La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

El coratge: la valentia i la por El coratge: la valentia i la por Valentia Valentia "El hombre que no teme a nada no ama nada." d'un amic d'un amic.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "El coratge: la valentia i la por El coratge: la valentia i la por Valentia Valentia "El hombre que no teme a nada no ama nada." d'un amic d'un amic."— Transcripción de la presentación:

1 El coratge: la valentia i la por El coratge: la valentia i la por Valentia Valentia "El hombre que no teme a nada no ama nada." d'un amic d'un amic

2 El coratge: la valentia i la por Valentia "Hay muchos tipos de valentía. Hay que tener un gran coraje para oponerse a nuestros enemigos, pero hace falta mucho más valor para hacerlo con los amigos." Rowling (1965)

3 El coratge: la valentia i la por Por Por "Aquell que més té, més por té de perdre” Leonardo da Vinci (1452-1519) Pintor, escultor i inventor italià. Leonardo da Vinci (1452-1519) Pintor, escultor i inventor italià.

4 El coratge: la valentia i la por Por Por "La por és un patiment que produeix l'espera d'un mal." Aristòtil (384 AC-322 AC) Filòsof grec.

5 El cor batega: La vida i la mort -vida i mort...?

6 El cor batega: la vida i la mort Vida Vida "Quan la vida et presenti raons per plorar, demostra-li que tens mil i una raons per riure." Anònim

7 El cor batega: la vida i la mort Vida Vida "La vida és molt perillosa. No per les persones que fan el mal, sinó per les que s'asseuen a veure el que passa." Albert Einstein (1879-1955) Científic i físic alemany nacionalitzat nord-americà. Albert Einstein (1879-1955) Científic i físic alemany nacionalitzat nord-americà.

8 El cor batega: la vida i la mort Vida Vida "Al final, el que importa no són els anys de vida, sinó la vida dels anys." Abraham Lincoln (1808- 1865) Polític nord- americà.

9 El cor batega: la vida i la mort Mort Mort "La mort no ens roba els éssers estimats. Al contrari, ens els guarda i ens els immortalitza en el record. La vida sí que ens els roba moltes vegades i definitivament." François Mauriac (1905-1970) Escriptor francès.

10 El cor batega: la vida i la mort Mort Mort "Així com una jornada ben emprada produeix un dolç somni, així una vida ben usada causa una dolça mort." Leonardo da Vinci (1452-1519) Pintor, escultor i inventor italià.

11 El cor batega: la vida i la mort Mort Mort "La mort és una cosa que no hem de témer perquè, mentre som, la mort no és i quan la mort és, nosaltres no som." Antonio Machado (1875-1939) Poeta i prosista espanyol.

12 El cor batega: la vida i la mort "La vida es algo de lo que debemos disfrutar, hay cosas que nos ponen tristes pero debemos ser valientes y volver a sonreír. Paula Mei Varela Blanco

13 El cor batega: la vida i la mort "Quien resiste a la muerte, es aquel que no huye, acepta que debe morir, y comprende que el mundo de los vivos hay cosas peores, muchos peores, que morirse." Paula Mei Varela Blanco

14 Cosses que l’ésser humà no entén i no té en compte -ja i que més, jo ho entenc tot!! -segur...?

15 Coses que l’ésser humà no entén i no té en compte "Todo necio confunde valor y precio "Todo lo que se ignora, se desprecia." Antonio Machado (1875-1939) Poeta y prosista español.

16 Coses que l’ésser humà no entén i no té en compte "El que amb molt treball s'adquireix, més s'estima.“ "El nostre caràcter és el resultat de la nostra conducta." Aristòtil (384 AC-322 AC) Filòsof grec.

17 Coses que l’ésser humà no entén i no té en compte "Quan es té por d'algú és perquè a aquest algú li hem concedit poder sobre nosaltres." "Perquè pugui sorgir el possible cal intentar una vegada i una altra l'impossible." Hermann Hesse (1877-1962) Escriptor suís, d'origen alemany.

18 Coses que l’ésser humà no entén i no té en compte "El pensamiento es la única cosa del Universo de la que no se puede negar su existencia: negar es pensar." José Ortega y Gasset (1883-1955) Filósofo y ensayista español

19 Coses que l’ésser humà no entén i no té en compte "Si quieres saber cómo es un hombre mira como trata a sus inferiores, no a sus iguales." "Las palabras son nuestra más inagotable fuente de energía o poder, capaces de infringir daño y de remediarlo.” Paula Mei Varela Blanco

20 Coses que l’ésser humà no entén i no té en compte "El mundo no se divide entre buenos y malos, todos tenemos luz y oscuridad en nuestro interior. Lo que importa es que parte elegimos potenciar. Eso es lo que realmente somos." "Hay veces que no has de pensar solo en tu propia seguridad, sino has de pensar en el bien común." Paula Mei Varela Blanco

21 Final


Descargar ppt "El coratge: la valentia i la por El coratge: la valentia i la por Valentia Valentia "El hombre que no teme a nada no ama nada." d'un amic d'un amic."

Presentaciones similares


Anuncios Google