Waking LifeWaking Life. Déu Que és Déu? Segons el diccionari GDLC Déu és:Nom genèric amb què hom designa l'anomenat ésser suprem, o bé, simplement, cadascun.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
EL VERBO SER.
Advertisements

Subject Pronouns Yo Nosotros Tú Ustedes Él Ella Ellos Ellas.
Ser vs. estar nationality and physical and personality description vs. location and health.
Sólo quiero estar donde estás y vivir en tu presencia verte cara a cara.
Jorge Bucay Cuentos para pensar
LA MONJA Y EL HIPPIE Por: Ángel S. R. & H
Nunca hagas florecer una sonrisa:
LA NIÑA INTELIGENTE Paulina M.V..
Situaciones problema. Objetivo Facilitar la comprensión de un tema y favorecer la interacción con los alumnos.
Observa el sol... Mentre la majoria roman dormit, ell et proporciona cada matí un dels majors espectacles de la terra... Mientras la mayoría aún duerme,
LA MONJA Y EL HIPPIE LA MONJA Y EL HIPPIE Por: Ángel S. R. & H.
W AKING L IFE. REALITAT / SOMNI REALITAT - Tota causa que té una conseqüència. - Tot allò palpable, observable i qüestionable. - Limitada SOMNI - Estat.
Source: D. Roger/UNESCO Teoria de la comunicació.
LA HERMOSURA DE LOS NÚMEROS Mira esto con atención.
1 - 4 Be still and know that I am God Confía en mí, yo soy tu Dios.
¿Eres Tú el Mesías, el Hijo de Dios Bendito?
EL ZAPATERO Mira que soy tan pobre que no tengo ni siquiera otras sandalias; y como ves están rotas e inservibles. ¿Podrías tú reparármelas por favor?,
Martin heidegger( ).
S4 League S4: Stylish, eSper, Shooting, Sports.. Dades tècniques Desenvolupada:Pentavision Distribuïdora:Neowiz Games Data de llançament:2008 Gènere:Joc.
Els colors de l’ Advent.
Del llenguatge visual al missatge visual Su Richardson Burnt Breakfast Adaptació d’una presentació de M. Acaso.
EL TEMPS. ¿QUÈ ÉS EL TEMPS? El temps és un concepte físic que tots experimentem quotidianament, però que es difícil de definir formalment. Es pot partir.
LA HERMOSURA DE LOS NÚMEROS Mira esto con atención.
TÚ LO DICES: YO SOY EL REY
El pensament d’Immanuel Kant.
Eres Dios sin principio, creador infinito.
Ser To be or not to be….
LA HERMOSURA DE LOS NÚMEROS Mira esto con atención.
LA MONJA Y EL HIPPIE Por: Ángel S. R. & H
Integrantes: Hernández González Maricruz Toledo Noguez Cecilia
24 DURANTE EL AÑO Ciclo B Sigamos a Jesús que “se entrega” en el camino hacia la Cruz (T. L. de Victoria)
Centro Educativo Creciendo en Gracia CLASE 126 QUE SIGNIFICA CAER DE LA GRACIA No estoy en el velo, si en tus palabras inefables Evangelio de poder y de.
Centro Educativo Creciendo en Gracia CLASE 128 ANDANDO Y PENSANDO COMO DIOSES No estoy en el velo, si en tus palabras inefables Evangelio de poder y de.
Para Kindergarten. veo el tiene es dentro estamos.
SALUT I ESCOLA IES LLANÇÀ Josep Santos Infermer ABS Llançà.
La llegenda m’ajuda a llegir el mapa.... a interpretar el que diu
El coratge: la valentia i la por El coratge: la valentia i la por Valentia Valentia "El hombre que no teme a nada no ama nada." d'un amic d'un amic.
X. Amb Jesús, per sempre, a la casa del Pare
CORAL DEL PARE CLARET.
NOSALTRES, AVUI, COM CLARET
VI. L’Esperit Sant i l’Església
CATECISME de la Conferència Episcopal Espanyola Jesús és el Senyor.
Crítica al Platonisme i a la tradició judeocristiana
TIM BURTON.
Projecte de P-3 4a Part Curs
En aquest salm –el més breu del saltiri– totes les nacions són convidades a lloar el Déu d’Israel (v. 1), per l'immens amor que té envers el seu poble.
La proclamació de la reialesa del Senyor és associada en aquest himne a dos esdeveniments decisius de la seva obra salvífica: la creació i el judici.
1. L’empirisme de Locke 1.3. L’anàlisi dels conceptes de la metafísica escolàstica Pàgina 258 Els dos sentits de la substància: com a substrat i com a.
Què existeix i què no existeix.
TEORIA DE LA DERIVA CONTINENTAL (TECTÒNICA DE PLAQUES)
Problema 1: Trobar la recta que passa pel punts A(2, -3) i B(-1, 3)
Pan i Syrinx Claude Debussy “Syrinx”
IV Part Música Catalana d’avantguarda “Epigrames” de Benet Casablanques (composició 2003) Monges de Sant Benet de Montserrat.
BIODIVERSITAT A L’HORT
La proclamació de la reialesa del Senyor és associada en aquest himne a dos esdeveniments decisius de la seva obra salvífica: la creació i el judici.
I tu qui dius que sóc?.
Somni de Nadal. Somni de Nadal.
+ En aquest breu i bonic salm s’estableixen les condicions necessàries per a esdevenir “hoste” del Senyor, és a dir, per a entrar en el Santuari i.
“NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU”
NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU
CONCURS BÍBLIC NOM: CÉSAR COGNOMS: GARCÍA MEDINA GRUP B DATA NAIXAMENT: 02/07/2003 COL·LEGI: SANT JOSEP OBRER CARRER: COVADONGA S/N
NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU
NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU
Aquest salm celebra les perfeccions divines que es revelen en les seves obres meravelloses: èxode, mannà, aliança, terra promesa, festes. Servir un.
CARTA AL LLOGATER.
HONRADESA AMB ELS ALTRES
Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT: el que han de fer nens i nens de tot.
FESTA DEL PARE CLARET 2018.
Transcripción de la presentación:

Waking LifeWaking Life

Déu

Que és Déu? Segons el diccionari GDLC Déu és:Nom genèric amb què hom designa l'anomenat ésser suprem, o bé, simplement, cadascun dels éssers sobrehumans que dominen un àmbit determinat del real, objectes sempre de culte i expressió, personal o no, del misteri de l'existència i de l'inexplicable.

Qui és Déu? Si pensesim que Déu existís el veuriem com a un concepte teològic que fa referència a una divinitat suprema adorada per algunes religions.

Té existencia? Científicament no, però tot i així hi han milions de persones que creuen am la seva existència. Nosaltres no pensem que aquestes persones tinguin creences errònies però de moment no s’ha demostrat la seva existència.

IDEES PRINCIPALS Dios sería esta mesa, y Dios eres tú, y Dios soy yo, y Dios es la manera como nos miramos ahora... y diciendo y pensando lo que estamos pensando ahora mismo... En aquest fragment de la pel·licula parla de que Déu ho és tot.

IDEES PRINCIPALS Entonces el cine es como una grabación de Dios, o su cara... En aquest fragment parla que Déu es el conductor de la nostre vida. Tu no piensas primero en la historia de una canción, y luego la compones. En aquest fragment parla que la vida es viu al moment, no es planifica.

IDEES PRINCIPALS Sabes, como este momento, es sagrado. Pero andamos por aquí como si no lo fuera. Cada moment és sagrat, però molts cops no ho considerem.

TEMES TREBALLATS A CLASE Els Arguments a favor de déu solen incluïr qüestions metafísiques, empiriques i subjectives.

COMENTARI DEL GRUP SOBRE EL TEMA I LA PEL·LÍCULA Nosaltres em triat aquest tema perquè no som creients i em vist els diferents punts de vista que tenen cada religió davant de Déu.

REALITZAT PER: Oriol Aleu Josep Mª Simon