La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Erika Acosta David Nieto Anna Retuerce Aaron Sánchez Carolina Soler

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Erika Acosta David Nieto Anna Retuerce Aaron Sánchez Carolina Soler"— Transcripción de la presentación:

1 Erika Acosta David Nieto Anna Retuerce Aaron Sánchez Carolina Soler
Celenterats Erika Acosta David Nieto Anna Retuerce Aaron Sánchez Carolina Soler

2 Índex Característiques principals................................p.3
Característiques físiques p.4 Que son? p.5 Nutrició p.6 Alimentació p.7 Reproducció p.8 Respiració p.9 On viuen? p.10 Habitat p.11 Curiositats p.12

3 Característiques principals
Són animals invertebrats. Tenen forma de bossa. No tenen òrgans interns. Tenen tentacles al voltant de la boca amb unes cèl·lules especials que poden injectar líquid uticant que paralitza a la presa que després ingerirà. Les restes surten per la mateixa bossa. Tots viuen a l’aigua, són bàsicament marins excepte la hidra, que viu als rius. Els hi agrada les aigües tèbies.

4 EXEMPLES DE CELENTERATS
Les meduses es poden desplaçar i tenen forma d’ombrel·la  amb la boca i tentacles mirant cap avall. El corall i anemones viuen fixes al sòl i per això els anomenem pòlips i tenen la boca i tentacles mirant cap amunt. El coral és una colònia d’un petit pòlip que és capaç de fixar sobre el seu cos el calci dissolt en el mar formant una mena d’estructura protectora.

5 Com es la seva nutrició? La seva nutrició es heteròtrofa (no es fabrica el seu propi aliment). Són carnívors i s’alimenten de zooplàncton.

6 Com es la seva reproducció?
La reproducció pot sexual amb fecundació externa, asexual o en algunes espècies de les dues formes, una generació medusa i la següent pòlip.

7 Respiració Els celenterats no necessiten sistema respiratori ja que aquesta funció es duu a terme per simple difusió entre les cèl·lules.

8 Curiositats Després de milers o milions d’anys poden formar grans colònies que acaben formant esculls de coral que poden arribar a emergir a la superfície o formar atols que es formen al voltant d’illes volcàniques que s’enfonsen

9 ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT!!!
Fet per: Érika Acosta David Nieto Anna Retuerce Aarón Sánchez Carolina Soler


Descargar ppt "Erika Acosta David Nieto Anna Retuerce Aaron Sánchez Carolina Soler"

Presentaciones similares


Anuncios Google