La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Portada. Portada Presentació: VEIEM I ESCOLTEM ALS EXPERTS Feu clic a sota.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Portada. Portada Presentació: VEIEM I ESCOLTEM ALS EXPERTS Feu clic a sota."— Transcripción de la presentación:

1

2 Portada

3 Presentació:

4 VEIEM I ESCOLTEM ALS EXPERTS
Feu clic a sota

5 Temes a tractar:

6 Web 1.0- Escola tradicional ---- Web 2.0- Escola digital.

7 Nosaltres fem coexistència , és un model que no rutlla
Nosaltres fem coexistència , és un model que no rutlla. No podem experimentar l’escola 2.0. Només exposar continguts amb els canons i... Ens manquen 2 o 4 carros amb 30 portàtils per peça, si fos així, els professors que estem ja, dins del projecte, podríem fer proves sense preses, pauses ni angoixes.

8 El per què, el com i les raons de tot plegat:

9 Les noves tecnologies si les apliquem bé actuen a la part baixa del con, però si fem una classe tradicional amb noves tecnologies no millorarem l’aprenentatge, i ens frustrarem.

10 Com aprenem? Ho estem fem bé els professors ? Ho podem fer millor?

11 Què hem de fer?

12 Molts interrogants que hem de contestar.

13 Ens hem d’informar i formar:

14 Què són i que farem?

15 Segur que ho millorem tot plegat.

16 Rumiar una mica és un bon exercici.

17 Final: El 25 de gener del 2010 comença la formació bàsica del professorat del nostre centre que no la està fent ja, no la fa o l’ha d’actualitzar. La oferta de formació és: Els dilluns o dimarts o dimecres o dijous. Sessions d’una hora i dos quarts. Es programen 8 sessions i si cal es faran més. La formació, de moment, la fan els professors del centre. Posteriorment es definirà quan i com ha de ser la formació de segon i tercer nivell. L’objectiu final és que tots els professors del nostre centre tinguin capacitació en escola 2.0 en un termini aproximat de 2 anys. Rubí, Si alguna cosa no rutlla en aquesta presentació el responsable és : Santi Floristán. Nota: He fet aquest diagrames amb un programa que m’ha facilitat molt la feina, a la dreta poso l’enllaç i a You Tube podeu cercar tutorials.


Descargar ppt "Portada. Portada Presentació: VEIEM I ESCOLTEM ALS EXPERTS Feu clic a sota."

Presentaciones similares


Anuncios Google