Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porLuiza Oliveira Aveiro Modificado hace 6 años
1
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet, tonyina, olives ) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta (tomàquet, tonyina, ou i olives) Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures Rostit de carn al forn amb enciam i cogombre Iogurt (La Fageda) DIA 8 Macarrons a la bolonyesa Truita a la francesa amb enciam i olives DIA 9 Minestra de verdura Llom a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures Salmó al forn a la llimona amb patata anglesa DIA 11 Amanida de tomàquet i daus de formatge Paella de peix DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals a la crema amb pernil i formatge Varetes de lluç amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) Estofat de vedella amb xampinyons DIA 18 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de rosada a la marinera DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i olives DIA 23 Amanida de pasta tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc) Bacallà al forn amb verduretes DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga Canelons de verdures gratinats DIA 29 Arròs integral amb salsa de tomàquet Salsitxes d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina i pebrot escalivat) Estofat de gall d’indi amb salsa Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Les llegums són ecològiques. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
2
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet, tonyina, olives* ) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta s/gluten (tomàquet, tonyina, ou i olives*) Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures Rostit de carn al forn amb enciam i cogombre Iogurt (La Fageda) DIA 8 Macarrons s/gluten a la bolonyesa* Truita a la francesa amb enciam i olives* DIA 9 Minestra de verdura Llom a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures Salmó al forn a la llimona amb patata anglesa* DIA 11 Amanida de tomàquet i formatge* Paella de peix* Gelat*/ Iogurt (La Fageda) DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals s/gluten a la crema amb pernil* i formatge Lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) Estofat* de vedella amb xampinyons DIA 18 Sopa d’au (brou s/gluten) amb arròs Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de rosada a la marinera* DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i olives* DIA 23 Amanida de pasta s/gluten tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc*) Bacallà al forn amb verduretes DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga Carn magra al forn amb patates Fruita de temporada i proximitat DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Salsitxes* d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta s/gluten(tomàquet, ou, tonyina i pebrot escalivat) Estofat de gall d’indi amb salsa SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
3
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet, tonyina, olives ) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta (tomàquet, tonyina, ou i olives) Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures Rostit de carn al forn amb enciam i cogombre Iogurt s/lactosa DIA 8 Macarrons a la bolonyesa* s/formatge Truita a la francesa amb enciam i olives DIA 9 Minestra de verdura Llom a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures Salmó al forn a la llimona amb patata al forn DIA 11 Amanida de tomàquet i olives Paella de peix* Gelat de gel*/ Iogurt s/lactosa DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals amb salsa de tomàquet Lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) s/lactis Estofat de vedella amb xampinyons DIA 18 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de rosada a la marinera DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i olives DIA 23 Amanida de pasta tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc*) Bacallà al forn amb verduretes DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga s/lactis Carn magra al forn amb patates Fruita de temporada i proximitat DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Salsitxes* d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina i pebrot escalivat) Estofat de gall d’indi amb salsa SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
4
S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
Octubre ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet, tonyina, olives ) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta (tomàquet, tonyina, ou i olives) Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures Rostit de carn al forn amb enciam i cogombre DIA 8 Macarrons a la bolonyesa* s/formatge Truita a la francesa amb enciam i olives DIA 9 Minestra de verdura Llom a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures Salmó al forn a la llimona amb patata al forn DIA 11 Paella de peix* Gelat de gel*/ Fruita de temporada i proximitat DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals amb salsa de tomàquet Lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) s/lactis Estofat de vedella amb xampinyons DIA 18 Sopa d’au (brou sense PLV) amb arròs Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de rosada a la marinera DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i olives DIA 23 Amanida de pasta tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc*) Bacallà al forn amb verduretes DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat* i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga s/lactis Carn magra al forn amb patates Fruita de temporada i proximitat DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Salsitxes* d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina i pebrot escalivat) Estofat de gall d’indi amb salsa S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
5
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de gall dindi al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet i olives* ) s/tonyina Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta (tomàquet, ou i olives*) s/tonyina Ous durs amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures Rostit de carn al forn amb enciam i cogombre Iogurt (La Fageda) DIA 8 Macarrons a la bolonyesa Truita a la francesa amb enciam i olives* DIA 9 Minestra de verdura Llom a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures Truita francesa amb patata anglesa DIA 11 Amanida de tomàquet i formatge Paella de carn Gelat/ Iogurt (La Fageda) DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals a la crema amb pernil i formatge Croquetes vegetals** amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) Estofat de vedella amb xampinyons DIA 18 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, i ou dur s/tonyina Llom al forn amb amanida DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i olives* DIA 23 Amanida de pasta tropical (pinya, blat de moro) s/delícies de cranc Rostit de vedella al forn amb verduretes DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Ous durs al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga Canelons de carn gratinats al forn* Fruita de temporada i proximitat DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Salsitxes d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, ou i pebrot escalivat) s/tonyina Estofat de gall d’indi amb salsa SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
6
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet, tonyina, olives ) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta (tomàquet, tonyina, ou i olives) Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures Rostit de carn al forn amb enciam i cogombre Iogurt (La Fageda) DIA 8 Macarrons a la bolonyesa Truita a la francesa amb enciam i olives DIA 9 Minestra de verdura Llom a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures Salmó al forn a la llimona amb patata anglesa DIA 11 Amanida de tomàquet i formatge Paella de carn Gelat/ Iogurt (La Fageda) DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals a la crema amb pernil i formatge Varetes de lluç amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) Estofat de vedella amb xampinyons DIA 18 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de rosada al forn amb amanida DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i olives DIA 23 Amanida de pasta tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc) Bacallà al forn amb verduretes DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga Canelons de carn gratinats al forn* Fruita de temporada i proximitat DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Salsitxes d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina i pebrot escalivat) Estofat de gall d’indi amb salsa SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
7
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert s/picada Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet, tonyina, olives i) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta (tomàquet, tonyina, ou i olives) Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures s/picada Rostit de carn al forn s/picada amb enciam i cogombre Iogurt (La Fageda) DIA 8 Macarrons a la bolonyesa Truita a la francesa amb enciam i olives DIA 9 Minestra de verdura Llom a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures s/picada Salmó al forn a la llimona amb patata anglesa DIA 11 Amanida de tomàquet i formatge Paella de peix s/picada Gelat*/ Iogurt (La Fageda) DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals a la crema amb pernil i formatge Varetes de lluç** amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats s/picada Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) Estofat de vedella amb xampinyons s/picada DIA 18 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de rosada a la marinera s/picada DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes s/picada Truita de carbassó amb enciam i olives DIA 23 Amanida de pasta tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc) Bacallà al forn amb verduretes s/picada DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga Canelons* de carn gratinats al forn (Poveda i Pau Casals) DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Salsitxes d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert s/picada Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina i pebrot escalivat) Estofat de gall d’indi amb salsa s/picada SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
8
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet, tonyina, olives ) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta (tomàquet, tonyina, ou i olives) Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures Rostit de carn de vedella al forn amb enciam i cogombre Iogurt (La Fageda) DIA 8 Macarrons a la bolonyesa (carn de vedella) Truita a la francesa amb enciam i olives DIA 9 Minestra de verdura Gall dindi a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures Salmó al forn a la llimona amb patata anglesa DIA 11 Amanida de tomàquet i formatge Paella de peix Gelat/ Iogurt (La Fageda) DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals a la crema de formatge s/pernil Varetes de lluç amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats s/porc Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) Estofat de vedella amb xampinyons DIA 18 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de rosada a la marinera DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i olives DIA 23 Amanida de pasta tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc) Bacallà al forn amb verduretes DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, i pèsols) s/pernil Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga Canelons de verdures gratinats al forn (Poveda i Pau Casals) DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Salsitxes d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina i pebrot escalivat) Estofat de gall d’indi amb salsa SENSE PORC Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
9
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet, tonyina, olives ) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta (tomàquet, tonyina, ou i olives) Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Truita a la francesa amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures Peix al forn amb enciam i cogombre Iogurt (La Fageda) DIA 8 Macarrons a napolitana Truita a la francesa amb enciam i olives DIA 9 Minestra de verdura Peix a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures Salmó al forn a la llimona amb patata anglesa DIA 11 Paella de peix Truita amb all i julivert Gelat/ Iogurt (La Fageda) DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals a la crema de formatge s/pernil Varetes de lluç amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats s/carn Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) Peix al forn amb xampinyons DIA 18 Sopa de verdures amb arròs Truita amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de rosada a la marinera DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i olives DIA 23 Amanida de pasta tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc) Bacallà al forn amb verduretes DIA 24 Truita amb amanida DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, i pèsols) s/pernil Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga Canelons de verdures gratinats al forn DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Hamburguesa vegetal a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina i pebrot escalivat) Peix al forn amb salsa SENSE CARN Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
10
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet, tonyina, olives ) Gall dindi a la planxa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta s/ou (tomàquet, tonyina i olives) s/ou Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures Rostit de carn al forn amb enciam i cogombre Iogurt (La Fageda) DIA 8 Macarrons s/ou a la bolonyesa Peix a la planxa amb enciam i olives DIA 9 Minestra de verdura Llom a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures Salmó al forn a la llimona amb patata anglesa * DIA 11 Amanida de tomàquet i formatge Paella de peix Gelat*/ Iogurt (La Fageda) DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals s/ou a la crema *amb pernil i formatge Lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats Gall dindi amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) Estofat de vedella amb xampinyons DIA 18 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, i tonyina s/ou Filet de rosada a la marinera DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes Peix al forn amb enciam i olives DIA 23 Amanida de pasta s/ou tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc) Bacallà al forn amb verduretes DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga Carn magre al forn amb patates (Poveda i Pau Casals) DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Salsitxes* d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert Peix a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, tonyina i pebrot escalivat) s/ou Estofat de gall d’indi amb salsa SENSE OU *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
11
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet, tonyina, olives ) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta (tomàquet, tonyina, ou i olives) Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures Rostit de carn al forn amb enciam i cogombre Iogurt (La Fageda) DIA 8 Macarrons a la bolonyesa* Truita a la francesa amb enciam i olives DIA 9 Minestra de verdura Llom a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures Salmó al forn a la llimona amb patata anglesa DIA 11 Amanida de tomàquet i formatge Paella de peix Gelat* / Iogurt (La Fageda) DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals a la crema amb pernil i formatge Varetes de lluç** amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) Estofat de vedella amb xampinyons DIA 18 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de rosada a la marinera DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i olives DIA 23 Amanida de pasta tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc* ) Bacallà al forn amb verduretes DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga Canelons* de carn gratinats al forn (Poveda i Pau Casals) DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Salsitxes* d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina i pebrot escalivat) Estofat de gall d’indi amb salsa SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
12
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives ) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta (tomàquet, tonyina, ou i olives) Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA Estofat de verdures amb patata Rostit de carn al forn amb enciam i cogombre Iogurt (La Fageda) DIA 8 Macarrons a la bolonyesa* Truita a la francesa amb enciam i olives DIA 9 Minestra de verdura (s/llegum) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Salmó al forn a la llimona amb patata anglesa DIA 11 Amanida de tomàquet i formatge Paella de peix (s/pèsols) Gelat* / Iogurt (La Fageda) DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals a la crema amb pernil i formatge Varetes de lluç** amb enciam i blat de moro DIA 16 Patates estofades Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) Estofat de vedella amb xampinyons (s/pèsols) DIA 18 Sopa d’au amb arròs (s/llegum) Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de rosada a la marinera (s/pèsols) DIA 22 Patates amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i olives DIA 23 Amanida de pasta tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc) Bacallà al forn amb verduretes DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat) s/pèsols Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga Canelons* de carn gratinats al forn (Poveda i Pau Casals) DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Salsitxes* d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Patates guisades amb all i julivert Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina i pebrot escalivat) Estofat de gall d’indi amb salsa SENSE LLEGUM *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
13
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 1 Arròs amb tomàquet Filet de lluç al forn amb all i julivert Fruita de temporada i proximitat DIA 2 Amanida de llenties (tomàquet, tonyina, olives ) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga DIA 3 Amanida de pasta (tomàquet, tonyina, ou i olives) Bacallà amb tomàquet al forn DIA 4 Mongeta tendra amb patates Pollastre al forn amb enciam DIA 5 Cigrons estofats am verdures Rostit de carn al forn amb enciam i cogombre Iogurt (La Fageda) DIA 8 Macarrons amb tomàquet s/formatge Truita a la francesa amb enciam i olives DIA 9 Minestra de verdura Llom a la planxa amb enciam i tomàquet DIA 10 Mongetes estofades amb verdures Salmó al forn a la llimona amb patata al forn DIA 11 Amanida de tomàquet i formatge fresc Paella de peix Gelat de gel/ Iogurt (La Fageda) DIA 12 FESTIU DIA 15 Espirals amb salsa de tomàquet Lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 16 Cigrons estofats Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam juliana DIA 17 Crema de verdures (porro, pastanaga, patata i ceba) s/lactis Estofat de vedella amb xampinyons DIA 18 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de rosada a la marinera DIA 22 Llenties casolanes amb verduretes Truita de carbassó amb enciam i olives DIA 23 Amanida de pasta tropical (pinya, blat de moro, delícies de cranc) Bacallà al forn amb verduretes DIA 24 Cuixetes de pollastre rostides al forn DIA 25 Arròs a la milanesa (ceba, i pèsols) s/pernil Filet de lluç al forn amb enciam i blat de moro DIA 26 Crema de carbassa i pastanaga s/lactis Carn magra al forn amb patates Fruita de temporada i proximitat DIA 29 Arròs amb salsa de tomàquet blanc/integral (mallorca) Pollastre a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 30 Cigrons guisats amb all i julivert Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit DIA 31 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina i pebrot escalivat) Estofat de gall d’indi amb salsa BAIX EN COLESTEROL Apostem per un menú de qualitat a l’escola. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar.
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.