Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porJuan Carlos Blanco Caballero Modificado hace 6 años
1
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Nuggets de pollastre amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta tricolor Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb salsa i xampinyons Dia 16 Fideuà Pollastre al forn amb enciam, tomàquet i olives Iogurt sostenible Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Gelat Dia 20 Macarrons a la napolitana amb formatge ratllat Llom guisat amb salsa (ceba i pebrot) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) Dia 22 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou, tonyina i olives) Hamburguesa a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge Bastonets de lluç al forn amb enciam i blat de moro Dia 27 Cigrons guisats amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina) Rodó de vedella al forn amb salsa i xampinyons Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Llom a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta Cuixetes de pollastre rostides al forn amb xips i enciam
2
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet* Pollastre a la planxa amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida* de pasta sense gluten Truita a la francesa amb enciam i blat de moro* Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat* de vedella amb salsa* i xampinyons Dia 16 Fideuà (brou i pasta s/gluten)* Pollastre al forn amb enciam, tomàquet i olives* Iogurt sostenible* Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Gelat sense gluten* Dia 20 Macarrons sense gluten a la napolitana* amb formatge ratllat* Llom guisat amb salsa* (ceba i pebrot) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat* de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) Dia 22 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat* i pèsols*) Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou, tonyina* i olives*)* Hamburguesa* a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis sense gluten amb salsa de tomàquet* i formatge* Lluç al forn amb enciam i blat de moro* Dia 27 Cigrons guisats amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet* Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina*)* Rodó de vedella al forn amb salsa* i xampinyons Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Llom a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida* de pasta sense gluten Cuixetes de pollastre rostides al forn amb xips*/** i enciam Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. SENSE GLUTEN
3
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Pollastre a la planxa amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta tricolor* Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb salsa* i xampinyons Dia 16 Fideuà* Pollastre al forn amb enciam, tomàquet i olives Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 20 Macarrons a la napolitana (sense formatge) Llom guisat amb salsa* (ceba i pebrot) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Estofat* de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) Dia 22 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou, tonyina i olives)* Hamburguesa* a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis amb salsa de tomàquet (sense formatge) Lluç al forn amb enciam i blat de moro Dia 27 Cigrons guisats amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina)* Rodó de vedella al forn amb salsa* i xampinyons Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Llom a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta* Cuixetes de pollastre rostides al forn amb xips* i enciam SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega
4
S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
Setembre ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Pollastre a la planxa amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta tricolor* Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb salsa* i xampinyons Dia 16 Fideuà* Pollastre al forn amb enciam, tomàquet i olives* Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 20 Macarrons a la napolitana (sense formatge) Llom guisat amb salsa* (ceba i pebrot) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Estofat* de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) Dia 22 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols)* Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou, tonyina i olives*)* Hamburguesa* a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis amb salsa de tomàquet (sense formatge) Lluç al forn amb enciam i blat de moro Dia 27 Cigrons guisats amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina)* Rodó de vedella al forn amb salsa* i xampinyons Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Llom a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta* Cuixetes de pollastre rostides al forn amb xips* i enciam S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS
5
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Nuggets de pollastre*/** amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Llom al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta tricolor (s/tonyina ni peix)* Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb salsa i xampinyons Dia 16 Fideuà de verdures Pollastre al forn amb enciam, tomàquet i olives sense farcir, Iogurt sostenible Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Gelat Dia 20 Macarrons a la napolitana amb formatge ratllat Llom guisat amb salsa (ceba i pebrot) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) Dia 22 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou i olives sense farcir,) (sense tonyina) Hamburguesa a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge Gall dindi a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 27 Cigrons guisats amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i ou dur, s/tonyina) Rodó de vedella al forn amb salsa i xampinyons Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Llom a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta (s/tonyina ni peix)* Cuixetes de pollastre rostides al forn amb xips*/** i enciam SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
6
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Nuggets de pollastre*/** amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta tricolor* Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb salsa i xampinyons Dia 16 Fideuà de verdures Pollastre al forn amb enciam, tomàquet i olives s/farcir Iogurt sostenible Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Gelat Dia 20 Macarrons a la napolitana amb formatge ratllat Llom guisat amb salsa (ceba i pebrot) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) Dia 22 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou, tonyina i olives s/farcir) * Hamburguesa a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge Bastonets de lluç al forn* amb enciam i blat de moro Dia 27 Cigrons guisats amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina)* Rodó de vedella al forn amb salsa i xampinyons Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Llom a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta* Cuixetes de pollastre rostides al forn amb xips*/** i enciam SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
7
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Nuggets*/** de pollastre amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba* Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta tricolor* Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb salsa i xampinyons (sense picada)* Dia 16 Fideuà (sense picada)* Pollastre al forn amb enciam, tomàquet i olives Iogurt sostenible Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes (sense picada)* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Gelat sense fruits secs* Dia 20 Macarrons a la napolitana amb formatge ratllat Llom guisat amb salsa (ceba i pebrot) (sense picada)* Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) (sense picada)* Dia 22 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) (sense picada)* Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou, tonyina i olives) * Hamburguesa a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge Bastonets de lluç* al forn amb enciam i blat de moro Dia 27 Cigrons guisats amb verduretes (sense picada)* Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina)* Rodó de vedella al forn amb salsa i xampinyons (sense picada)* Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Llom a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta* Cuixetes de pollastre rostides al forn amb xips*/** i enciam SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART
8
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Nuggets de pollastre amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb ceba (s/pernil) Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta tricolor (s/embotit de porc) Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb salsa i xampinyons Dia 16 Fideuà (s/carn de porc) Pollastre al forn amb enciam, tomàquet i olives Iogurt sostenible Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes (s/embotit ni carn de porc) Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Gelat Dia 20 Macarrons a la napolitana amb formatge ratllat Pollastre guisat amb salsa (ceba i pebrot) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) Dia 22 Arròs a la milanesa de verdures (ceba, pastanaga i pèsols) Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou, tonyina i olives) Hamburguesa de vedella (s/porc) a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge Bastonets de lluç al forn amb enciam i blat de moro Dia 27 Cigrons guisats amb verduretes (s/embotit ni carn de porc) Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina) Rodó de vedella al forn amb salsa i xampinyons Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Peix blanc a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta (s/embotit de porc) Cuixetes de pollastre rostides al forn amb xips i enciam SENSE PORC
9
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Croquetes de bacallà amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb ceba (s/pernil) Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta tricolor (s/embotit) Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Peix blanc amb salsa i xampinyons Dia 16 Fideuà (s/carn) Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i olives Iogurt sostenible Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Gelat Dia 20 Macarrons a la napolitana amb formatge ratllat Peix blanc amb salsa (ceba i pebrot) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba Truita de patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) Dia 22 Arròs a la milanesa de verdures (ceba, pastanaga i pèsols) Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou, tonyina i olives) Hamburguesa de peix a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge Bastonets de lluç al forn amb enciam i blat de moro Dia 27 Cigrons guisats amb verduretes (s/embotit ni carn) Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina) Truita de xampinyons Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Peix blanc a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta (s/embotit) Peix blanc al forn amb xips i enciam SENSE CARN
10
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Pollastre a la planxa amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta s/ou tricolor (s/ou dur)* Llom de porc a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat* de vedella amb salsa i xampinyons Dia 16 Fideuà (brou i pasta s/ou) Pollastre al forn amb enciam, tomàquet i olives Iogurt sostenible Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes* Peix blanc a les fines herbes amb enciam i tomàquet Gelat s/ou* Dia 20 Macarrons s/ou a la napolitana amb formatge ratllat* Llom guisat* amb salsa (ceba i pebrot) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat* de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) Dia 22 Arròs a la milanesa* (ceba, pernil curat i pèsols) Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, tonyina i olives) (s/ou dur)* Hamburguesa* a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis s/ou amb salsa de tomàquet i formatge* Lluç al forn amb enciam i blat de moro Dia 27 Cigrons guisats amb verduretes* Peix blanc amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina)* Rodó de vedella al forn amb salsa* i xampinyons Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Llom a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta s/ou (s/ou dur)* Cuixetes de pollastre rostides al forn amb xips*/** i enciam SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART
11
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Pollastre a la planxa amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta tricolor* Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat* de vedella amb salsa i xampinyons Dia 16 Fideuà* (brou s/soja) Pollastre al forn amb enciam, tomàquet i olives Iogurt sostenible Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Gelat s/soja* Dia 20 Macarrons a la napolitana amb formatge ratllat* Llom guisat amb salsa* (ceba i pebrot) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat* de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) Dia 22 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat* i pèsols) Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou, tonyina i olives)* Hamburguesa* a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge* Lluç al forn amb enciam i blat de moro Dia 27 Cigrons guisats* amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina)* Rodó de vedella al forn amb salsa* i xampinyons Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Llom a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta* Cuixetes de pollastre rostides al forn amb xips*/** i enciam SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
12
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Pollastre a la planxa amb enciam Fruita del temps Dia 13 Patates saltejades amb pernil* i ceba Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta tricolor* Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat* de vedella amb salsa i xampinyons (s/pèsols ni faves) Dia 16 Fideuà* (brou s/soja) (s/pèsols, faves ni altres llegums) Pollastre al forn amb enciam, tomàquet i olives Iogurt sostenible Dia 19 Arròs amb verduretes (s/pèsols ni faves) Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Gelat s/soja ni llegum* Dia 20 Macarrons a la napolitana amb formatge ratllat* Llom guisat amb salsa* (ceba i pebrot) (s/pèsols ni faves) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba Estofat* de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) (s/pèsols ni faves) Dia 22 Arròs amb ceba, pernil curat* i pastanaga (s/pèsols) Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou, tonyina i olives)* Hamburguesa* a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge* Lluç al forn amb enciam i blat de moro Dia 27 Patates guisades* amb verduretes (s/pèsols ni faves) Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina)* Rodó de vedella al forn amb salsa* i xampinyons (s/pèsols ni faves) Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Llom a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta* Cuixetes de pollastre rostides al forn amb xips*/** i enciam SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.
13
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Pollastre a la planxa amb enciam Fruita del temps Dia 13 Mongetes blanques saltejades amb ceba (s/pernil) Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Dia 14 Amanida de pasta tricolor s/salsa Truita a la francesa amb enciam i blat de moro Dia 15 Mongeta tendra amb patates Estofat de magra de vedella amb xampinyons (s/salsa) Dia 16 Fideuà (s/allioli) Pollastre s/pell al forn amb enciam, tomàquet i olives Iogurt desnatat sostenible Dia 19 Llenties casolanes amb verduretes (s/carn ni embotit) Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 20 Macarrons a la napolitana (s/formatge) Llom guisat amb salsa (ceba i pebrot) Dia 21 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Estofat de magra de gall d’indi amb patates i verdures (pastanaga i pebrot vermell) Dia 22 Arròs a la milanesa de verdures (ceba, pastanaga i pèsols) Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 23 Amanida de patata (tomàquet, cogombre, ou, tonyina i olives) s/salsa Bistec de vedella a la planxa amb enciam Dia 26 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/formatge) Lluç al forn amb enciam i blat de moro Dia 27 Cigrons guisats amb verduretes (s/carn ni embotit) Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 28 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i tonyina) s/salsa Rodó de vedella al forn amb xampinyons (s/salsa) Dia 29 Mongeta tendra amb patates i pastanaga Llom a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 30 Amanida de pasta s/salsa Cuixetes de pollastre s/pell rostides al forn amb enciam (s/xips) BAIX EN COLESTEROL
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.