La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

IES PUIG DE SA FONT “NECESSITATS CENTRE”

Presentaciones similares


Presentación del tema: "IES PUIG DE SA FONT “NECESSITATS CENTRE”"— Transcripción de la presentación:

1 IES PUIG DE SA FONT “NECESSITATS CENTRE”
REUNIONS DE DELEGATS CURS CONTRACTE-PROGRAMA

2 Anar alerta amb les instal·lacions de les pissarres digitals pel perill que suposen.
La calefacció hauria de funcionar des de primeres hores del matí. La neteja i el manteniment del bany hauria de ser prioritari. Posar paper del bany i tapes en els banys. La renovació del material escolar (taules, cadires…) Els professors de biblioteca més puntuals. La col·locació de les taules al seu lloc en classes d’optatives… Les activitats extraescolars per la tarda (torneig de futbol…) El manteniment i el canvi de les persianes, o fer un mercadet per a poder pagar-les nosaltres. La neteja dels vidres exteriors. La col·locació de “taquilles”. La sortida escalonada per a la compra d’entrepans, o fins i tot abans que soni el timbre. La demanda de major transport escolar. Els càstigs individuals.

3 L’escolta activa de l’opinió dels alumnes per part dels docents.
L’augment de bancs en el pati. La posada de música durant el temps de l’esplai. El reciclatge correcte del material que es llença al fem. L’augment del nombre de contenidors. L’adornament de l’IES. L’elaboració de capses de disseny propi durant les tutories per a ser usades com a papereres al passadís. La proposta de comprar graneres i pales per a cada aula.

4 La penjada d’un rellotge a cada classe.
La millora del mobiliari de classe. L’augment de material escolar dins de les classes. L’ús d’uniformes. L’augment d’excursions. L’obertura dels banys de la resta de pisos. L’obertura d’un pla d’activitats alternatives per als alumnes que no van de viatge d’estudis i que hagin de quedar al centre. La lliure sortida de l’alumnat fora del centre durant l’esplai.

5 L’augment dels bancs en l’esplai.
El lliure ús dels mòbils al centre. L’obertura de totes les portes. La neteja de la seva planta. L’augment dels banys. La posada de música. El funcionament d’una cabina de telèfon. L’abaratiment de les fotocòpies. La lliure sortida en temps d’esplai. La solució dels problemes amb la calefacció. L’augment de la neteja de l’esplai. El descans cada dues hores si es té al mateix professor/a. La lliure sortida si no es tenen professors. La reparació de la cadira del professor. La reparació del bany.

6 ENGUANY TAMBÉ ESPEREM LES VOSTRES PROPOSTES, PERQUÈ ENS FARAN MILLORAR
MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ! ENGUANY TAMBÉ ESPEREM LES VOSTRES PROPOSTES, PERQUÈ ENS FARAN MILLORAR


Descargar ppt "IES PUIG DE SA FONT “NECESSITATS CENTRE”"

Presentaciones similares


Anuncios Google