La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

MARC AHICART TORT i ORIOL GONZÀLEZ SERRA

Presentaciones similares


Presentación del tema: "MARC AHICART TORT i ORIOL GONZÀLEZ SERRA"— Transcripción de la presentación:

1 MARC AHICART TORT i ORIOL GONZÀLEZ SERRA
EL MINOTAURE MARC AHICART TORT i ORIOL GONZÀLEZ SERRA

2 EL MITE (Història) A l’antiga Grècia, el déu Posidó, regalà un brau blanc al rei Minos de Creta per tal que el sacrifiqués en honor seu. El rei Minos però, quedà meravellat amb la bellesa d’aquell animal així que en comptes de sacrificar-lo, se’l va quedar entre el seu ramat. Posidó, fet una fúria, va fer que la seva dona construís una vaca de fusta per tal que el Minotaure pogués consumar-li el seu amor. D’allà en neixé el Minotaure. El rei Minos va fer construir a Dèdal un laberint per tancar- lo.

3 EL MITE (ASPECTE I VIDA)
El Minotaure tenia una aparença molt estranya ja que era un ésser mitològic. Tenia el cap d’un brau i el cos d’un humà. Sol aparèixer sempre amb una destral a la mà ja que al laberint on era tancat hi enviaven preses perquè les matés i se les mengés. Minos va entrar en conflicte amb el rei d’Atenes i cada 9 anys, 7 nois i 7 noies havien d’anar al laberint per ser devorats pel Minotaure. Un cop hi anà Teseu, fill del rei d’Atenes, i gràcies a Ariadna aconseguí derrotar el Minotaure.

4 comparació pel·lícula - mite
El Minotaure en la pel·lícula apareix al començament, lluita contra Percy per aconseguir el llamp, aquest ve de l’infern defensant els interessos d’Hades, lluita contra ell però Percy el mata amb la seva pròpia banya. En el mite està tancat en un laberint però en la pel·lícula aquest no apareix. També diu que té cap de brau i cos d’humà i que duu una destral, en el tros que es veu l’aspecte és igual que el que descriu però no duu cap destral.

5


Descargar ppt "MARC AHICART TORT i ORIOL GONZÀLEZ SERRA"

Presentaciones similares


Anuncios Google