La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ESCOLA GRAS I SOLER.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ESCOLA GRAS I SOLER."— Transcripción de la presentación:

1 ESCOLA GRAS I SOLER

2 JORNADES PORTES OBERTES Curs 2011 - 2012
27 de GENER a les 16h

3 Què és l’ Escola Gras i Soler ?
És una escola pública, democràtica, plural i oberta. És una escola que promou l’educació integral dels seus alumnes. És una escola que incentiva la innovació pedagògica. És una escola que fomenta els valors de diàleg i responsabilitat. És una escola que entén la diversitat com la natural diferència entre les persones.

4 INTEGRACIÓ A L’ ESCOLA GRAS i SOLER
Els alumnes nouvinguts a la població són distribuïts entre els centres públics i els concertats. Per atendre els alumnes nouvinguts disposem d’una Aula d’Acollida amb el seu tutor corresponent. Aquesta aula disposa dels recursos humans i informàtics adients per poder aplicar metodologies i estratègies d’immersió lingüística i d’inclusió social, així com per promoure la integració de l’alumnat nouvingut a les seves aules de referència.

5 Recursos i mitjans educatius
Aules espaioses i assolellades: - Infantil - Primària - Informàtica - Plàstica - Música - Acollida - Audiovisuals i teatre - Educació Especial - Psicomotricitat - Laboratori Despatxos i sala de professors Cuina pròpia i menjador Patis adequats als diferents cicles Equipaments per a practicar l’esport

6 Aula de 2nA i Aula de Música
Audiovisuals i Teatre

7 Laboratori Aula d’Educació Especial Aula de Psicomotricitat

8 Pati Infantil Pista Menjador

9 Serveis que ofereix l’escola
Acollida matí i tarda Menjador (cuina pròpia i monitors) Sortides i Excursions Activitats extraescolars (AMPA)

10 Recursos que trobem a l’escola Gras i Soler
L’escola disposa d’un equip de professors, tutors i especialistes de música, educació física, anglès, educació especial, acollida i informàtica, així com una vetlladora. Al centre hi ha servei de Psicologia, Logopèdia, Assistència Social i assessorament de l’EAP.

11 Projectes en curs, innovacions i presència a la xarxa
Anglès des de P3 Piscina gratuïta 1r Carta als Reis Mags: CI i alumnes d’ESO Espluday: un dia “in English” alumnes de 6è de les escoles d’Esplugues Espludansa: trobada dansaire Esmorzar saludable: : participem en el pla de consum de fruita a les escoles Projecte d’anglès amb l’escola Americana d’Esplugues de Llobregat Pàgina web: Bloc:

12 DATES DE PREINSCRIPCIÓ Curs 2011-12: Del 14 al 25 de febrer
DATES DE MATRÍCULA: Del 6 al 10 de juny


Descargar ppt "ESCOLA GRAS I SOLER."

Presentaciones similares


Anuncios Google