La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Podeu posar una foto del vostre centre

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Podeu posar una foto del vostre centre"— Transcripción de la presentación:

1 Podeu posar una foto del vostre centre
LA VALL DEL TERRI CURS Podeu posar una foto del vostre centre

2 Memòria del menjador El menjador escolar es un espai educatiu, en el que desenvolupem hàbits correctes tant en l’alimentació, com en la conducta i en la higiène. L’horari del servei es de 12,30 a 15 hores i es distribueix en 2 torns 1er torn: De 12:30 a 13:15 amb els alumnes de infantil. 2on torn: De 13:20 a 14:15 amb els alumnes de primària.

3 El nostre equip de monitors/es
Per aconseguir els objectius educatius que ens plantegem, l’ equip de monitors duem a terme una programació d’activitats, per tal de que els infants adquireixin bons hàbits i aprenguin tot jugant. Foto equipo monis

4 L’ equip de cuina Foto equip
L’equip de cuina s’encarrega de preparar el dinar cada dia. Aproximadament 175 menús . Tenen en compte totes les necessitats dels nens/es a l’hora de preparar els menús (intoleràncies, dietes ….) Foto equip

5 OBJECTIUS Els objectius principals son els hàbits d higiene, filas i ordre al menjador. S’ ha treballat molt els signes a l’ hora de demanar les coses que hi hagi mes silenci al menjador al menjador .

6 Activitats Durant l’estona del pati les monitores d’infantil proposen diferents jocs i els acompanyen durant l’ activitat. Els agrada molt jugar a la sorrera.

7 Activitats Cada trimestre hem fet un partit de futbol al camp amb els diferents cicles de primària .. Diferents dies a la setmana es fan jocs de taula i tambe saltar a corda, el joc del mucador, gallineta cega……. L’últim trimestre les nenes han anat a fer tombarelles al camp.

8 Activitats Durant l’ acticitat de jocs i contes s’ha treballat amb el grup d infantil i a part de jugar amb pilotes, jocs de memoria ,danças….. Ells han escollit un conte que ha sigut el de la caputxeta i amb ajuda de la monitora s’ha teatrelitzat s’els ha fet la disfressa i al final de curs s’els hi va entregar la disfresa amb una foto de cada nen-a.

9 Tallers Taller de mascares per carnestoltes.
Es van fer diferents tallers per Nadal, uns per emportar a casa i altres per decorar el menjador de l escola amb l ajuda dels més grans. Vam pintar ous de pascua, i els més macos els vam posar per decorar les finestres. . Punt de llibre per Sant Jordi

10 Campionats El primer i segon trimestre es van organitzar diferents partits de fútbol . Al final del segon trimestre es va fer un campionat i a tots els participants s’els va fer entrega d una medalla. Les medalles les van fer les nenes de 3r i 4rt. foto

11 Activitats extraòrdinaries
Com a activitats extraordinàries s’han cantat nadales. L’últim trimestre es va fer el projecte del circ. Es van fer moltes activitats durant una setmana. Els nens/es s ho van passar molt be.


Descargar ppt "Podeu posar una foto del vostre centre"

Presentaciones similares


Anuncios Google