Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
Restaurant dinou vint-i-dos
PRIMERS Amanida laietà Crema de pastanaga Encenalls de mortadela amb parmesà italià Espaguetis amb crema de gorgonzola Escalivada amb tonyina i oli d’anxoves Caneló de pop i algues fred Llagostins amb tempura i soja Mouse de foie amb crocanti i torradetes Boletes de gouda amb melmelada de tomàquet Provolone italià a l’orenga Espàrrecs amb mahonesa MENU PLAT ÚNIC: Xuletó de 800g gallec amb la seva guarnició 15,50€ SEGONS Filet minyón de vedella a la planxa Pit de pollastre a la planxa amb pebrots del padró Suprema de salmó al cava Llibret de llom de pernil i formatge Filet ibèric amb salsa de bolets Entranya al chimichurry Bacallà gratiat amb muselina i cigrons Xipirons andalussa Entrecot gallec 300gr Croquetes de carn amb la seva guarnició Hamburguesa Angus farcida de mouse de foie 12,50€ (iva inclós)
2
Restaurant dinou vint-i-dos
ASSORTIT DE POSTRES Pastissos del dia: Santiago, Formatge i navius, whiskey i mango i red velvet Fruita del dia: Cíndria Gelats: Cono de nata, cono de turró, sandwich stracciatela, Ametllat de chocolata blanc i negre, bombòn vainilla. Sorbets: Sorbet de mojito i de llimona Altres: Iogurt de maracuya i pressec. Flam de formatge Fartons valencians Crocanti de vainilla Trufas de xocolata Gofres amb xocolata desfeta Multicereals amb xocolata calenta Mel i mató
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.