La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

TARRACOSIM SAS OLIS MOTOR Pensant en satisfer les necessitats concretes de cada un dels nostres clients Tarracosim ha desenvolupat una àmplia gamma de.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "TARRACOSIM SAS OLIS MOTOR Pensant en satisfer les necessitats concretes de cada un dels nostres clients Tarracosim ha desenvolupat una àmplia gamma de."— Transcripción de la presentación:

1 TARRACOSIM SAS OLIS MOTOR Pensant en satisfer les necessitats concretes de cada un dels nostres clients Tarracosim ha desenvolupat una àmplia gamma de lubrificants per als sectors de l'automoció indústria i marins, emprant els majors esforços en termes de recursos, recerca i tecnologia. Productes: Producto Precio Cantidad Unidad OILSYSTEM 10L 43.10 € 10 L. envase OILSYSTEM M5L 17.24 € 5 L. OILSYSTEM S5L 25.86 € 10 L. IVA NO INCLUIDO TARRACOSIM SAS – C/Ponts d’Icart s/n – Tarragona- Tel – .

2 COMBUSTIBLES AGROSEL GASOIL B És una gamma de Gasoil B que s'utilitza per a l'ús de vehicles agroforestals. ECOSEL BIODIÈSEL 10/90 És la línia de productes específics dissenyat amb biocombustibles. Aquest combustible té gasoils de tecnologia més avançada, amb additius específics que milloren la potència, protegeixen el motor i respecten el medi ambient. PERCOIL-GASOIL A És la gamma de gasoil A de combustible especialment per als automòbils i vehicles industrials. És un carburant de les més altes prestacions que potencien el rendiment del motor. ENERGYT GASOIL És la línia de productes que assegura i manté les instal.lacions de calefacció. Nota: Enviament setmanal de les tarifes als nostres clients per correu electrònic. TARRACOSIM SAS – C/Ponts d’Icart s/n – Tarragona- Tel – .

3 TRC eBLUE NOU ADDITIU PER A VEHICLES DIESEL
CUMPLE CON LA NORMATIVA EURO5 DE EMISIONES DE NOx TRC

4 GAS NATURAL

5 OTROS PRODUCTOS TARRACOSIM SAS – C/Ponts d’Icart s/n – Tarragona- Tel – .

6 ALTRES PRODUCTES Aquests productes fan possible la transmissió de la força exercida sobre el pedal de fre als cilindres de fre a les rodes dels automòbils. BRALIK 4: LÍQUID DE FRENS DOT 4 (El punt d'ebullició d'equilibri és de prop de 230 º C). Producte Quantitat Unitat BRALIK DOT 4 500 ml envas TARRACOSIM SAS – C/Ponts d’Icart s/n – Tarragona- Tel – .

7 ALTRES PRODUCTES LIMPSA FLUSIM
Aquest producte neteja i desengreixa els vidres dels vehicles, tant per la seva part exterior com la interior. Producte Quantitat Unitat LIMPSA 5 L. envas FLUSIM S'encarrega de mantenir el motor a una temperatura constant (90 º - 92 º) per al seu correcte funcionament. Producte Quantitat Unitat FLUSIM 5 L. envas TARRACOSIM SAS – C/Ponts d’Icart s/n – Tarragona- Tel – .

8 ALTRES PRODUCTES BRIQUETES
Les Briquetes de fusta són el resultat de l'aprofitament de la biomassa agrícola. Fem Briquetes de fusta picant, secándolas i compactadores mecànicament en forma cilíndrica, a alta pressió i sense afegir substàncies aglutinants, ideal per a ús en llars, forns, fleques, pizzeries, calderes, estufes, cuines i altres. És un producte ecològic. L'aprofitament dels residus forestals per a producció de Briquetes contribueix amb el medi ambient. El que era un residu es transforma en bioenergia. Producte Quantitat Unitat BRIQUETES 5 Kg Paquets de 3 unitats TARRACOSIM SAS – C/Ponts d’Icart s/n – Tarragona- Tel – .

9 TRC AIRE CONDICIONAT, LA SOLUCIÓ NATURAL Instal lar el seu AIRE CONDICIONAT A GAS NATURAL I NO HO comenci a pagar FINS SETEMBRE 2010 * 1 OFERTA vàlida fins el 31 / 3 / 10 per a TOTES LES EMPRESES SEFED D'ESPANYA 1OPERACIÓN SUBJECTA A CONDICIONS FINANCERES. VALOR APROXIMAT D'UNA OPERACIÓ TIPUS €. FINANÇAMENT A 12 MESOS. PREU INCLOU TRANSPORT, INSTAL.LACIÓ D'UN INTERCANVIADOR +3 splits, FINANÇAMENT I CONSUM ESTIMAT DURANT 6 MESOS


Descargar ppt "TARRACOSIM SAS OLIS MOTOR Pensant en satisfer les necessitats concretes de cada un dels nostres clients Tarracosim ha desenvolupat una àmplia gamma de."

Presentaciones similares


Anuncios Google