La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"— Transcripción de la presentación:

1 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto Bunyols de bacallà amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Canelons de tonyina gratinats al forn

2 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus s/gluten amb verduretes (brou s/gluten) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Salsitxes* d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat* de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs (brou s/gluten) Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives* variades Dia 12 Espirals s/gluten al pesto* Bacallà al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb formatge* s/beixamel Hamburguesa* de vedella amb enciam i olives* Dia 15 Brou casolà amb estrelles s/gluten i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives* Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus s/gluten (brou s/gluten) Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.

3 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa* Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Dia 5 Espaguetis amb tomàquet (sense formatge) Salsitxes d’au* amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella* amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades* Dia 12 Espirals amb oli i herbes sense formatge Bacallà al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor amb pastanaga (sense formatge) Hamburguesa de vedella* amb enciam i olives* Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives* Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) (sense lactis) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega

4 S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa* Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Dia 5 Espaguetis amb tomàquet (sense formatge) Salsitxes d’au* amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella* amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades* Dia 12 Espirals amb oli i herbes sense formatge Bacallà al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor amb pastanaga (sense formatge) Hamburguesa de vedella* amb enciam i olives* Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives* Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Fruita de temporada/Postres s/plv Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) (sense lactis) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS

5 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes (brou s/peix) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades sense farcir Dia 12 Espirals al pesto Pit de pollastre a la planxa amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella amb enciam i olives sense farcir Dia 15 Brou casolà (brou s/peix) amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Llom a la planxa amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives sense farcir Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós (brou s/peix) amb verduretes Ous durs al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

6 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes (brou s/marisc) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades * Dia 12 Espirals al pesto Bunyols de bacallà ** amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella amb enciam i olives * Dia 15 Brou casolà (brou s/marisc) amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc ** (no marisc) amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives * Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós (brou s/marisc) amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

7 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes Rostit de vedella* amb bolets (sense picada) Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa * Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au* amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes (sense picada) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella (sense picada) amb bolets * Dia 8 Sopa d’au amb arròs Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures (sense picada) Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals amb oli i herbes Bunyols de bacallà */** amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes (sense picada) Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel* Hamburguesa* de vedella amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes Pollastre rostit * amb albergínia (sense picada) Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (sense picada) Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus Cuixetes de pollastre rostides* al forn amb enciam i tomàquet (sense picada) Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

8 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes (brou vegetal) Ous durs amb llit d’enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 Arròs amb verdures (sense carn) Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet (sense carn) i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes (sense carn) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Dia 8 Sopa (brou vegetal) amb arròs Peix fresc amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures (sense carn) Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto Bunyols de bacallà amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes (sense carn) Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Peix a la planxa amb enciam i olives Dia 15 Brou vegetal amb estrelles i verduretes Truita a la francesa amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures (sense carn) Peix fresc amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (sense carn) Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Peix a la planxa amb amanida variada Dia 21 Sopa vegetal amb fideus (brou vegetal) amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes (brou vegetal) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Canelons de tonyina gratinats al forn SENSE CARN

9 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa (s/carn de porc) Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet (s/carn de porc)i formatge ratllat Salsitxes d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes (s/carn de porc) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs ( brou s/carn de porc) Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures (s/carn de porc) Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto Bunyols de bacallà amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes (s/carn de porc) Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes ( brou s/carn de porc) Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (s/carn de porc) Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra de vedella al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus ( brou s/carn de porc) Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Canelons de tonyina gratinats al forn SENSE PORC

10 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus (s/ou) amb verduretes (brou s/ou) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa* Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis (s/ou) amb tomàquet i formatge ratllat* Salsitxes* d’au amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs (brou s/ou) Pollastre al forn amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Peix a la planxa amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals (s/ou) al pesto* Bacallà al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Llom a la planxa amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel* Hamburguesa* de vedella amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà amb estrelles (s/ou) i verduretes (brou s/ou) Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Peix a la planxa amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus (pasta i brou s/ou) Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes (brou s/ou) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

11 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes * Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa * Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au* amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au *amb arròs Pollastre al forn amb enciam (s/ brots de soja) Dia 9 Cigrons cuits amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto* Bunyols de bacallà** amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella* amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà * amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc** amb amanida variada (s/ brots de soja) Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada (s/ brots de soja) Dia 21 Sopa d’au * amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes* Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Canelons de tonyina* gratinats al forn SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

12 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes (brou s/ llegums) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa (s/pèsols) Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible Dia 5 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Salsitxes d’au* amb enciam i blat de moro Dia 6 Arròs amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures (s/pèsols) amb patates Estofat de vedella amb bolets (s/pèsols) Dia 8 Sopa d’au (brou s/ llegums)amb arròs Pollastre al forn amb enciam (s/ brots de soja) Dia 9 Patata amb verdures Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto* Bunyols de bacallà** amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Patates guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor gratinada amb beixamel Hamburguesa de vedella* amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà (brou s/ llegums)amb estrelles i verduretes Pollastre rostit amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures (s/pèsols) Peix fresc** amb amanida variada (s/ brots de soja) Fruita del temps Dia 19 Patates amb sofregit de tomàquet i ceba Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada (s/ brots de soja) Dia 21 Sopa d’au (brou s/ llegums) amb fideus Cuixetes de pollastre rostides al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes (s/pèsols i brou s/ llegums) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) Canelons* de tonyina gratinats al forn SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

13 MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Sopa de fideus amb verduretes (brou desgreixat) Rostit de vedella amb bolets Fruita de temporada Dia 2 Arròs a la milanesa (s/embotit i s/lactis) Salmó al forn amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible desnatat Dia 5 Espaguetis amb tomàquet (s/lactis) (s/embotit ni carn) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 6 Llenties amb verduretes (s/embotit ni carn) Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga ratllada Dia 7 Minestra de verdures amb patates Estofat de vedella amb bolets Dia 8 Sopa d’au amb arròs (brou desgreixat) Pollastre al forn (s/ pell) amb enciam i brots de soja Dia 9 Cigrons cuits amb verdures (s/embotit ni carn) Truita de carbassó amb enciam i olives variades Dia 12 Espirals al pesto (s/lactis) Bacallà al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 13 Mongetes guisades amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 14 Coliflor amb pastanaga (sense formatge) Bistec de vedella amb enciam i olives Dia 15 Brou casolà amb estrelles i verduretes (brou desgreixat) Pollastre rostit (s/ pell) amb albergínia Dia 16 Arròs amb verdures Peix fresc amb amanida variada Fruita del temps Dia 19 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (s/embotit ni carn) Truita a les fines herbes amb tomàquet blat de moro i olives Dia 20 Mongeta tendra amb patata Carn magra al forn amb amanida variada Dia 21 Sopa d’au amb fideus (brou desgreixat) Cuixetes de pollastre rostides (s/ pell) al forn amb enciam i tomàquet Dia 22 Arròs caldós amb verduretes Filet de lluç al forn amb enciam i pastanaga Dia 23 Crema de verdures (ceba, porro i carbassó) (s/lactis) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet BAIX EN COLESTEROL


Descargar ppt "MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"

Presentaciones similares


Anuncios Google