc al forn amb enciam Dia 11 Cigrons cuits amb ceba, pernil* i tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa* d’au amb estrelletes (brou s/proteïna de llet de vaca) Pollastre al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, pastanaga i olives*)* Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet) (sense formatge) Hamburguesa* de vedella amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades amb verduretes Truita francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata (s/lactis) Gall d’indi estofat* amb verduretes Dia 20 Sopa* de peix amb arròs (brou s/proteïna de llet de vaca) Llom a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà marinera* (brou s/proteïna de llet de vaca) Varetes de lluç amb enciam i tomàquet Dia 24 Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals amb tonyina, tomàquet i ceba (sense formatge) Vedella estofada* amb verduretes Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa* amb verduretes Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro (s/lactis) Pit de gall dindi a la planxa amb patata al caliu Dia 31 Festa *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
5
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Gall dindi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat Dia 5 Amanida de pasta (ou dur, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives sense farcir) (s/tonyina) Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra amb salsa i bolets de temporada Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives sense farcir, tomàquet i cogombre) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam Dia 10 Macarrons amb salsa de tomàquet i verduretes Salsitxes de porc al forn amb enciam Dia 11 Cigrons cuits amb ceba, pernil i tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Iogurt sostenible Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (ou dur, tomàquet, pastanaga i olives sense farcir) (s/tonyina) Bistec de vedella amb enciam Dia 17 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Hamburguesa de vedella amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata Gall d’indi estofat amb verduretes Dia 20 Sopa de verdures amb arròs Llom a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà de verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Dia 24 Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals amb tomàquet i ceba (sense tonyina) Vedella estofada amb verduretes Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa amb verduretes Ous durs al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro Canelons de carn gratinats* Dia 31 Festa *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. SENSE PEIX
6
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Bunyols de bacallà*/** amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat Dia 5 Amanida de pasta (tonyina, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives s/farcir) Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra amb salsa i bolets de temporada Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives s/farcir, tomàquet i cogombre) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam Dia 10 Macarrons amb salsa de tomàquet i verduretes Salsitxes de porc al forn amb enciam Dia 11 Cigrons cuits amb ceba, pernil i tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Iogurt sostenible Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, pastanaga i olives s/farcir) Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Hamburguesa de vedella amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata Gall d’indi estofat amb verduretes Dia 20 Sopa de peix (s/marisc)* amb arròs Llom a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà de verdures Varetes de lluç */** amb enciam i tomàquet Dia 24 Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals amb tonyina, tomàquet i ceba Vedella estofada amb verduretes Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa amb verduretes Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro Canelons de carn gratinats* Dia 31 Festa SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
7
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Bunyols de bacallà*/** amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures (sense picada)* Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat sense fruits secs* Dia 5 Amanida de pasta (tonyina, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives)* Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra amb salsa i bolets de temporada (sense picada)* Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives, tomàquet i cogombre)* Cuixetes de pollastre al forn amb enciam Dia 10 Macarrons amb salsa de tomàquet i verduretes Salsitxes de porc al forn amb enciam Dia 11 Cigrons cuits amb ceba, pernil i tomàquet (sense picada)* Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Iogurt sostenible Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa d’au amb estrelletes* Pollastre al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, pastanaga i olives)* Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Hamburguesa de vedella amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades amb verduretes (sense picada)* Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata Gall d’indi estofat amb verduretes (sense picada)* Dia 20 Sopa de peix amb arròs (sense picada)* Llom a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà marinera (sense picada)* Varetes de lluç */** amb enciam i tomàquet Dia 24 Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals amb tonyina, tomàquet i ceba Vedella estofada amb verduretes (sense picada)* Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa amb verduretes (sense picada)* Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro Canelons* de carn gratinats* Dia 31 Festa SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART
8
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures (s/embotit ni carn de porc) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat Dia 5 Amanida de pasta (tonyina, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives) Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra de vedella amb salsa i bolets de temporada Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives, tomàquet i cogombre) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam Dia 10 Macarrons amb salsa de tomàquet i verduretes Salsitxes d’au al forn amb enciam Dia 11 Cigrons cuits amb ceba i tomàquet (s/pernil) Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Iogurt sostenible Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, pastanaga i olives) Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Hamburguesa de vedella (s/carn de porc) amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades amb verduretes (s/embotit ni carn de porc) Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata Gall d’indi estofat amb verduretes Dia 20 Sopa de peix amb arròs Bistec de vedella a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà marinera Varetes de lluç amb enciam i tomàquet Dia 24 Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals amb tonyina, tomàquet i ceba Vedella estofada amb verduretes Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa amb verduretes (s/embotit ni carn de porc) Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro Canelons de tonyina gratinats Dia 31 Festa SENSE PORC
9
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures (s/embotit ni carn) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat Dia 5 Amanida de pasta (tonyina, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives) Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Remenat d’ou i bolets de temporada Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives, tomàquet i cogombre) Peix blanc al forn amb enciam Dia 10 Macarrons amb salsa de tomàquet i verduretes Dia 11 Cigrons cuits amb ceba i tomàquet (s/pernil) Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Iogurt sostenible Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa de verdures amb estrelletes Truita de patates amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, pastanaga i olives) Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Hamburguesa de peix amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata Peix blanc estofat amb verduretes Dia 20 Sopa de peix amb arròs Truita a la francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà marinera Varetes de lluç amb enciam i tomàquet Dia 24 Llenties casolanes amb verdures (s/embotit ni carn ) Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals amb tonyina, tomàquet i ceba Peix al forn amb verduretes Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Truita a la francesa amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa amb verduretes (s/embotit ni carn) Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro Canelons de tonyina gratinats Dia 31 Festa SENSE CARN
10
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Peix blanc a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures* Llom de porc a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Gelat s/ou* Dia 5 Amanida de pasta s/ou (tonyina, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives)* Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra amb salsa* i bolets de temporada Dia 7 Amanida de patata (tonyina, olives, tomàquet i cogombre) * (s/ou dur) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam Dia 10 Macarrons s/ou amb salsa de tomàquet i verduretes Salsitxes* de porc al forn amb enciam Dia 11 Cigrons cuits amb ceba, pernil* i tomàquet Peix al forn amb enciam i pastanaga Iogurt sostenible Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa d’au amb estrelletes pasta i brou s/ou Pollastre al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, pastanaga i olives)* Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis s/ou a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat*) Hamburguesa *de vedella amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades amb verduretes* Peix blanc a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata Gall d’indi estofat amb verduretes* Dia 20 Sopa* de peix amb arròs (brou s/ou) Llom a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà marinera (pasta i brou s/ou)* Varetes de lluç amb enciam i tomàquet Dia 24 Peix blanc a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals s/ou amb tonyina, tomàquet i ceba Vedella estofada amb verduretes* Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa* amb verduretes Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro Pit de gall dindi a la planxa amb patata al caliu Dia 31 Festa SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART
11
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Peix blanc a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat s/soja* Dia 5 Amanida de pasta (tonyina, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives)* Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra amb salsa* i bolets de temporada Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives, tomàquet i cogombre) * Cuixetes de pollastre al forn amb enciam Dia 10 Macarrons amb salsa de tomàquet i verduretes Salsitxes* de porc al forn amb enciam Dia 11 Cigrons cuits amb ceba, pernil* i tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Iogurt sostenible Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa d’au amb estrelletes* (brou s/soja) Pollastre al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, pastanaga i olives)* Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat*) Hamburguesa * de vedella amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades* amb verduretes Truita de formatge * amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata Gall d’indi estofat* amb verduretes Dia 20 Sopa de peix amb arròs * (brou s/soja) Llom a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà marinera* (brou s/soja) Varetes de lluç amb enciam i tomàquet Dia 24 Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals amb tonyina, tomàquet i ceba Vedella estofada* amb verduretes Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa* amb verduretes Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro Pit de gall dindi a la planxa amb patata al caliu Dia 31 Festa *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. SENSE SOJA
12
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Peix blanc a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Patates amb verdures (s/pèsols ni faves) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat s/soja ni llegum* Dia 5 Amanida de pasta (tonyina, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives)* Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra amb salsa* i bolets de temporada (s/pèsols ni faves) Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives, tomàquet i cogombre) * Cuixetes de pollastre al forn amb enciam Dia 10 Macarrons amb salsa de tomàquet i verduretes (s/pèsols ni faves) Salsitxes* de porc al forn amb enciam Dia 11 Patates cuites amb ceba, pernil* i tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Iogurt sostenible Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa d’au amb estrelletes* (brou s/soja ni llegums) Pollastre al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, pastanaga i olives)* Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat*) Hamburguesa * de vedella amb enciam Dia 18 Patates estofades* amb verduretes (s/pèsols ni faves) Truita de formatge * amb enciam i tomàquet amanit Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata Gall d’indi estofat* amb verduretes (s/pèsols ni faves) Dia 20 Sopa de peix amb arròs * (brou s/soja) Llom a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà marinera* (brou s/soja) (s/pèsols ni faves ni llegums) Varetes de lluç* amb enciam i tomàquet Dia 24 Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals amb tonyina, tomàquet i ceba Vedella estofada* amb verduretes (s/pèsols ni faves) Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa* amb verduretes (s/pèsols ni faves) Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro Pit de gall dindi a la planxa amb patata al caliu Dia 31 Festa *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. SENSE LLEGUMS
13
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Arròs blanc amb tomàquet Peix blanc a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Fruita del temps Dia 4 Llenties casolanes amb verdures (s/carn ni embotit) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 5 Amanida de pasta (tonyina, blat de moro, tomàquet, pebrot i olives) s/salsa Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 6 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn magra amb bolets de temporada (s/salsa) Dia 7 Amanida de patata (ou dur, olives, tomàquet i cogombre) s/salsa Cuixetes de pollastre s/pell al forn amb enciam Dia 10 Macarrons amb salsa de tomàquet i verduretes Llom de porc al forn amb enciam Dia 11 Cigrons cuits amb ceba i tomàquet (s/pernil) Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Iogurt desnatat sostenible Dia 12 FESTA Dia 13 Sopa d’au amb estrelletes (brou desgreixat) Pollastre s/pell al forn amb tomàquet, cogombre i blat de moro Dia 14 Amanida d’arròs (tonyina, tomàquet, pastanaga i olives) s/salsa Filet d’halibut al forn amb enciam Dia 17 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet ) (s/formatge ratllat) Bistec de vedella amb enciam Dia 18 Mongetes blanques estofades amb verduretes (s/carn ni embotit) Dia 19 Crema de carbassó, porro i patata Magre de gall d’indi estofat amb verduretes Dia 20 Sopa de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 21 Fideuà marinera (s/allioli) Lluç a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 24 Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 25 Espirals amb tonyina, tomàquet i ceba Magre de vedella estofada amb verduretes Dia 26 Verdura tricolor amb patata (Mongeta tendra, pastanaga, ceba i patata) Pollastre al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 27 Arròs a la milanesa amb verduretes (s/carn ni embotit) Filet d’emperador al forn amb salsa de tomàquet Dia 28 Crema de pastanaga, ceba i porro Pit de gall dindi a la planxa amb patata al caliu Dia 31 Festa BAIX EN COLESTEROL
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.