La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PROJECTE XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PROJECTE XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF"— Transcripción de la presentación:

1 PROJECTE XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF

2 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
Què és la Xarxa? Objectius Criteris d'accés Drets i Deures Avantatges Funcionament de la Xarxa Reglament intern

3 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
QUÈ ÉS LA XARXA? La Xarxa d’Empreses Inclusives del Garraf és una xarxa d’empreses que treballen amb una perspectiva comú: la inclusió de persones amb discapacitat a la seva organització i que s’interconnecten mitjançant una plataforma virtual. És un projecte que pretén fomentar nous sistemes de cooperació empresarial i d’ intercanvi de coneixement per a generar iniciatives creatives que permetin mantenir el dinamisme de les empreses que en formen part i puguin seguir apostant per a la inclusió.

4 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
Què vol dir ser empresa inclusiva? Les empreses inclusives són les que col·laboren en la inserció laboral de persones que, per raons diverses, no poden accedir al mercat laboral en igualtat d'oportunitats. La nostra xarxa està relacionada amb la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual i persones amb problemes de salut mental com a treballadores a l’empresa ordinària.

5 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
OBJECTIUS DE LA XARXA

6 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
Fomentar la xarxa mitjançant la creació d’un web com a plataforma de treball.

7 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
Compromisos de les empreses membres És obligació el coneixement i compliment del Reglament de Règim Intern que regula les normes de funcionament intern de la xarxa, així com les relacions entre els seus membres. Vetllar pel compliment dels objectius de la Xarxa. FORMAR PART DE LA XARXA IMPLICA SIGNAR ELS COMPROMISSOS I RESPECTAR EL REGLAMENT DE RÈGIM INTERN.

8 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
CRITERIS PER ACCEDIR A LA XARXA

9 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
CRITERIS D’ACCÉS A LA XARXA: Obligacions reglamentàries per tal de formar part de la xarxa: Ser una empresa “ordinària” (no una empresa d’inserció, ni un centre especial de treball...) Tenir contractada com a mínim una persona amb discapacitat intel·lectual /o problemes de salut mental de forma indefinida o bé amb contracte de 12 mesos. Per altres tipus de contractació, es valorarà per la Comissió de la Xarxa. Complir amb la ràtio de tenir contractada una persona amb discapacitat intel·lectual o amb problemes de salut mental cada 50 treballadors/es a l’empresa. Les condicions laborals dels recursos humans de l’empresa han de complir criteris d’equitat (de gènere, igualtat d’oportunitat en l’accés a llocs de treball, carrera professional, de remuneració...)

10 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
AVANTATGES DE FORMAR PART DE LA XARXA

11 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF

12 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
Avantatges de formar part de la xarxa Accés als següents serveis de l’IMET: Assessorament sobre els tipus de contractacions per a persones amb discapacitat, bonificacions fiscals i subvencions vigents en cada moment. Assessorament personalitzat de les competències requerides per a desenvolupar les tasques pròpies dels llocs de treball i sobre les possibilitats de contractació. Acompanyament i recolzament de les professionals de l’IMET en el procés d’inserció laboral per afavorir l’adaptació, la contractació i el manteniment dels llocs de treball de les persones que participen en els nostres projectes. Seguiment a l’empresa i al treballador/a durant tot el període de contractació.

13 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
FUNCIONAMENT DE LA XARXA

14 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
Funcionament de la Xarxa: Organització: Constitució formal de la Xarxa. 14/02/2011 Creació de la Comissió de seguiment de les accions de la Xarxa. (en breu) Desenvolupament de les accions: Difusió als mitjans de comunicació de la constitució de la xarxa, així com de les principals accions que realitzarà. Flaix IMET Flaix Emprendre Diari Vilanova Digital Revista ADEG Informar, demanar complicitats i implicar a aquells recursos, serveis i entitats interessades en el projecte. Assistència sessions de networking: 7x7 Adeg, Dones d’Empresa, Cambra de comerç, gremis, sindicats... Creació del Carnet de persona consumidora de productes i/o serveis de la xarxa. Seguiment de la web de la xarxa Trobades d’empreses inclusives Participació en Festes Inclusives Seminaris i jornades formatives

15 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
MATERIALS DE LA XARXA: Reglament de Règim Intern Sol·licitud d’inclusió a la xarxa Full de compromís

16 EMPRESES FUNDADORES DE LA XEIG
XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF EMPRESES FUNDADORES DE LA XEIG “Finques Montané 1943, SLP” “Guarderia Infantil El Cangur” “Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere” “Merkal Calzados, SL” “Escola Pia de Vilanova i la Geltrú” “Fundació Privada Unió d’Esport Base de Vilanova i la Geltrú” “Hiper Simply Vilanova” “Decathlon Sant Pere de Ribes” CESPA, SA Consorci Sanitari del Garraf Hotel & Conference Centre Sitges, SL

17 XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
Rosalia Márquez Servei de Prospecció i Projecte Xarxa Empreses Inclusives del Garraf (XEIG) IMET Moltes gràcies per la vostra atenció!


Descargar ppt "PROJECTE XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF"

Presentaciones similares


Anuncios Google