La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

1 era JORNADA D’EMPRENEDORIA I EMPRESA Sant Celoni 31 març 2011

Presentaciones similares


Presentación del tema: "1 era JORNADA D’EMPRENEDORIA I EMPRESA Sant Celoni 31 març 2011"— Transcripción de la presentación:

1 1 era JORNADA D’EMPRENEDORIA I EMPRESA Sant Celoni 31 març 2011

2 Inicis de l’Associació d’Emprenedors/es Baix Montseny

3 Tenim idees i empenta: Decidim emprendre!
? Però tenim molts dubtes ? ? ? ? ? ? ?

4 Cerquem suport: Volem fer un bon pla de negoci
Pla Inicia Aj. Sant Celoni

5 Ens posem en mans del Pla Inicia
Aj. Sant Celoni

6 Comencem a caminar: Tenim un pla de negoci i el volem dur a terme
Pla Inicia Aj. Sant Celoni

7 El Pla Inicia ens posa en contacte
ENS CONEIXEM A INICIA

8 Donem forma i contingut a aquesta XARXA d’emprenedors
Associació d’Emprenedores i Emprenedors Baix Montseny ENS CONEIXEM A INICIA

9

10 QUI SOM? L’associació d’emprenedores i emprenedors del Baix Montseny es crea l’any 2010 per un col·lectiu de persones que, per diferents motivacions, han decidit posar en marxa el seu propi projecte empresarial. Som una associació sense ànim de lucre: compartim el coneixement, ens donem suport, dediquem moltes hores, ...

11

12 QUÈ VOLEM? Els objectius

13 QUÈ VOLEM? Fomentar l’esperit emprenedor. Som emprenedors i volem animar als qui vulguin muntar el seu propi negoci.

14 QUÈ VOLEM? Promoure el comerç local i comarcal. La compra de productes i serveis locals repercuteix positivament sobre la zona, doncs es genera riquesa a la pròpia zona facilitant la reinversió d’aquesta riquesa i es promou la singularitat dels establiments.

15 QUÈ VOLEM? Donar suport a l’emprenedoria. Volem ajudar als nous emprenedors a posar en marxa les seves iniciatives de negoci.

16 QUÈ VOLEM? Propiciar relacions comercials i institucionals. Volem fer negoci i el volem fer entre nosaltres, pel que la pròpia associació és un punt de trobada on també oferim els nostres productes i serveis per als associats.

17 COM HO VOLEM ASSOLIR? L’estratègia

18 COM HO VOLEM ASSOLIR? Portal de Internet. Mitjançant el portal oferirem tota la informació i experiències que disposem per iniciar una activitat empresarial, promovem els nostres productes i serveis. Som present a les xarxes socials.

19

20 COM HO VOLEM ASSOLIR? Activitats, reunions i formació. Hem dut a terme activitats per conèixer-nos i conèixer la oferta dels associats, programes de formació específics per promoure l’excel·lència empresarial, així com el intercanvi d’ idees que poden ajudar a que alguna d’ aquestes s’acabi posant en marxa.

21 Novembre de L’AEBM visita el Centre Internacional de Negocis de Catalunya - CINC, el Barcelona Activa i el en col·laboració amb Servei de Creació d'Empreses de l’Ajuntament de Sant Celoni.

22 Novembre de L’AEBM organitza una jornada gratuïta sobre la llei de protecció de dades, en col·laboració amb DatProtect i l’Ajuntament de Sant Celoni, a l’espai Sax Sala.

23 Novembre de Altres activitats Durant el mes de novembre la AEBM va organitzar una jornada de coaching en vaixell

24 Gener de 2011. Jornada gratuïta sobre posicionament web a càrrec de l’associat Rubén Vallejo.

25 Febrer de Jornada gratuïta sobre Màrqueting de Guerrilla a càrrec de l’associada Carmen Talavera.

26 COM HO VOLEM ASSOLIR? Fires. Participem en fires o presentacions de productes i serveis per promoure’ns en l’àmbit local i comarcal, a fi d’aconseguir bons negocis en la nostra àrea i beneficiar al nostre entorn immediat.

27 Maig de L’Associació d’Emprenedores i Emprenedors Baix Montseny es presenta a la fira d’entitats de Sant Celoni.

28 Juny de 2010. L’AEBM assisteix a la Fira de Barcelona a “El Dia de l’Emprenedor”

29 JORNADES DE FORMACIÓ / TALLERS
PRECVISIÓ D’ACTIVITATS DE L’ASSOCIACIÓ D’EMPRENEDORES I EMPRENEDORS BAIX MONTSENY - ANY 2011 JORNADES DE FORMACIÓ / TALLERS Març de Jornada gratuïta sobre posicionament web a càrrec de l’associat Rubén Vallejo. Segona Part. Març de Jornada gratuïta sobre disseny web a càrrec de l’associat Manfred Burkardt. Abril Taller pràctic sobre la llei de protecció de dades.

30 Jornada Networking a Sant Celoni.
PREVISIÓ D’ACTIVITATS DE L’ASSOCIACIÓ D’EMPRENEDORES I EMPRENEDORS BAIX MONTSENY ANY 2011 ALTRES ACTIVITATS Jornada Networking a Sant Celoni. Previsió: Octubre / Novembre 2011.

31 ON TROBAR-NOS? Reunions. Els associats ens reunim regularment per tirar endavant l’associació. Per conèixer les dates i horaris, només cal que us poseu en contacte mitjançant: Internet.

32 MOLTES GRÀCIES PER LA SEVA ATENCIÓ


Descargar ppt "1 era JORNADA D’EMPRENEDORIA I EMPRESA Sant Celoni 31 març 2011"

Presentaciones similares


Anuncios Google