La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"— Transcripción de la presentación:

1 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb estrelles Pollastre al forn amb enciam i olives Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Iogurt sostenible Dia 3 Guisat de patates amb verduretes Rostit de carn al forn amb salsa Dia 6 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç arrebossat amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa d’au amb lletres Cuixetes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 10 Paella mixta Peix fresc i de proximitat amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes Bunyols de bacallà amb tomàquet i enciam Dia 14 Raviolis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) Mistela al forn amb enciam i olives Préssec en almívar Dia 16 Sopa d’au amb fideus Pit de pollastre a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de vedella amb verdures Dia 20 Macarrons amb tonyina, tomàquet i formatge Salsitxes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Estofat de gall d’indi amb salsa i verduretes Dia 23 Sopa de peix amb arròs Truita de botifarra d’ou amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideuà Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals al pesto Ou dur amb salsa de tomàquet

2 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb estrelles (pasta i brou sense gluten) Pollastre al forn amb enciam i olives* Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Iogurt sostenible* Dia 3 Guisat de patates amb verduretes Rostit de carn al forn amb salsa* Dia 6 Espaguetis sense gluten amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Filet de lluç arrebossat* a/ maizena amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives* Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa d’au amb lletres (pasta i brou sense gluten) Cuixetes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 10 Paella mixta Peix fresc i de proximitat* amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes Peix blanc a la planxa amb tomàquet i enciam Dia 14 Pasta s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) Mistela al forn amb enciam i olives* Préssec en almívar Dia 16 Sopa d’au amb fideus (pasta i brou sense gluten) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de vedella* amb verdures Dia 20 Macarrons sense gluten amb tonyina, tomàquet i formatge* Salsitxes* de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Estofat de gall d’indi amb salsa* i verduretes Dia 23 Sopa de peix amb arròs (brou s/gluten) Truita de botifarra d’ou* amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideuà (pasta sense gluten) Llom a la planxa amb enciam i olives* Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals sense gluten al pesto* Ou dur amb salsa de tomàquet* SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.

3 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb estrelles Pollastre al forn amb enciam i olives Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Dia 3 Guisat de patates amb verduretes Rostit de carn al forn amb salsa* Dia 6 Espaguetis amb salsa de tomàquet (sense formatge) Filet de lluç arrebossat s/llet amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa d’au amb lletres Cuixetes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 10 Paella mixta Peix fresc* i de proximitat amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes Peix blanc a la planxa amb tomàquet i enciam Dia 14 Raviolis amb tomàquet (sense formatge) Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) (s/lactis) Mistela al forn amb enciam i olives Préssec en almívar Dia 16 Sopa d’au amb fideus Pit de pollastre a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de vedella* amb verdures Dia 20 Macarrons amb tonyina, tomàquet (sense formatge) Salsitxes de pollastre* amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Estofat de gall d’indi amb salsa* i verduretes Dia 23 Sopa de peix amb arròs Truita de botifarra d’ou* amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideuà Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals amb verdures (sense formatge) Ou dur amb salsa de tomàquet SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega

4 S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa* d’au amb estrelles (brou s/proteïna de llet de vaca) Pollastre al forn amb enciam i olives* Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Dia 3 Guisat de patates amb verduretes Rostit de carn al forn amb salsa* Dia 6 Espaguetis amb salsa de tomàquet (sense formatge) Filet de lluç arrebossat** s/llet amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives* Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa* d’au amb lletres (brou s/proteïna de llet de vaca) Cuixetes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 10 Paella mixta* (brou s/proteïna de llet de vaca) Peix fresc* i de proximitat amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes Peix blanc a la planxa amb tomàquet i enciam Dia 14 Pasta amb tomàquet (sense formatge) Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) (s/lactis) Mistela al forn amb enciam i olives* Préssec en almívar Dia 16 Sopa*d’au amb fideus (brou s/proteïna de llet de vaca) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de vedella* amb verdures Dia 20 Macarrons amb tonyina, tomàquet (sense formatge) Salsitxes de pollastre* amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Estofat de gall d’indi amb salsa* i verduretes Dia 23 Sopa* de peix amb arròs (brou s/proteïna de llet de vaca) Truita de botifarra d’ou* amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideuà* (brou s/proteïna de llet de vaca) Llom a la planxa amb enciam i olives* Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals amb verdures (sense formatge) Ou dur amb salsa de tomàquet S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS

5 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb estrelles Pollastre al forn amb enciam i olives s/farcir Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Truita a la francesa amb tomàquet amanit i enciam Iogurt sostenible Dia 3 Guisat de patates amb verduretes Rostit de carn al forn amb salsa Dia 6 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Gall dindi arrebossat** amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives s/farcir Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa d’au amb lletres Cuixetes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 10 Arròs amb verdures Llom a la planxa amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes Gall dindi a la planxa amb tomàquet i enciam Dia 14 Raviolis* amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) Llom al forn amb enciam i olives s/farcir Préssec en almívar Dia 16 Sopa d’au amb fideus Pit de pollastre a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de vedella amb verdures Dia 20 Macarrons amb tomàquet i formatge (s/tonyina) Salsitxes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes Remenat d’ou amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Estofat de gall d’indi amb salsa i verduretes Dia 23 Sopa vegetal amb arròs Truita de botifarra d’ou amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideus amb verdures Llom a la planxa amb enciam i olives s/farcir Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals al pesto Ou dur amb salsa de tomàquet SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

6 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb estrelles Pollastre al forn amb enciam i olives s/farcir Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Iogurt sostenible Dia 3 Guisat de patates amb verduretes Rostit de carn al forn amb salsa Dia 6 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç arrebossat** amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives s/farcir Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa d’au amb lletres Cuixetes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 10 Arròs amb verdures Peix fresc i de proximitat * (no marisc) amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes Bunyols de bacallà*/** amb tomàquet i enciam Dia 14 Raviolis* amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) Mistela al forn amb enciam i olives s/farcir Préssec en almívar Dia 16 Sopa d’au amb fideus Pit de pollastre a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de vedella amb verdures Dia 20 Macarrons amb tonyina, tomàquet i formatge Salsitxes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Estofat de gall d’indi amb salsa i verduretes Dia 23 Sopa vegetal amb arròs Truita de botifarra d’ou amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideus amb verdures Llom a la planxa amb enciam i olives s/farcir Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals al pesto Ou d’ur amb salsa de tomàquet SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

7 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb estrelles* Pollastre al forn amb enciam i olives Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Iogurt sostenible Dia 3 Guisat de patates amb verduretes (sense picada) Rostit de carn al forn amb salsa* Dia 6 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç arrebossat*/** amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes (sense picada)* Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa d’au amb lletres* Cuixetes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 10 Paella mixta (sense picada)* Peix fresc*/** i de proximitat amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes (sense picada) Bunyols de bacallà*/** amb tomàquet i enciam Dia 14 Raviolis* amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) Mistela al forn amb enciam i olives Préssec en almívar Dia 16 Sopa d’au amb fideus* Pit de pollastre a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de vedella (sense picada) amb verdures Dia 20 Macarrons amb tonyina, tomàquet i formatge Salsitxes* de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes (sense picada) Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Estofat de gall d’indi (sense picada) amb salsa i verduretes Dia 23 Sopa de peix* amb arròs Truita de botifarra d’ou* amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideuà (sense picada) Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals amb verdures (sense fruits secs) Ou dur amb salsa de tomàquet SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

8 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb estrelles Pollastre al forn amb enciam i olives Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Iogurt sostenible Dia 3 Guisat de patates amb verduretes Rostit de carn (no porc) al forn amb salsa Dia 6 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç arrebossat amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes (s/embotit ni carn de porc) Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa d’au amb lletres Cuixetes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 10 Paella mixta (s/carn de porc) Peix fresc i de proximitat amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes (s/embotit ni carn de porc) Bunyols de bacallà amb tomàquet i enciam Dia 14 Raviolis (s/carn de porc) amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) Mistela al forn amb enciam i olives Préssec en almívar Dia 16 Sopa d’au amb fideus Pit de pollastre a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de vedella amb verdures Dia 20 Macarrons amb tonyina, tomàquet i formatge Salsitxes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes (s/embotit ni carn de porc) Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Estofat de gall d’indi amb salsa i verduretes Dia 23 Sopa de peix amb arròs Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideuà Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals al pesto Ou dur amb salsa de tomàquet SENSE PORC

9 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de verdures amb estrelles Truita a la francesa amb enciam i olives Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Iogurt sostenible Dia 3 Guisat de patates amb verduretes Peix al forn amb salsa Dia 6 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç arrebossat amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa vegetal amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa de verdures amb lletres Remenat d’ou amb enciam i pastanaga Dia 10 Paella (s/ carn) Peix fresc i de proximitat amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes (s/embotit ni carn) Bunyols de bacallà amb tomàquet i enciam Dia 14 Raviolis (s/carn) amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) Mistela al forn amb enciam i olives Préssec en almívar Dia 16 Sopa de verdures amb fideus Peix a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Truita amb verdures Dia 20 Macarrons amb tonyina, tomàquet i formatge Truita a la francesa amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes (s/embotit ni carn) Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Peix amb salsa i verduretes Dia 23 Sopa de peix amb arròs Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideuà Peix a la planxa amb enciam i olives Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals al pesto Ou dur amb salsa de tomàquet SENSE CARN

10 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb estrelles (pasta i brou s/ou) Pollastre al forn amb enciam i olives Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Iogurt sostenible Dia 3 Guisat de patates amb verduretes Rostit de carn al forn amb salsa* Dia 6 Espaguetis s/ou amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Filet de lluç arrebossat** s/ou amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes* Peix a la planxa amb tomàquet, enciam i olives Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa d’au amb lletres (pasta i brou s/ou) Cuixetes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 10 Paella mixta* Peix fresc* i de proximitat amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes Peix blanc a la planxa amb tomàquet i enciam Dia 14 Pasta s/ou amb tomàquet i formatge ratllat* Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) Mistela al forn amb enciam i olives Préssec en almívar Dia 16 Sopa d’au amb fideus (pasta i brou s/ou) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de vedella* amb verdures Dia 20 Macarrons s/ou amb tonyina, tomàquet i formatge* Salsitxes*de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Estofat de gall d’indi amb salsa* i verduretes Dia 23 Sopa de peix amb arròs (brou s/ou) Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideuà (pasta i brou s/ou) Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals s/ou al pesto* Pollastre amb salsa de tomàquet SENSE OU *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc)

11 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb estrelles Pollastre al forn amb enciam i olives Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Iogurt sostenible Dia 3 Guisat de patates amb verduretes Rostit de carn al forn amb salsa* Dia 6 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Filet de lluç arrebossat** amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa d’au amb lletres Cuixetes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 10 Paella mixta* Peix fresc i de proximitat amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes Peix blanc a la planxa amb tomàquet i enciam Dia 14 Raviolis* amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) Mistela al forn amb enciam i olives Préssec en almívar Dia 16 Sopa d’au amb fideus Pit de pollastre a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de vedella* amb verdures Dia 20 Macarrons amb tonyina, tomàquet i formatge Salsitxes* de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Estofat de gall d’indi amb salsa* i verduretes Dia 23 Sopa de peix amb arròs Truita de botifarra d’ou* amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideuà* Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals al pesto* Ou dur amb salsa de tomàquet SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

12 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb estrelles (brou s/llegums) Pollastre al forn amb enciam i olives Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Iogurt sostenible Dia 3 Guisat de patates amb verduretes (s/pèsols ni faves) Rostit de carn al forn amb salsa* Dia 6 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Filet de lluç arrebossat** amb enciam Dia 7 Patates amb verduretes (s/llegums, pèsols ni faves) Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives Dia 8 Mongeta tendra amb patata Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa d’au amb lletres (brou s/llegums) Cuixetes de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 10 Paella mixta* (brou s/llegums) s/pèsols ni faves Peix fresc i de proximitat amb enciam amanit Dia 13 Peix blanc a la planxa amb tomàquet i enciam Dia 14 Raviolis* amb tomàquet i formatge ratllat* Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata)* Mistela al forn amb enciam i olives Préssec en almívar Dia 16 Sopa d’au amb fideus (brou s/llegums) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de vedella* amb verdures (s/pèsols ni faves) Dia 20 Macarrons amb tonyina, tomàquet i formatge* Salsitxes* de pollastre amb enciam i pastanaga Dia 21 Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures* (s/pèsols ni faves) Estofat de gall d’indi amb salsa* i verduretes (s/pèsols ni faves) Dia 23 Sopa de peix amb arròs* (brou s/llegums) Truita de botifarra d’ou* amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideuà* (brou s/llegums) s/pèsols ni faves Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals al pesto* Ou dur amb salsa de tomàquet SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

13 FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa d’au amb estrelles (brou desgreixat) Pollastre s/pell al forn amb enciam i olives Fruita de temporada Dia 2 Arròs blanc amb verdures Filet de lluç a la planxa amb tomàquet amanit i enciam Iogurt desnatat sostenible Dia 3 Guisat de patates amb verduretes Rostit de carn al forn (s/salsa) Dia 6 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/formatge ratllat) Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 7 Cigrons cuits amb verduretes (s/carn ni embotit) Truita a la francesa amb tomàquet, enciam i olives Dia 8 Mongeta tendra amb patata Bistec de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 9 Sopa d’au amb lletres (brou desgreixat) Cuixetes de pollastre s/pell amb enciam i pastanaga Dia 10 Paella mixta (brou desgreixat) Peix fresc al forn i de proximitat amb enciam amanit Dia 13 Llenties amb patata i verduretes (s/carn ni embotit) Peix blanc a la planxa amb tomàquet i enciam Dia 14 Pasta amb tomàquet (s/formatge ratllat) Truita a les fines herbes amb enciam i blat de moro Dia 15 Crema de verdures (ceba, porro i patata) (s/lactis) Mistela al forn amb enciam i olives Préssec en almívar Dia 16 Sopa d’au amb fideus (brou desgreixat) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i brots de soja Dia 17 Arròs amb sofregit de tomàquet Estofat de magre vedella amb verdures Dia 20 Macarrons amb tonyina, tomàquet (s/formatge ratllat) Pollastre a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 21 Mongetes estofades amb verduretes (s/carn ni embotit) Gallineta al forn amb enciam Dia 22 Minestra de verdures Estofat de gall dindi i verduretes (s/salsa) Dia 23 Sopa de peix amb arròs (brou desgreixat) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 24 Fideus amb verdures Llom a la planxa amb enciam i olives Dia 27 FESTA Dia 28 Espirals amb verdures Ou dur amb salsa de tomàquet BAIX EN COLESTEROL


Descargar ppt "FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"

Presentaciones similares


Anuncios Google