La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG"— Transcripción de la presentación:

1 ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
L’ESCOLA MÀGICA ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG

2 25 ANYS ESTEM D’ ANIVERSARI

3 25 ANYS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
L’escola va començar fa 25 anys, en un edifici petit i amb uns 80 alumnes. D’instrument només fèiem piano i guitarra. Després ja vam incorporar la bateria i de mica en mica molts més instruments. L’espai va quedar petit ja que vam començar a créixer, amb alumnes i amb professorat.

4 Com diu el títol de la cantata d’ aquest any, ens fem grans
Com diu el títol de la cantata d’ aquest any, ens fem grans. L’ escola ha crescut: actualment fem violí, viola, violoncel, contrabaix, piano, guitarra, flauta, clarinet, saxòfon, trompeta, trompa i cant. Actualment som : 250 alumnes matriculats 30 alumnes de musicoteràpia 50 alumnes dels tallers que fem oberts al poble de gospel, guitarra, música per créixer... 150 alumnes de les escoles de primària amb el projecte PUIG-REIG TOCA amb batucada i corda de Puig-reig i Gironella Tenim alumnes dels pobles veïns com Casserres, Navàs, Berga, Olvan…. i a Gironella i ja el curs passat vam obrir una AULA ASSOCIADA.

5 AULA ASSOCIADA A GIRONELLA
OBRIM UNA AULA NOVA

6 Fa dos cursos vam obrir una aula associada a Gironella
Fa dos cursos vam obrir una aula associada a Gironella. D’aquesta manera els habitants d’aquest poble no els cal desplaçar- se fins a Puig-reig. Les assignatures que actualment es fan a l’aula associada són: Llenguatge musical per a nenes i nenes de 3 a 7 anys Classe d’Orff i cant coral Violí Flauta travessera Batucada per l’alumnat de 6è de les tres escoles de primària que té Gironella. El juny passat els dos ajuntaments van signar el conveni. NOTA DE PREMSA

7 A Gironella també hi fem activitats
A Gironella també hi fem activitats. Volem obrir l’aula associada al poble. Vàrem fer una jornada de portes obertes per la Fira de la Puríssima i per Nadal fem un concert. Aquest any va ser el concert de Reis, el diumenge 8 de gener, i hi van participar els alumnes de l’aula associada, el taller de gospel, els cants corals de l’escola i l’orquestra.

8 ACTIVITATS PROGRAMADES PELS 25 ANYS
Diumenge 25 de setembre Concert dels professors de l’aula moderna de l’escola Dimarts 25 d’octubre Concert de professors de l’escola de piano i flauta Divendres 25 de novembre Concert del Grup de Cant coral gran a la residència Mont-Martí, i a la cloenda del FÒRUM10 (cicle de xerrades organitzatdes per radio Puig-reig)

9 ACTIVITATS PROGRAMADES PELS 25 ANYS
Dimarts 24 de gener Taller per als nens i nenes de les escoles BRESSOL del nostre poble. Divendres 24 de febrer Els alumnes de Batucada de 6è de les dues escoles de primària participaran en la cercavila del carnestoltes. Diumenge 26 de març Els alumnes de Cant Coral gran faran un concert per mostrar-nos tot el repertori que han treballat aquest curs.

10 ACTIVITATS PROGRAMADES PELS 25 ANYS
Dimarts 25 d’abril Concert del quartet de Saxos. Aquest dia és molt important, serà el primer dia que tocaran davant d’un public. Dijous 25 de maig Concert dels conjunts instrumentals de vent i de corda. Diumenge 25 de juny Concert del Cant coral i de l’orquestra. Presentarem el concert que farem a la gira aquest estiu per la Catalunya Nord.

11 És primavera. L’Escola Municipal
de Música de Puig-reig fa 25 anys que crea il·lusions, transmet coneixement, descobreix les sensibilitats dels homes, dones, nenes i nens del poble de Puig-reig i comarca, dóna alegria, invita al respecte i a la tolerància… És un símbol de cultura i molt més! No hi ha paraules que la puguin definir. Això sí, amb l’esforç de molta gent que amb el seu talent i la seva dedicació l’han convertit en l’Escola Màgica. Esperem que per molts anys més!


Descargar ppt "ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG"

Presentaciones similares


Anuncios Google