La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

COMPANYS Capítol 80 Època 3ª bimensual Gener - Febrer 2018. JUBICEC.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "COMPANYS Capítol 80 Època 3ª bimensual Gener - Febrer 2018. JUBICEC."— Transcripción de la presentación:

1 COMPANYS Capítol 80 Època 3ª bimensual Gener - Febrer 2018. JUBICEC

2 Unes fotografies que no em vist.
El President Josep Tarradellas i Joan 1980 El President Josep Tarradellas i Joan 1931 Unes fotografies que no em vist. El President Tarradellas visita la Caixa Maig 1979. Aquí el veiem amb el Sr. Bilbao i membres del Consell.

3 Una fotografia important, feta el dia amb el recordat missatge “ ja soc aquí” pronunciat per en Josep Tarradellas i Joan, President al exili des de 1954.

4 Unes fotografies que no em vist.
El President Tarradellas visita la Caixa Maig 1979. Aquí el veiem amb el Sr. Bilbao i tots els membres del Consell.

5 Unes fotografies que no em vist.
El President Tarradellas visita la Caixa Maig 1979. Aquí el veiem amb el Sr. Bilbao i tots els membres del Consell dinant en el salo que hi ha a la part alta del edifici.

6 En Rogeli Serrate i esposa en el sopar de germanor fet a Tàrrega el 27-10-1973.
En Miquel Iglesias de Tarragona i esposa. Al costat en Ramon Lapeña i esposa en el sopar de germanor fet a Tàrrega el

7 Oficina 0187 Torelló que es va obrir la tardor de 1973.

8 diada del llibre a Catalunya.
Primer llibret que es va fer per a localitzar a les oficines de la Caixa. Medalla que la Caixa donava a les Associacions Culturals als efectes de premiar els treballs que es presentaven durant la celebració de Sant Jordi, diada del llibre a Catalunya.

9 Va néixer el i es va traspassar el 02-Abril-2004. Portada de la memòria de la Caixa de 1970, any en que el Director General Sr. Joan Bilbao Bergés va pertànyer a la entitat. Va esser Director General fins el

10 Una ullada a les trobades que teníem a Santa Marta, Lloret de Mar, on el Sr. Manzano ens feia renovar les motivacions per la venda de productes, amb un sistema molt eloqüent i pràctic.

11 Les dèries d’en Molinari
Les dèries d’en Molinari. Una magnífica i magistral xerrada el Ens va donar molta informació i ho va saber fer. Ens ho varem passar molt be.

12 celebració dels 25 anys de Jubicec.
Les reunions de junta son molt mogudes, hi ha molta feina, els criteris dispars cal unificar per prendre una col·lectiva decisió. Aquest dia hi havia sobre la taula la celebració dels 25 anys de Jubicec.

13 10-10-2017. Inici del Taller de Català
Inici del Taller de Català. Molt bona acollida per els inscrits, els màxim que s'havien convocat i amb molta sintonia per seguir les lliçons.

14 El Nostre company Max Aguilera, Naturòpata per vocació ens dona un bon grapat de consells i de normes per que la salut dels nostre cos sigui millor.

15 Excursió a la Vila de Bagà. 29-11-2017
Excursió a la Vila de Bagà Parada Técnica a la Colònia Rosal per esmorzar. La temperatura fins esmorzar -2 graus, amb la bufanda posada i repicant els peus per escalfar-los. Després amb un bon guia visitem Bagà, seguim abrigats -1 grau, al migdia anem a Vilada, dinar al Restaurant Cal Candi.

16

17 El dinar a Vilada, Restaurant Cal Candi, els millors canalons del país.

18 Col·laboradors en los capítols de Companys.
Carles Salazar Joan de D. Mondria Joan R Marbá Joan Coromines Eugeni Lopez Josep M. Poblet Joan Puigdollers Alfredo Pàmies Joan Casals Agustí Josep A. Cardona Miquel Nebot R. Oliva Victory Ventura Fernández Francesc Llop Amadeo Bitriu Lluis M. Escoté Manel Fernández Gregori López Lluís Duran Francesc Llorens Nino Villalobos J. Mª Montraveta Ramon Gualdo Mariano Moya Antoni Gasol Enriqueta Vda. Villanueva Ferràn Galera Lluis Gascón Joan Orrit José Luis Grimal Martí Bolós Lluís Álvarez Jaume Bonet Biosca + Josep María Currià Jaume Gasol Neus Vda J Calleja + Josep A. Subirá Maite Pérez Joan Lluís Torrent Carles Rosel Mata Esteve Muntal Juliá Daniel Catalán Josep Mª Garreta Milà,filla M. Iglesias Jaume Teixidó Enric Orland Mena Ángel Làzaro Orús Gregori Corao Xavi Balaguer Jaume Juliá Pérez Jordi Lázaro Prat Joan Garrit Josep Mª Roset Lluís Alvarez Joan Noguera Josep Mª Galofré Àngel Iglesias Tomás Hernández Francesc Asensio Joan B Vellvé Albert Serrano Jordi Barull Manel Mas Josep Deu Pascual M.T.Ráfols Vda Robles Salvador Jené Angel Abella Francesc Ponsa Benet Tomás Tió Guillem Palmer Ricard Mir Arbiell Antoni Berges Ángeles Vda. Clavería Santiago Lapeña Joan Josep Bayot Josep Mª Fargas Albert Hostench Francesc Perales Joan Puga Joaquim Flamis Ferrán Galera Ramón Carrasquer Josep Molinari Alfred Pérez García Xavi Trescents Montse Casanovas Manel Melian Ricard Lerroux Salvador Cormand Susana Balaguer 90 col·laboradors. Els traspassats porten una creueta a la dreta del nom.

19 Inscripcions www.jubicec.cat
ACTIVITATS 1er Trimestre 2018 Inscripcions

20 Creador del Power participatiu
TALLER de CATALÀ Creador del Power participatiu en Joan R. Marbá. El professor Joan Puga Casademont El desenvolupament del Taller es porta a terme el primer i tercer dimarts de cada mes, amb una capacitat per 15 persones, prèviament inscrites.

21 CAMINADES CULTURALS Contactes :
Esteve Muntal Telef Enric Ruiz Telef, Inscripcions Les activitats d’aquest apartat, vos seran comunicades oportunament i també penjades a la pàgina corresponent de la nostra web.

22 Les partides d’aquestes competicions, seran
PITCH & PUTT Les partides d’aquestes competicions, seran comunicades als interessats oportunament i també penjades a la pàgina corresponent de la nostra web. Contactes: Joan J. Bayot Correu : Telèfon: Manel Moreno Telèfon Inscripcions :

23 FAREM UNA BONA CALÇOTADA
EXCURSIONS CULTURALS Contacte : Manel Fernández Garcia Telèfon : s : Inscripcions i també a . FAREM UNA BONA CALÇOTADA DIMECRES 31 DE GENER 2018. De moment queden pendents les dades de ultima hora, reserveu-vos aquesta data, els detalls vos els farem arribar en breu.

24 XERRADES TERTÙLIES Habitualment els dilluns, en col·laboració amb els companys Aguilera i Figuerola sobre temes interessants que seran anunciats amb temps. Contacte : Albert Serrano i Carles Rosel Inscripcions : Correu : Telefono Correu Teléfon

25 VISITES CULTURALS GUIADES
Contactes : Amadeu Bitriu Jordi Barull Les activitats d’aquest apartat, vos seran comunicades oportunament i també penjades a la pàgina corresponent de la nostra web.

26 Edició bimensual, que es publica a la pàgina Web de Jubicec.
CAPÍTOLS de COMPANYS Edició bimensual, que es publica a la pàgina Web de Jubicec. Amb aquest ja son fets 80 Capítols en els que hi tenim una part molt important de la historia de la nostra Caixa. Ara amb aquestes edicions bimensuals es fa de suport a les activitats de la Associació que poc a poc van creixent en participació i noves activitats, com el Taller de Català. Tota una aventura que fa casi una dècada es va començar tímidament , uns treballs que han estat emocionants de fer per el seu significat. En la actualitat altres companys ja estan en condicions de fer-los també.

27 ELS ESMORZARS DE “JUBICEC”
Contacte : Carles Rosel Teléfon La primera trobada la varem fer el Maig al Restaurant Tres Encinas. La segona a Les Corts, en el Restaurant del Club Mediterrani el Doncs la propera serà la tercera i esta previst per fer-la el dia 21 de Març a les 9,30 del mati al Restaurant La Gardunya, carrer Jerusalem 18 ( Plaça La Gardunya, darrera Mercat Boqueria) El preu com sempre 10 € per persona i vos hi podeu inscriure fins el 1º de Març.

28 Fi


Descargar ppt "COMPANYS Capítol 80 Època 3ª bimensual Gener - Febrer 2018. JUBICEC."

Presentaciones similares


Anuncios Google