La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

UNA TARDA QUALSEVOL D’UN DIA QUALSEVOL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "UNA TARDA QUALSEVOL D’UN DIA QUALSEVOL"— Transcripción de la presentación:

1 UNA TARDA QUALSEVOL D’UN DIA QUALSEVOL
6è de primària

2 Què vol dir fer 6è? Sovint pot semblar que una tarda qualsevol a 6è pot ser d’allò més rutinària però, en realitat, els alumnes de 6è estan involucrats en molts projectes i activitats. Molts cops, en un mateix lloc, es fan diferents coses alhora, i es fan de forma natural i ordenada, tothom sap què ha de fer i com ho ha de fer. El que ara veureu és un mostra del que podria ser una tarda qualsevol en la vida dels nostres alumnes més grans.

3 Arribem a l’escola i abans de començar xerrem una mica, com ens agrada!!!

4 15:00 Comencem la tarda amb els 5 minuts de lectura...

5 15:05 Els alumnes que formen part de la Comissió Escarola tenen reunió...

6 15:07 Els encarregats de les tasques de l’hort i del compostador pugen a fer la seva feina.

7 Mentrestant a classe fem diferents activitats: pintem la decoració d’hivern, resolem problemes de mates, fem exercicis de llengua...

8 15:40 Els membres de la comissió verda vénen a buscar els components de l’eskamot verd, han de decidir coses importants! 16:05 Els delegats verds tornen a classe, ens expliquen com ha anat la reunió i conversem sobre alguns aspectes...

9 16:25 La Marta ens explica una notícia i la comentem entre tots; després en penja un resum a la cartellera i des de casa ens la penjarà a la plataforma perquè tots la puguem llegir.

10 16: 40 En Cai ens proposa descobrir la seva “Palabra secreta” a través d’una definició que ha cercat i d’unes pistes que ell mateix ha elaborat però, és massa difícil i no l’encertem... L’escrivim a la llibreta on fem el recull de totes les “palabras secretas” i, per acabar, dos alumnes trien les seves per a la propera setmana. Potser tindrem més sort!!!

11 16: 58 Recolliu... Ha arribat l’hora de marxar i quan recollim, el comentari està en boca de tots: Ja és hora? Se m’ha passat la tarda volant! I és que quan hi ha bon ambient, bona companyia i feina interessant, el temps vola!


Descargar ppt "UNA TARDA QUALSEVOL D’UN DIA QUALSEVOL"

Presentaciones similares


Anuncios Google