La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Centre d'Hàbits Saludables

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Centre d'Hàbits Saludables"— Transcripción de la presentación:

1 Centre d'Hàbits Saludables
per a la Gent Jove La teva salut, el nostre repte!

2 On ens pots trobar? Al campus universitari, a l’illa de l’oci.
Serà un lloc per als joves on també hi podrem trobar assistència sanitària. Hi podem arribar fàcilment a peu o utilitzant el transport públic (L12-centre històric Universitat).

3 Quin és el nostre horari?
Tenim les 24 hores obert el nostre centre a la vostra disposició. De 24:00 a les 8:30 us oferim serveis mínims per cobrir les vostres urgències.

4 En quines situacions et podem ajudar?
Si tens problemes de drogodependències, de caire sexual, de trastorns alimentaris i propis de l’edat. Fem un treball de prevenció a través de l’educació. Si vols consultar alguns d’aquests temes, vine t’ajudarem!

5 Quins professionals hi treballen?
Especialistes en cada departament que el centre disposa i que puguin donar cobertura a tot tipus de necessitats (metges, psicòlegs, assistents socials...). Treballadors propers i amb experiència.

6 Com és el nostre centre? Un edifici de planta baixa envoltat de zones verdes de fàcil accés pels discapacitats. Amb un disseny modern i atractiu que combina colors clars. Es distribueix en espais amplis, còmodes, lluminosos i ventilats.

7 Com ens donem a conèixer?
Fem una bona campanya publicitària a través de tots el centres educatius, lúdics i d’atenció sanitària. Tenim una pàgina web que actualitzem amb freqüència. Volem fer saber als joves les atencions que hi poden rebre.

8 T

9 Com mantenim el teu anonimat?
Mitjançant una base de dades d’accés restringit, un sistema codificat per a cada individu, preservem totalment el teu anonimat, sense necessitat de referència familiar. La teva privacitat és el nostre deure.

10 Qui ha de prendre l'inicitiva ?
A l’hora de sol.licitar-nos ajut pot fer-ho qualsevol persona que ho necessiti (pares , amics tu mateix…) Us ajudarem i facilitarem el que calgui mentre això sigui positiu per la vostra integritat física i mental.


Descargar ppt "Centre d'Hàbits Saludables"

Presentaciones similares


Anuncios Google