Restaurant dinou vint-i-dos PRIMERS Burrata amb fons de pesto Lasanya vegetal al graten Amanida de formatge de cabra Mouse de foie amb crocanti i torradetes Boletes de gouda amb melmelada de tomàquet Remenat de bolets amb pernil ibèric Raviolis mascarpone i crema de brie Crema de meló amb encenalls d’ibèric SEGONS Filet de vedella llaminada al ví negre Entrecot gallec 300gr Tataki de tonyina amb salsa teriyaki Galtes de vedella desosades al ví negre Salmó a la la planxa Llibret de llom mallorquí “lagarto” confitat amb llit de romesco Butifarra de pintxo moruno amb patata al caliu Entranya al chimichurry 19,50€ (iva inclós) MENU PLAT ÚNIC: Xuletó de 800g gallec amb la seva guarnició 15,50€ MENU INFANTIL: Macarrons napolitana, saltxixas i patates 11€
Restaurant dinou vint-i-dos ASSORTIT DE POSTRES Fruita del dia Iogurt natural amb mel Pastis l’arpeira Sorbet de llimona o mojito Crocanti de vainilla o nata Cucuruxo de nata i turró Trufas de xocolata Bombon vainilla i xocolata, magnum blanc o negre, i sandwix stracciatela Pastissos del dia: Carrot cake, Sacher, santiago, poma , mango i red velvet Gofres amb xocolata desfeta Flam de formatge Borratxo de ron amb crema cremada