La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

LA MEDUSA És un animal terrestre o aquàtic ? Les meduses son animals aquàtics i es mouen per l'aigua arrossegades pels corrents .

Presentaciones similares


Presentación del tema: "LA MEDUSA És un animal terrestre o aquàtic ? Les meduses son animals aquàtics i es mouen per l'aigua arrossegades pels corrents ."— Transcripción de la presentación:

1 LA MEDUSA És un animal terrestre o aquàtic ? Les meduses son animals aquàtics i es mouen per l'aigua arrossegades pels corrents .

2 Ès un animal vertebrat o invertebrat ?
La medusa es un animal invertebrat. Com és el cos ? El cos es gelatinos . Les meduses no tenenen ulls i tampoc no tenen orelles. Elles no tenen potes pero tenen tentacles.

3 Curiositats Les meduses tenen el cos en forma de paraigua i tenen uns tentacles que els envoten la boca i uns llargs que els fan servir per defensar-se i caçar. Les meduses s’alimenten també de larves o juvenils de peixos.  Algunes meduses són més grans que un ésser humà i altres són tan petites com una agulla de cap

4 Les meduses han estat a la Terra durant mil
Les meduses han estat a la Terra durant mil.lions d'anys, fins i tot abans que els dinosaures Les meduses es componen principalment d'aigua i proteïnes

5 La gent d’alguns paisos es menga les meduses
La gent d’alguns paisos es menga les meduses. Les meduses no tenen cervell, però alguns tipus tenen ulls La majoria de les meduses viuen menys d' un any, i tan sols algunes de les més petites poden viure només uns dies.

6 Fins aquí la nostra exposició, esperem que us hagi agradat


Descargar ppt "LA MEDUSA És un animal terrestre o aquàtic ? Les meduses son animals aquàtics i es mouen per l'aigua arrossegades pels corrents ."

Presentaciones similares


Anuncios Google