La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Memòria de mig any LPOs 2009-2010 Aina serra Laia ferré.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Memòria de mig any LPOs 2009-2010 Aina serra Laia ferré."— Transcripción de la presentación:

1 Memòria de mig any LPOs 2009-2010
Aina serra Laia ferré

2 Coordinació del grup de Salut Pública a Reus/Tarragona
Què vol dir això? Coordinar els projectes que es fan: trucades, reunions, mails, fer cartells, contactar amb la persona adient. Ampliar el grup que ja teníem. Mantenir el grup motivat i amb ganes de fer coses. Que cada membre actiu estigui ocupat (que no hi hagi ningú de braços plegats) i sàpiga què ha de fer. Mantenir els projectes antics que ja es feien. Començar projectes nous.

3 Què hem fet? 1era reunió SCOPH a tota la facultat! sota l’excusa de… BERENAR SCOPH! Resultat: de 15 – 20 persones berenant, escoltant atentament, i donant la seva opinió! Ja hem presentat el nostre grup de treball!

4 Què hem fet? Presentació de “Fem un pas contra el càncer” als premis st. Lluc, categoria d’Educació per la Salut. Resultat: 600 euros per futurs projectes, i un reconeixement a nivell de la Facultat

5 Què hem fet? Organització i preparació del DM de la Diabetis Resultat:
-Participació de molta gent de 1r curs - Èxit a nivell de participació ciutadana: va venir molta gent a la pl. Prim!!!

6 Què hem fet? Organització i celebració del Dia Mundial de la SIDA
Resultat: conèixer altres associacions que lluiten contra la SIDA, educació en la prevenció dels més joves que passaven per la pl. Prim.

7 Què hem fet? Organització i participació al dia mundial del càncer amb la I esquiada contra el càncer Resultat: un gran èxit!!!

8 Què hem fet? Organització i participació de “Fem un pas contra el Càncer” a Tarragona Resultat: persones caminant per prevenir el càncer!!!

9 Què hem fet? Organització i participació a la caminada “Fem un pas contra el càncer” a Reus Resultat: 2000 persones caminant contra el càncer. I molts membres d’AECS ajudant en l’organització!! (moltes gràcies a tots ;)

10 També hem representat, i ens hem reunit…
Reunions amb la lliga contra el càncer Reunions amb la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Reus Participació activa en el grup de treball de SIDA de l’Ajuntament de Reus Membres de la Comissió Directiva de l’Agència de Salut Pública del Baix Camp (fins el mes passat projecte demostratiu)

11 Què hem fet? Organització de l’Hospital dels Ossets de Peluix a Reus i Alcover Reunions amb la Raquel Prius, del departament d’Educació Revisió de les carpetes del HOP Aconseguir material de l’empresa Virginia (caramels) i de Borges (fruits secs) – Neus Guasch i Ana Scott Muntar les jornades de formació Horaris i torns I finalment… HOP a REUS!!!

12 Què hem fet? Inici organització del Pallassos d’Hospital
Contacte amb el Govern Balear a la Fundació Padre Montalvo per a la realització d’un projecte d’educació per la Salut a Balears. Preparació de les sessions de SCOPH de l’AG d’abril de Reus-Tarragona Col·laboració amb la NPO per la preparació de les sessions de SCOPH per l’AG general d’abril

13 Hem assisit a… Assistència a l’EuRegMe VII a Malta
Assistència a tots els secretariats de Reus-Tarragona Diverses reunions amb membres d’SCOPH

14 Abans que s’acabi el curs, voldríem fer…
Dia mundial sense tabac Inici Smile X Inici projecte d’educació per la salut a Balears

15 I l’any que ve, què? Hem de trobar relleu/s per l’any vinent!!!

16 ….i això és tot!!! DUBTES??? SUGGERIMENTS??
Gràcies per la vostra atenció!!! 


Descargar ppt "Memòria de mig any LPOs 2009-2010 Aina serra Laia ferré."

Presentaciones similares


Anuncios Google