TORTELL DE REIS Ingredients 200 g de farina 6 g de llevat 100 g de sucre 1 grapat d'anís estrellat ½ got d’oli ½ got d’aigua calenta Una mica de fruita confitada 1 ou Un polsim de sucre glacé Un polsim de canyella
TORTELL DE REIS Preparació Poseu la farina en forma de volcà. Ompliu ½ got d’aigua calenta i afegiu-hi el llevat. Remeneu la mescla fins que el llevat estigui ben desfet. Aboqueu el llevat, ja desfet, dins del volcà. Afegiu-hi el sucre, l’oli i l’anís estrellat. Amasseu la farina, amb tots els ingredients, fins que quedi una massa ben uniforme. Deixeu reposar aquesta massa perquè fermenti. Amb la massa, ja fermentada, estireu-la bé amb un corró. Doneu-li la forma de tortell (circular). Pinteu el tortell amb rovell d’ou i decoreu-lo amb fruita confitada. Tireu-li per damunt el sucre glacé i la canyella. Poseu-lo al forn uns 20 minuts a 200°. Ja està prepara’t per menjar.