TINC SET!.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Els colors de l’ Advent.
Advertisements

X. Amb Jesús, per sempre, a la casa del Pare
CATECISME de la Conferència Episcopal Espanyola Jesús és el Senyor.
21 de l’any cB Regina Pregar escoltant el “Pie Jesu” de Marcel Olm, ens posa al costat de Jesús.
Lloa el Senyor, ànima meva La lloança expressada en aquest salm es fonamenta en el poder creador del Senyor (v. 6) i en la seva bondat envers els.
Música d’ Advent A. Pärt Déu és amb nosaltres QUARTA SETMANA D’ADVENT.
26 de l’any Regina Escoltant “Converteix-te, Jerusalem” de Narcís Casanoves, sentim-nos Església “santa i pecadora”
Comença el temps de grans oportunitats No de rebaixes La Quaresma.
Cercar el sentit de la vida, de les coses i de la mort és com una necessitat primària. Fins quan, Senyor, seguireu oblidant-me? Fins quan m’amagareu la.
Amb algunes lleus modificacions (v Amb algunes lleus modificacions (v. 6), aquest salm és una repetició del salm 13, i s’hi descriuen els pecats que.
18 de l’any cB Regina Preguem escoltant la lloança a les mans de Jesús (“Ad manus” de Buxtehude) que beneint Déu, fan que es multipliquin els Pans.
Quina és la fórmula de la felicitat que ens dóna la paraula de Déu?
En aquesta bonica oració –composta per celebrar la collita (Ex 23,16)– la comunitat agraeix al Senyor els fruits de la terra (v. 7). A més, li suplica.
La característica dominant d'aquest salm és l'absoluta confiança en el Senyor, malgrat l'hostilitat i la persecució. ► El salmista se sent del tot.
Un profund anhel de Déu –bellament expressat amb la imatge de la terra assedegada (v. 2)– és el sentiment que domina tot aquest salm. El seu autor.
Ens alimentam amb el cos i la sang del Senyor
● Un home perseguit implacablement (v ● Un home perseguit implacablement (v. 9) apel·la al poder de Déu perquè el deslliuri dels seus adversaris.
Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau!
Mentre s’ofereix el sacrifici del matí (Ex 29 Mentre s’ofereix el sacrifici del matí (Ex ), un fidel israelita exposa el seu cas al Senyor.
- l’arbre ple de vitalitat simbolitza la felicitat dels justos; El Salteri comença amb aquesta “Benaurança”, que ve a ser un pròleg de tot el llibre.
- l’arbre ple de vitalitat simbolitza la felicitat dels justos; El Salteri comença amb aquesta “Benaurança”, que ve a ser un pròleg de tot el llibre.
La proclamació de la reialesa del Senyor és associada en aquest himne a dos esdeveniments decisius de la seva obra salvífica: la creació i el judici.
Música d’ Advent A. Pärt ALEGREU-VOS! TERCERA SETMANA D’ADVENT.
Aquest és un missatge especialment inspirador i bell
Un home desterrat —probablement un levita— sospira per tornar a gaudir de la presència divina, vivint constantment al costat del santuari de Déu (v.
CATALUNYA VA AUTOMATIC I AMB SO. (NO TOCAR EL RATOLI)
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
Llegendes sobre la Lluna
AMOR.
DEÚ ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA.
Carta d’un infant als seus pares.
La Bíblia, font de valors humans i socials
Vivim-la amb el sacerdot
Déu et parla. Descobreix la seva paraula.
Concurs Bíblic de catalunya
LA FELICITAT en les BENAURANCES
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
És una nit tenebrosa, en la qual ronden feres voraces És una nit tenebrosa, en la qual ronden feres voraces. L'orant està esperant que despunti l'alba.
SENYOR, ENSENYA’ NS A PREGAR
"SENYOR, ENSENYA’M A SER FELIÇ I A DONAR PAU!"
+ En plena confusió, a causa de la malaltia i la persecució, el pobre crida anguniosament Déu. + El seu alliberament per part de Déu causarà vergonya.
“ Jo, amb les obres, et mostraré la meva fe” Jm2, 18
PERDONEU-NOS, SENYOR ! Jesús ens descobreix el goig de retrobar l’amistat amb Déu el nostre Pare Amb nosaltres 2-8.
La proclamació de la reialesa del Senyor és associada en aquest himne a dos esdeveniments decisius de la seva obra salvífica: la creació i el judici.
ABBÀ, PARE ! PENTECOSTA 2007.
Automàtic o al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
DOL 2015 .
Somni de Nadal. Somni de Nadal.
Meditem escoltant “He menjat el Teu Cos” (7’) de la Passió de Bach
“DÉU ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA”
Cant espiritual Joan Maragall.
AQUESTA QUARESMA TU POTS SER MÉS!
¿Era necessari tant de sofriment?
“Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau”
CATALUNYA VA AUTOMATIC I AMB SO. (NO TOCAR EL RATOLI)
AQUESTA QUARESMA TU POTS SER MÉS!
El Salm 135 de Schütz canta l’amor etern de Déu
Coral de les 10 verges que esperen el retorn de Jesús. Bach
Davant l’amenaça d’un perill mortal, el salmista demana al Senyor que respongui favorablement a la seva demanada, alliberant-lo de la mort (vv. 1-3)
“NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU”
Mentre s’ofereix el sacrifici del matí (Ex 29 Mentre s’ofereix el sacrifici del matí (Ex ), un fidel israelita exposa el seu cas al Senyor.
“No tinguis por Maria, que jo sóc amb tu”.
NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU
CONCURS BÍBLIC NOM: CÉSAR COGNOMS: GARCÍA MEDINA GRUP B DATA NAIXAMENT: 02/07/2003 COL·LEGI: SANT JOSEP OBRER CARRER: COVADONGA S/N
NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU
La “Música callada” de F. Mompou convida a l’adoració
Al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
Transició de diapositives manual
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
Transcripción de la presentación:

TINC SET!

els desigs més profunds que hi descobrim N’hi a prou a escoltar el nostre interior: els desigs més profunds que hi descobrim els anhels més nobles que hi habiten sense veure’s satisfets indiquen que estem assedegats

el sentit de l’existència tenir set espiritual és anhelar una felicitat que no s’acabi és voler arribar a ser nosaltres mateixos en plenitud és voler trobar el sentit de l’existència

tenir set espiritual és desitjar la pau, la justícia i la fraternitat entre les persones i entre tots els pobles És esperar la llibertat que treu l’opressió és delejar l’harmonia en la convivència familiar

tenir set espiritual és desitjar que l’amor entre les persones no sigui quelcom efímer és esperar que la mort no sigui la realitat definitiva és l’afany d’infinit és anhelar realitats que no ens deixin buits ni decebuts com tantes vegades ens passa

Tothom està assedegat Tot això i moltes coses més és tenir set en el nostre interior Tothom està assedegat Text del P. Josep M. Soler, abat de Montserrat, a “Kyrie! El rostre del Déu amor”, p. 28

Ja en quedes satisfet? I tu, a quina font vas a apagar la teva set més profunda? Ja en quedes satisfet?

Qui tingui set, que vingui. aigua de la vida sense pagar res. ESTÀ ESCRIT... Vénen dies que enviaré fam al país: no fam de pa ni set d'aigua, sinó fam d'escoltar la meva paraula. Ho dic jo, el Senyor, Déu sobirà. (Am 8,11) I també... Qui tingui set, que vingui. Qui vulgui, que prengui aigua de la vida sense pagar res. (Ap 22,17)

Va dir... i encara ens continua dient - Feliços els qui tenen fam i set de ser justos: Déu els saciarà! (Mt 5,6) - Tots els qui beuen aigua d’aquesta tornen a tenir set. Però el qui begui de l’aigua que jo li donaré es convertirà dintre d’ell en una font d’on brollarà Vida eterna. (Jn 4,13-14) - Si algú té set, que vingui a mi; el qui creu en mi, que begui. (Jn 7,37) Als qui tinguin set, jo els concediré que beguin a la font de l'aigua de la vida sense pagar res. (Ap 21,6)

I tant de bo si sabem respondre... Com la cérvola es deleix per l'aigua viva, també em deleixo jo per vós, Déu meu. Tot jo tinc set de Déu, del Déu que m'és vida; ¿quan podré veure Déu cara a cara? (Sl 41,2-3) o també... En vós hi ha la font de la vida, i veiem la llum en la vostra llum (Sl 36,10) - Senyor, doneu-me sempre aigua d'aquesta! (Jn 4,15)

... arribat a la plenitud, s'ha convertit en font de salvació eterna per a tots els qui l'obeeixen (He 5,9) no passaran fam ni set, no els farà mal el sol ni la xardor, perquè els guiarà el qui se'n compadeix i els conduirà a les fonts on neix l'aigua (Is 49,10) Cantant de goig sortireu a buscar l'aigua de les fonts de salvació (Is 12,3) Déu ha manifestat la seva gràcia, que és font de salvació per a tothom (Tt 2,11)

Vós, Senyor, sou el meu Déu; jo us cerco Vós, Senyor, sou el meu Déu; jo us cerco. Tot jo tinc set de vós, per vós es desviu el meu cor, com terra eixuta sense una gota d’aigua. Jo us contemplava al vostre santuari quan us veia gloriós i poderós. L’amor que em teniu val més que la vida; per això els meus llavis us lloaran. Que tota la vida us pugui beneir i alçar les mans lloant el vostre nom. Saciat del bo i millor, us lloaré amb el goig als llavis. Quan des del llit us recordo, passo les nits pensant en vós, perquè vós m’heu ajudat, i sóc feliç sota les vostres ales. La meva ànima s’ha enamorat de vós, em sosté la vostra mà. (Sl 62,2-9) Pere Fradera “me fecit”