Eso, CFGM i CFGs i Batxillerats

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
BATXILLERAT 34R/1I/1P-212. EL BATXILLERAT LOE EL BATXILLERAT ÉS UNA ETAPA FORMATIVA Durada: 2 ANYS Titulació: BATXILLER SORTIDES: a)Estudis universitaris.
Advertisements

IES Benicalap.
CURRICULUM DEL BATXILLERAT EN LA COMUNITAT VALENCIANA DECRET 87/ DE JUNY Institut d’Educació Secundària “COTES BAIXES” CERTIFICADA EN FORMACIÓ EN.
ITINERARIOS EDUCATIVOS.
XERRADA Orientació acadèmica i professional
Eso, CFGM i Batxillerats
Institut de Canet.
Presentació nova organització 4t ESO 12/2/2016
Informació a les famílies sobre 2n de Batxillerat i les PAU
Inici del curs Final *.
Centre concertat per la Generalitat de Catalunya
ORIENTACIÓ ACADÈMICA 4t d’ESO
Orientació en família Eines per a l’acompanyament en la tria d’itineraris educatius Març 2017.
Escola Montserrat Sant Just Desvern
ORIENTACIÓ ACADÈMICA INS JÚLIA MINGUELL.
Després de l’ESO què? Després de l’ESO...què? Ajuntament de Cardedeu.
Institut Lluís Domènech i Montaner
IES SABADELL Juvenal nº 1 Sabadell (Barcelona)
Institut de Canet.
BENVINGUTS/DES Institut Lluís Domènech i Montaner
I ARA, QUÈ PUC FER?.
Presentació del curs acadèmic
JORNADA DE PORTES OBERTES Curs
PREINSCRIPCIÓ DE QUART.
INFORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES. 2n de BATX. Curs
REUNIÓ AMB PARES I MARES DE 3r I 4t D’ESO
I ARA, QUÈ PUC FER?.
INS FRANCESC RIBALTA Oferta formativa Curs
QUÈ FEM DESPRÉS DE L’ESO?
PREMATRÍCULA PROVES ACCÉS UNIVERSITAT
TRETS DIFERENCIADORS 3r ESO
REUNIÓ PARES/MARES CEIP “ESCOLA MODERNA”
Reunió de pares i mares d’alumnes de segon de Batxillerat
L’escola, l’entorn i la línia pedagògica.
Experiència de formació conjunta. Dep. Ensenyament i AEST
Orientació acadèmica als alumnes de 4t d’ESO-El Batxillerat LOMCE
PROGRAMA D’ORIENTACIÓ
BATXILLERAT ARTS ESCÈNIQUES
Eso, CFGM i CFGs i Batxillerats
Reptes per a incorporar les competències transversals a les nostres assignatures  M.Jesús Marco Galindo Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació.
Jornada de portes obertes de Batxillerat 2018
L’orientació acadèmica i professional dels alumnes d’ESO:
JORNADA D’ORIENTACIÓ AL BATXILLERAT
Presentació BATXILLERAT
ITINERARIS EDUCATIUS Marc Escalé, Bruna Riera i Marta Arumí.
Jornada de Portes Obertes 2018
CALENDARI PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESO
Inici del curs setembre de 2018
EL BATXILLERAT I LES NOVES PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT
Formació per als equips directius d’educació secundària
ENFOCAMENT PLURILINGÜE ANGLÈS I FRANCÈS. ENFOCAMENT PLURILINGÜE ANGLÈS I FRANCÈS.
IES CAN PUIG CURS
Jornada de Portes Obertes Diumenge 24 de març, Canet de Mar
INSTRUCCIONS PER A L’ORGANITZACIÓ I EL FUNCIONAMENT DELS CENTRES PÚBLICS Tenen per objecte aprovar les instruccions que concretaran i desenvoluparan aspectes.
REUNIÓ AMB FAMÍLIES ORIENTACIÓ 4T D’ESO Generalitat de Catalunya
PLA DE FORMACIÓ DE ZONA DE NOU BARRIS
PLA DE FORMACIÓ DE ZONA DE GRÀCIA
Experiència de formació conjunta. Dep. Ensenyament i AEST
Eso, CFGM i CFGs i Batxillerats
SERVEIS CARTA DE SANTA COLOMA DE FARNERS
Reunió de famílies 6è EP L’Educació Secundària Obligatòria
Reunió amb mares i pares d’alumnes de 4t d’ESO Institut Joanot Martorell 10/maig/2011.
RD-L 5/2016, de modificació de la LOMCE
BATXILLERAT Promoció
NOU MODEL D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010.
Programes de formació i inserció (PFI) Administració i gestió Agrària Arts gràfiques Comerç i màrqueting Edificació i obra civil Electricitat.
PERSONAL DOCENT I INVESTIGADOR (PDI)
Reunió de famílies 3r d’ESO El 4t d’ESO
TRETS DIFERENCIADORS 4t ESO
REUNIÓ MARES I PARES 2n BATXILLERAT Curs
Transcripción de la presentación:

Eso, CFGM i CFGs i Batxillerats Portes Obertes Diumenge 18 de març d’10:30h a 14h Institut Lluís Domènech i Montaner

Els futurs ciutadans Els nostres objectius prioritaris són: Assolir la formació integral dels joves: educativa i formativa. Aconseguir la inserció efectiva de l'alumnat a la societat, a la universitat i al món laboral, amb les millors opcions per competir-hi amb èxit.

Francesc Cambó, 2 08360 Canet de Mar http://iescanet. cat Tel Francesc Cambó, 2 08360 Canet de Mar http://iescanet.cat Tel. 937 954 763 iescanet@xtec.cat 3

SERVEIS EDUCATIUS Servei psicopedagògic i d’orientació. Tutoria i atenció individualitzada (3h). Plans de reforç i atenció a l’alumnat amb necessitats educatives especials. USEE (Unitat de suport a l’educació especial). Projecte Passarel·les (50% centre i 50% empreses). Tutoria per a l'excel·lència amb treball per projectes. Avaluació contínua, preavaluació al 1r trimestre i recuperacions cada trimestre. Important equipament informàtic i multimèdia. Control informatitzat de I'assistència de I’alumnat, amb comunicació immediata d’incidències als pares via mail i/o app. Ensenyament d'idiomes (anglès, alemany i francès). Pràctiques a les empreses. Intercanvis escolars amb Anglaterra, Alemanya, Canada (Quebec) i França. Tallers d’excel·lència (en horari extraescolar) Activitats extraescolars de dilluns a dijous - AMPA.

Distribució curricular a ESO Distribució curricular ESO Cursos 1r 2n 3r 4t Quadrimestres 1Q 2Q Llengua catalana i literatura 3 Llengua castellana i literatura Llengua estrangera 4 Ciències socials: geografia i història Ciències de la naturalesa: biologia i geologia   2 Ciències de la naturalesa: física i química Matemàtiques Educació física Música Educació visual i plàstica Tecnologia Religió o cultura i valors ètics Tutoria 1 Treball de síntesi / Projecte de recerca Servei comunitari Matèries específiques 10 Total hores 30

Distribució curricular a 1r Batxillerat INSTITUT LLUÍS DOMÈNECH I MONTANER – Canet de Mar CURRÍCULUM DE BATXILLERAT CURS 2017 - 2018   1r de Batxillerat 30 COMUNES Llengua Catalana i Literatura 2 Llengua Castellana i Literatura Llengua Estrangera (Anglès) 3 Filosofia i Ciutadania Ciències per al Món Contemporani Educació Física Tutoria 1 14 Modalitat Ciències i Tecnologia Mod. Humanitats i Ciències Socials Modalitat Arts Ciències Natur. i Salut Cientificotècnica Humanitats Socials Escèniques, Música i Dansa Matemàtiques I Llatí I Mates CCSS I Història i fonaments d’Art I 4 Química I Tecnologia industrial I Grec I Economia Anàlisi musical I Biologia I Dibuix Tècnic I Literatura Castellana Economia de l’Empresa I Llenguatge i pràctica musical CTMA I Física I Alemany/Francès Literatura Universal Història Contemporània Anatomia aplicada a la Dansa * Estada a l’Empresa: equivalent a 4 hores lectives. “Els instituts no impartiran matèries de modalitat i optatives que no arribin a un mínim de 10 alumnes matriculats” 16

Distribució curricular a Batxibac INSTITUT LLUÍS DOMÈNECH I MONTANER – Canet de Mar CURRÍCULUM DE BATXILLERAT CURS 2017 - 2018   1r de Batxillerat - Batxibac 30 COMUNES Llengua Catalana i Literatura 2 Llengua Castellana i Literatura Llengua Estrangera Francès 3 Filosofia i Ciutadania Ciències per al Món Contemporani Educació Física Tutoria Francès 1 14 Modalitat Ciències i Tecnologia Mod. Humanitats i Ciències Socials Modalitat Arts Ciències Natur. i Salut Cientificotècnica Humanitats Socials Escèniques, Música i Dansa Matemàtiques I Llatí I Mates CCSS I Història i fonaments d’Art I 4 Química I Tecnologia industrial I Grec I Economia de l’Empresa I Anàlisi musical I Biologia I Dibuix Tècnic I Literatura Castellana Economia Llenguatge i pràctica musical CTMA I Física I Alemany Fr(Lite2-Ha2) Literatura Universal Història Contemporània Anatomia aplicada a la Dansa Cal afegir una activitat en francès equivalent a 2 h lectives per l’alumnat de Batxibac. “Els instituts no impartiran matèries de modalitat i optatives que no arribin a un mínim de 10 alumnes matriculats” 16

Distribució curricular a 2n Batxillerat INSTITUT LLUÍS DOMÈNECH I MONTANER – Canet de Mar CURRÍCULUM DE BATXILLERAT CURS 2017 - 2018   2n de Batxillerat 30 COMUNES Llengua Catalana 2 Llengua Castellana Llengua Estrangera (Anglès) 3 Història de la Filosofia Història d’Espanya Tutoria 1 Treball de Recerca 14 Modalitat Ciències i Tecnologia Mod. Humanitats i Ciències Socials Modalitat Arts Ciències Natur. i Salut Cientificotècnica Humanitats Socials Escèniques, Música i Dansa Matemàtiques II Llatí II Mates CCSS II Arts Escèniques Anàlisi musical II 4 Química II Tecnologia industrial II Història i fonaments d’Art II Economia de l’Empresa II Biologia II Electrotècnia Dibuix Tècnic II Grec II Geografia Cultura Audiovisual CTMA II Francès Física II Literatura Catalana Psicologia/Sociologia Ha de la música i de la dansa “Els instituts no impartiran matèries de modalitat i optatives que no arribin a un mínim de 10 alumnes matriculats”  16

CFGM (DUAL) de CONFECCIÓ i MODA Duració: dos cursos, 1r i 2n Programa on col·laboren: la Generalitat, la Diputació de Barcelona (Escola de Teixits de Punt), l’Ajuntament de Canet de Mar, la fundació Centre de Tecnologia Empresarial de Mataró i el Maresme (CETEMMSA) i la patronal Associació d’Empresaris de Gèneres de Punt de Mataró i comarca (ASEGEMA). La formació consisteix a confeccionar, tant a mida com industrialment, peces, complements i altres articles en tèxtil i pell, així com la preparació i conducció dels equips industrials necessaris per a l’obtenció de productes tèxtils.

CFGS (DUAL) de PATRONATGE i MODA Duració: dos cursos, 1r i 2n Programa on col·laboren: la Generalitat, la Diputació de Barcelona (Escola de Teixits de Punt), l’Ajuntament de Canet de Mar, la fundació Centre de Tecnologia Empresarial de Mataró i el Maresme (CETEMMSA) i la patronal Associació d’Empresaris de Gèneres de Punt de Mataró i comarca (ASEGEMA). La formació consisteix a confeccionar, tant a mida com industrialment, peces, complements i altres articles en tèxtil i pell, així com la preparació i conducció dels equips industrials necessaris per a l’obtenció de productes tèxtils.

NOVES TECNOLOGIES Pissarres digitals interactives a totes les aules. 2 Carros de portàtils amb 30 Netbooks i portàtils. Canons de projecció extra curts de màxima lluminositat. Més de 250 Ordinadors Multimèdia. Pàgina web pròpia amb el domini iescanet.cat Tallers de tecnologia i noves tecnologies amb impressora 3D, laboratoris de física- química i biologia-geologia, aula de música, de visual i plàstica, de dansa i expressió corporal, gimnàs...

Adreça web del Centre: www.iescanet.cat Moltes gràcies Reunions informatives durant la jornada de portes obertes (18/3): ESO: 10:45 i 13:15 h Batxillerat i arts escèniques: 12:00 h Lloc: Espai Escènic Adreça web del Centre: www.iescanet.cat