La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

TIM BURTON.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "TIM BURTON."— Transcripción de la presentación:

1 TIM BURTON

2 TIM BURTON Es diu Tim Burton, i té 51 anys, Ha fet varies pel·lícules de cinema, que en quasi totes elles hi surt la seva dona i el Jonny Deep.

3 PEL·LÍCULES I COM TREBALLA
Les seves pel·lícules són fosques i surrealistes. Treballa molt bé, i sempre està content per tot el que fa, i dels seus companys de feina, algunes de les pel·licules són: · Alicia el país de les marevelles ·malson abans de nadal · La novia cadàver ·Charlie a la fàbrica de xocolata

4 LA FEINA DE TIM BURTON La feina de Tim Burton és molt dura, treballa de director de pel·lícules. Quasi totes les pel·lícules les ha fet amb Jonny Deep que és un dels seus millors amics.

5 OBJECTES DE CINE Tim Burton feia servir aquets objectes de cine: En fa de servir més ,però aquets, són els normals Que fa servir.

6 Pel·lícules aptes Alícia a al país de les maravelles es apte, i es a partir de 6 a 12 anys. Malson abans de nadal es apte,i es a partir de 7 a 13 anys. Charlie a la fàbrica de xocolata es apte, i es a partir de 4 a 10 anys. La novia cadàver es apte ,i es a partir de 8 a 14 anys.

7 Treball realitzat per:
Aina Solà & Hanna Gehrig


Descargar ppt "TIM BURTON."

Presentaciones similares


Anuncios Google