Dissabte 29 d’Abril de 2017 PRIMERS Amanida de salmó amb formatge fresc i reducció de modena Carxofes al forn amb la seva picada Fabes a la Catalana Salmorejo amb “picadillo” d’ou i pernil Piquillos farcits de bacallà i gamba, amb reducció de marisc SEGONS Galtes de vedella amb la seva salsa Lluç bilbaïna Peus de porc amb cargols Salmó amb crema d’ametlles Cua de bou amb reducció de ví (2€ sup.) Bacallà amb samfaina Braons sencers cuinats a foc lent, a la catalana(3€ sup.) POSTRE Pastíssos laietà Iogurt maracuya amb crambel Maduixes Gelat Pa i beguda inclosos 19,50€ (IVA inclòs) MENU INFANTIL: Pasta bolonyesa, pollastre arrebossat i postre 11,00€ www.laieta.cat Pintor Ribalta, 2-8 / 08028Barcelona Tel. 93 448 63 50 · Fax 93 333 82 46 · cel@laieta.cat