La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Casal d’estiu 2016 Aquest estiu una màquina màgica ens permetrà convertir-nos en diferents personatges, com ara trapezistes, aviadors, bombers, científics,

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Casal d’estiu 2016 Aquest estiu una màquina màgica ens permetrà convertir-nos en diferents personatges, com ara trapezistes, aviadors, bombers, científics,"— Transcripción de la presentación:

1 Casal d’estiu 2016 Aquest estiu una màquina màgica ens permetrà convertir-nos en diferents personatges, com ara trapezistes, aviadors, bombers, científics, pintors o esportistes. Vols venir amb nosaltres i descobrir els secrets que amaguen? Tot el programa d’activitats ha estat elaborat amb la col·laboració de l’equip docent de l’Escola Sant Nicolau.

2 A qui s’adreça? Horari Dirigit a nens i nenes de 3 a 7 anys. DILLUNS
DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 9:00 Activitat de matí Sortida matinal Sortida tot el dia 13:00 Recollida o dinar 15:00 Piscina Activitat de tarda 17:00 Recollida

3

4 Activitats: Anglès Piscina (dilluns i dimecres a la tarda)
Jocs d’aigua Taller de creativitat Expressió corporal i psicomotricitat Taller de música i teatre

5 Activitats Cuina Informàtica Jocs tradicionals i cooperatius
Excursions de tot el dia (dijous) Sortides al matí (dimarts) Nit a l’escola (14 de juliol)

6 Casal d’estiu 2016 Sortides i excursions
Cada setmana farem una sortida de matí i una excursió de tot el dia. SETMANA 1 Visita Estruch (28 de juny) Pantà Vallvidrera (30 de juny) SETMANA 2 Radio Sabadell (6 de juliol) Enjogassa´t/parc Can Gambús (7 de juliol) SETMANA 3 Aeroport de Sabadell (11-13 juliol) Museu Europeu d’ Art Modern + Nit a l’escola (14 de juliol) SETMANA 4 Visita a una pastisseria Art Bo (19 de juliol) Enjogassa’t/parc Can Gambús (21 de juliol) SETMANA 5 Pistes d’ atletisme (26 juliol) Piscina Sant Cugat (28 de juliol)

7 Sortida matinal (Grup 1) Sortida matinal (Grup 2)
SEGONA SETMANA DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 9:00 Activitat de matí Sortida matinal Sortida tot el dia TERCERA SETMANA DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 9:00 Sortida matinal (Grup 1) Activitat de matí Sortida matinal (Grup 2) Sortida tot el dia

8 Full autorització excursions

9 CASALBASKET Per a aquells infants que es vulguin iniciar en el món de la cistella, us donem l’opció del CASALBASKET per combinar les activitats variades del Casal amb entrenaments de bàsquet (dilluns, dimecres i divendres) adaptats als nens i nenes de P5 i 1r de Primària. Els dimarts i dijous els inscrits al CASALBASKET participaran en les sortides i excursions del Casal.

10 Moltes gràcies!


Descargar ppt "Casal d’estiu 2016 Aquest estiu una màquina màgica ens permetrà convertir-nos en diferents personatges, com ara trapezistes, aviadors, bombers, científics,"

Presentaciones similares


Anuncios Google