Fem descripcions dels animals CURS 2011.12 CEIP PIO XII 2N-A.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
SEGON CURS DE PRIMÀRIA ELS ANIMALS ESTER CONDE VILLAR.
Advertisements

Ocells que s'alimenten d'insectes
Els ocells.
Dofins.
Els animals vertebrats
L’ÓS POLAR EDUARD ARGENTE TALENS.
ELS TAURONS PROJECTE DE 2n A CURS Júlia Batlle.
LES PLANTES.
Grup: Iman Badi i Ivette Bruguera
Grup: Jan Galeano i Alberto Gabriel
LES PLANTES I LES SEVES PARTS
Erika Acosta David Nieto Anna Retuerce Aaron Sánchez Carolina Soler
Característiques dels cucs:
La Salamandra.
ÓS PARD PERILL D’EXTINCIÓ.
AUTORS/ES: Alumnes de 3r
Un animal en perill d’extinció
EL CONTE DEL DOFÍ.
Les formigues.
La reproducció dels animals
TEMA 6 ELS ANIMALS.
Xaf, el corb marí.
ELS LLEOPARDS PROJECTE DE 2nB CURS MIHAI.
Saltamartí INVERTEBRAT insecte HERBÍVOR.
ELS LLEONS I LES LLEONES
Els ocells que viuen prop de l’escola
Grup: Marti Garcia i Younes al aissi
TIPUS DE TAURONS.
Coneixement del Medi Natural
Coneixement del Medi Natural
ELS INVERTEBRATS (II).
Son mamífers, vertebrats i herbívors.
DUFINS.
Paula Aguilar Ian Garcia Ayoub Garra Paula Cabrera Vano Barbakadze
La reproducció dels animals
L’Orca.
L’estrella de mar Ara us explicaré la història d’una estrella de mar.
ARTRÒPODES YESSICA VALVERDE CRISTINA POVEDA MOHAMED TOURA
NIL NIL NIL.
LA MUNTANYA.
Les Plantes Guillem Soler Garcia.
LA MOFETA.
L’AIGUA A LA NATURA.
REPRODUCCIÓ ANIMAL TEMA 13.
LA REPRODUCCIÓ DELS ANIMALS
TEMA 4. LA CLASSIFICACIÓ DELs ÉSSERS VIUS.
PRIMAVERA GRUP III 01a.
ELS CANGURS.
LA REPRODUCCIÓ DELS ANIMALS
TIPUS DE TAURONS.
Un animal en perill d’extinció
LA ZEBRA ÍNDEX -Característiques - On viu - Alimentació - Comportament - Reproducció - Altres especies - Perills - Perquè he triat aquest tema.
LA MEDUSA És un animal terrestre o aquàtic ? Les meduses son animals aquàtics i es mouen per l'aigua arrossegades pels corrents .
Com son els ulls? No te ulls
ELS ANIMALS VERTEBRATS
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ
VOLTOR.
L’ ELEFANT.
Els dinosaures Resum del projecte: Fabuloses petjades Cicle Inicial
Els mol·luscs Yughggkughgjhgiuogyjutugtyj.
PRIMAVERA GRUP IV 01a.
Grup: Pol Montes i Vanessa Rodriguez
Els animals vertebrats
Grup: Aina Rosés i Alexia Rodriguez
Granota VERTEBRAT amfibi carnívor.
Grup: Laura Escribano i Paula Anton
RAT-PENAT VERTEBRAT MAMÍFER CARNíVOR.
LA REPRODUCCIÓ DELS ANIMALS
Papallona INVERTEBRAT insecte HERBÍVOR.
LA CIGONYA NEGRA Bernat Talens Aparicio.
Transcripción de la presentación:

Fem descripcions dels animals CURS 2011.12 CEIP PIO XII 2N-A

INDEX ELS CASTORS ( Cristina i Alberto).........................................................1 ELS OSSOS PANDA(Rim i Yanira)............................................................2 ELS RATS-PENATS (Raúl i Adrian Pérez)............................................... 3 LES ARANYES(Jorge Titei i Quique)....................................................... 4 LES PAPALLONES(Paula Mata i Paula Ródenas).....................................5 PECES SINIESTROS(Marta Chesa, Adrian Petcu i Vali)...........................6 ELS OCELLS (Angela i Samara)................................................................7 ELS POLPS (Joan Peris, Florin i Jose Mari)..............................................8 GRIPAUS I GRANOTES(Berta i Marta Rodriguez)...................................9 LES GRANOTES( Julian i Manuela)..........................................................10 LES SERPS ( Ana i Carme)........................................................................11 BIBLIOGRAFIA..........................................................................................12

Els castors naixen del ventre de la mare i viuen en família Els castors naixen del ventre de la mare i viuen en família. Poden caminar però principalment es desplacen nedant, tenen pèl i la cua té escates. Viuen en dics als rius i a les vores, son herbívors es a dir mengen vegetals. Els castors tenen esquelet. El seu Pelatge es fosc i tenen una cua llarga, prima i aplanada que serveix de timó. Construeixen dics per menjar. Autores: Cristina i Alberto.

Els ossos panda son mamífers i naixen del ventre de la mare. Viuen als bosc de la Xina i alguns al Zoo. El seu cos està cobert de pèl de color blanc i negre. Son vertebrats i vivípars, es una espècie en perill d'extinció. Respiren pels pulmons. Es desplacen amb les potes. Normalment es solitari i té només una o dos cries cada vegada. Son omnívors i mengen: bambú, arrels, ous, insectes i xicotets mamífers. Autores:Rim i Yanira

  Els rats-penats naixen del ventre de la mare i fiquen més de 3.000 cries. Es desplacen per l’aire volant i el seu cos està cobert de pèl. Viuen a les coves i galeries. Mengen plantes, plàtans, sang, fruites, insectes i peixos. Son vertebrats, el seu esquelet es petit, i viuen en la foscor. El so de la seua veu és molt agut. I les seves ales estan fetes de pell. Son els únics mamífers que poden volar. Hi ha més de 900 tipus de rats-penats.Tenen una llengua llarga que els serveix per a traure el menjar de les plantes. Les seves dents son afilades i durant els períodes de descans hivernen en grans grups. Quan reposen la temperatura del seu cos disminueix, però no arriba a 0º. Autors: Raúl Fernandez i Adrian Pérez

Les aranyes son insectes que naixen d'ous i per aixó són ovípars. Es desplacen amb la seua tela d'aranya que elles fabriquen. Tenen el cos cobert de pèl. Viuen en la natura i mengen mosques , mosquits e insectes xicotets. No tenen esquelet i per aixó son invertebrats. Autors: Jorge Titei i Quique.

Les papallones pertanyien a l'espècie dels insectes, són animals ovípars perquè naixen d'ous. Es desplacen volant, tenen pèl i son salvatges, son herbívors perquè mengen herba, són invertebrades perquè no tenen esquelet intern, tampoc tenen closca i viuen a l'aire lliure. L'adult posa ous, dels ous naixen les oruges i d'elles es converteixen en capolls, dels capolls,... Tenen moltes ports al seu cos: les antenes, ales anteriors, ales posteriors, espiritrompa,... Autores: Paula Mata i Paula Ródenas.

Estos peces son siniestros, nacen de huevos , son ovíparos. Se desplazan nadando por medio de sus aletas. Su cuerpo está cubierto por escamas y la respiración la hacen por medio de las branquias. Son carnívoros y salvajes , viven en el mar, tienen espinas, son vertebrados y usan su veneno y su cola para cazar y defenderse, normalmente los más grandes se comen a los más pequeños. Autores: Marta Chesa, Adrian Petcu y Vali.

Els ocells tenen principalment cinc parts: Ales, plomes, bec, cua i potes. Son ovípars i el seu cos està cobert de plomes. Es desplacen volant principalment encara que poden caminar i alguns nedar. Son omnívors i s'alimenten de flors, fruites, insectes,... Els ocells respiren per pulmons. Hi ha molts tipus de becs: grans estirats, xicotets i llargs. Cada ocell té un tipus diferent d'ou segons el tamany, color o forma. Hi ha molts tipus d'ocells com per exemple el pica-soques que tenen un pic afilat per a picar els arbres. Autores: Angela i Samara.

Els polps pertanyen al grup d’animals que s’anomenen mol•luscs Els polps pertanyen al grup d’animals que s’anomenen mol•luscs. Tenen tres cors i viuen als mars i als oceans. Respiren per les brànquies i tenen la pell nua, es desplacen per l’aigua amb els tentacles. Son carnívors, son ovípars. Tenen el cap molt gran i son cefalòpodes. Els pops gegants poden medir 8 metres de tentacle a tentacle, una femella por arribar a pondre més de 180000 ous d’una vegada. Autors: Joan Peris, Florín y Jose Mª.

Son amfibis. Tenen la pell verrucosa i son inofensius(el gripau) i les granotes solen tenir la pell llisa. Els gripaus son més grossos. Naixen d'ous i son ovípars. Es desplacen corrent, saltant i nedant. Viuen amb aigües estancades o quietes, llocs humits i dota les pedres. Les granotes tenen dents, al contrari que els gripaus, i algunes poden tenir ullals. Respiren per pulmons, mengen insectes, tenen esquelet, son vertebrats. Es protegeixen del sol. Son ovípars, al nàixer experimenten el cicle de la metamorfosi: primer son cullerots i desprès es transformen en granota o gripau, hi ha tant femelles com mascles. Estan en perill d'extinció. Autores: Berta i Marta Rodriguez.

Les granotes naixen d’ous es desplacen neden, corren i voten. Tenen la pell nua, son amfibis a estones viu dins de l’aigua i altres fora, viuen salvatges als rius , basses i xarques. Mengen mosquits, vespes, rates i mantis religiosa. Són vertebrats, respiren pels pulmons. Les de color roig i blau son verinoses, tenen les potes de davant més grans que les de darrere, també llargues . Als adults la cua els cau, primer son cullerots i respiren per les brànquies, desprès canvien als pulmons. Autores: Julian i Manuela.

Les serps pretereixen a la família dels rèptils, naixen d'ous es a dir son vivípars, S'arrosseguen per terra i tenen el cos rodó i allargat, es com un tub. Poden viure en la selva , rius, llacs i en molts llocs més. Són carnívores, els agrada menjar altres animals, com els escurçons i altres animals més. El seu esquelet es llarguíssim. Té la sang freda. Cada any canvia la seva pell gastada de tant d'arrossegar-se.   Autores: Ana i Carme.