Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
Restaurant dinou vint-i-dos
PRIMERS Burrata amb fons de pesto Rovellons a la planxa (sup. 3€) Lasanya vegetal al graten Espaguetis amb crema de gorgonzola Pessols saltejats amb butifarra negra i ibèric Mouse de foie amb crocant i torradetes Boletes de gouda amb melmelada de tomàquet Remenat de bolets i ibèric Crema de carbassó Amanida de pasta a l’alfàbrega SEGONS Xipirons a l’andalusa Entrecot gallec 300gr Filet de porc amb crema de ceps Suprema de salmó a la planxa Galtes de porc desosades al ví negre Paella de marisc( sup.1,50€) Llibret de llom de pernil i formatge “Lagarto” confitat amb llit de romesco Hamburguesa angus amb la seva guarnició Entranya al chimichurry Orada a la llimona 12,50€ (iva inclós) MENU PLAT ÚNIC: Xuletó de 800g gallec amb la seva guarnició 15,50€
2
Restaurant dinou vint-i-dos
ASSORTIT DE POSTRES Fruita del dia Iogurt Sorbet de llimona o mojito Crocanti de vainilla o nata Cucuruxo de nata i turró Trufas de xocolata Bombon vainilla i xocolata, magnum blanc o negre, i sandwix stracciatela Pastissos del dia: Carrot cake, santiago, poma, mango i red velbet Gofres amb xocolata desfeta Multicereals amb xocolata calenta Flan de formatge amb nata Bombons de nata, carmel i xocolata
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.