La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

. Eficiència energètica mitjançant l’estalvi elèctric per la substitució de bombetes de vapor de sodi de 150W per luminàries de tecnologia LED de 80W a.

Presentaciones similares


Presentación del tema: ". Eficiència energètica mitjançant l’estalvi elèctric per la substitució de bombetes de vapor de sodi de 150W per luminàries de tecnologia LED de 80W a."— Transcripción de la presentación:

1

2 . Eficiència energètica mitjançant l’estalvi elèctric per la substitució de bombetes de vapor de sodi de 150W per luminàries de tecnologia LED de 80W a Castellserà

3 Antecedents: Subvencions per la renovació amb eficiència energètica de l’enllumenat públic. Presentació de producte. Aportació de dades tècniques per part de l’ajuntament. Estudi de la viabilitat. Càlcul i memòria tècnica. (normativa i simulació) Instal·lació i funcionament.

4 Subvencions per la renovació amb eficiència energètica de l’enllumenat públic.
A partir de les subvencions aportades per la Generalitat i/o Diputació de Barcelona, per a l’experimentació i concienciació de l’eficiència energètica amb la finalitat de l’estalvi energètic i econòmic, surt la necessitat de trobar nous productes de qualitat que ens aportin aquests valors amb garanties.

5 Presentació de producte:
En el nostre cas és un producte de tecnologia led. Aportem solucions d’interior i d’exterior. Disposem de diferents models segons les característiques de la instal·lació. Cal diferenciar entre instal·lació nova i renovació.

6 Aportació de dades tècniques per part de l’ajuntament.
Vist el producte, l’ajuntament va creure oportú començar per l’avinguda d’entrada a Castellserà. Se’ns va facilitar un plànol i les característiques de l’enllumenat actual, així com les condicions mínimes a cumplir: Mínim 15 lux il·luminància mitjana. Regulació al 100% de l’enllumenat.

7 Estudi de la viabilitat.
Vàrem realitzar mesures reals de l’enllumenat actual. Es revisa la normativa per tenir present la demanda lumínica necessaria. S’escull la millor opció. Es realitza una simulació amb dades reals per avaluar-ne el resultat final

8 Càlcul i memòria tècnica. (normativa i simulació):
Normativa (RD 1890/2008 Reglament d’Eficiència Energètica en instal·lacions d’enllumenat exterior i les seves instruccions tècniques complementàries EA-01 a EA-07). Velocitat de la via. Número diari màxim de trànsit.

9 Càlcul i memòria tècnica. (normativa i simulació):
Problemàtica per la asimetria de l’enllumenat, Uniformitat Global i Longitudinal. Simulació per ordinador (DIALUX), de l’enllumenat actual i del nou enllumenat.

10 Càlcul i memòria tècnica. (normativa i simulació):

11 Càlcul i memòria tècnica. (normativa i simulació):
Com regulem el flux lluminós. Valors màxims. Manteniment. Canvi de bombeta. Control de la instal·lació. PC o quadre elèctric. Temperatura de color del llum. IRC. Infrarojos i ultraviolats.

12 Instal·lació i funcionament.

13 Instal·lació i funcionament.

14 MOLTES GRÀCIES PER LA SEVA ATENCIÓ

15 nnologysolarlleida@hotmail. com 627 401 075 www. aodiberica


Descargar ppt ". Eficiència energètica mitjançant l’estalvi elèctric per la substitució de bombetes de vapor de sodi de 150W per luminàries de tecnologia LED de 80W a."

Presentaciones similares


Anuncios Google