La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

TALLERS D’EXPERIMENTACIÓ

Presentaciones similares


Presentación del tema: "TALLERS D’EXPERIMENTACIÓ"— Transcripción de la presentación:

1 TALLERS D’EXPERIMENTACIÓ
ETAPA INFANTIL

2 El passat 26 d’Abril els alumnes d’Educació Infantil de l’escola van gaudir d’una sessió de tallers d’experimentació.

3 LABERINTS OBJECTIU: Fer arribar la bala a la meta. INSTRUCCIONS:
Introduir la bala per la porta d’entrada. Fer avançar la bala pel laberint fins arribar a la meta. VARIACIONS: Es pot introduir més d’una bala.

4 GARATGES OBJECTIU: Aparcar els cotxes a la plaça de pàrquing que els correspon tenint en compte la seva numeració. INSTRUCCIONS: Triar un cotxe i observar el seu número. Seguir el camí fins arribar al pàrquing. Buscar el número de la plaça corresponent i aparcar el cotxe.

5 “ENCERTA” EL GLOBUS OBJECTIU: Travessar el cèrcol amb el globus.
INSTRUCCIONS: Agafar un globus amb un company. Aguantar el globus entre els dos sense que caigui al terra. Fer passar el globus a través del cèrcol. VARIACIONS: Es poden fer servir diferents parts del cos (mans, cap, panxa, etc.)

6 TRAGABOLAS OBJECTIU: Encertar la pilota dins del forat. INSTRUCCIONS:
Agafar una pilota. Llançar la pilota des de la marca del terra i encertar dins de la boca de l’animal (elefant o conill). VARIACIONS: Es pot llançar des de diferents distàncies.

7 TUBS I POMPONS OBJECTIU:
Fer passar un pompó pel tub segons el seu color. INSTRUCCIONS: Agafar un pompó. Observar el seu color. Posar-lo dins del tub del mateix color. VARIACIONS: Es pot jugar amb pompons de diferents tamanys.

8 LLANÇAR CÈRCOLS OBJECTIU: Llençar el cèrcol al tub. INSTRUCCIONS:
Agafar un cèrcol. Llançar-lo des de la marca del terra. Fer-lo passar pel tub. VARIACIONS: Anar fent la distància de llançament més llarga.

9 PALLASSO OBJECTIU: Enganxar el nas del pallasso en el seu lloc.
INSTRUCCIONS: Tapar els ulls del jugador. Donar indicacions orals al jugador, sense tocar-lo, fins que aconsegueixi col·locar el nas al seu lloc.

10 BUFABOLES OBJECTIU: Fer volar la bola. INSTRUCCIONS:
Agafar un bufaboles i una pilota. Col·locar la pilota sobre la plataforma. Bufar a través del tub i fer-la volar intentant que no caigui a terra.

11 I s’ho van passar d’allò més bé!!


Descargar ppt "TALLERS D’EXPERIMENTACIÓ"

Presentaciones similares


Anuncios Google