Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porJuan Manuel Acosta Modificado hace 6 años
1
Diumenge 4 de maig de 2017 PRIMERS Amanida de bacallà amb romesco
Amanida de quatre formatges amb fruits vermells amb reducció Salmorejo cordobes amb ou d’ur i pernil picat Canelons a la crema de foie Cargols a l’estil “Cillu” Tortelini farcit de pera i formatge, al pesto roso SEGONS Entrecot de vecdella 300gr (supl. 3€) Ossobuco de vedella amb bolets Solomillo de porc amb reducció de pedro ximenez Xuletó de porc, a l’strogomof Lluç planxa amb patata fornera Bacallà amb samfaina Orades al forn amb patata fornera Paella de marisc (sup. 1.50€) POSTRE Pastíssos laietà fruita Mel i mató Gelat Pa i beguda inclosos 19,50€ (IVA inclòs) MENU INFANTIL: Pasta bolonyesa, pollastre arrebossat i postre 11,00€ Pintor Ribalta, 2-8 / 08028Barcelona Tel · Fax ·
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.