La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

L’Orca.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "L’Orca."— Transcripción de la presentación:

1 L’Orca

2 ÍNDEX Com és? L’Orca Què mengen Dades Jocs

3 COM ÉS? Té el cos blanc i negre. No té escates, té aletes.
Les de l’Aquàrium són molt amables, en canvi, les salvatges són molt agresives.

4 L’ORCA L’orca (Orcinus orca) és un cetaci membre de la família del dofí oceànic i és l’única espècie del seu gènere. És el segon mamífer (després de l’home) pel que fa a la distribució mundial ja que viu des dels oceans tropicals a l’àrtic. Les orques es desplacen contínuament en grups familiars. Mentre uns grups són migratoris altres poblacions són estables.

5 Què mengen? Les orques són animals carnívors que s’alimenten principalment de peixos (salmó, tauró, tonyina etc.) però també s’alimenten d’altres animals com tortugues marines o mamífers com els lleons marins o la morsa. També ataquen i s’alimenten d’altres cetacis, d’aquí que en alguns idiomes se n’hagi dit històricament balena assesina…

6 DADES Els mascles poden arribar a fer 9,5 metres de llarg i pesar kg, mentre les femelles són un 10% més petites. Les orques en llibertat poden viure 80 anys o més, però en captivitat no solen passar dels 20. Les orques nascudes en captivitat i alliberades després d’anys en companyia humana segueixen depenent dels homes pel que fa a l’alimentació. La imatge popular de les orques va rebre la consideració d'un animal perillós (la pel·lícula de 1977 Orca: The Killer Whale, Orca, la balena assesina) i va canviar a un dofí amable a través del cinema (la pel·lícula de 1993 Salveu Willy) o l’espectacle amb orques com Ulisses del zoològic de Barcelona i a altres llocs com Sea World d’Estats Units (EEUU).

7 JOCS

8 TREBALL REALITZAT PER: JAMIE I JORDI


Descargar ppt "L’Orca."

Presentaciones similares


Anuncios Google