La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

12a JORNADA D’ENSENYAMENT DE LES MATEMÀTIQUES 3 d’octubre de 2015

Presentaciones similares


Presentación del tema: "12a JORNADA D’ENSENYAMENT DE LES MATEMÀTIQUES 3 d’octubre de 2015"— Transcripción de la presentación:

1 12a JORNADA D’ENSENYAMENT DE LES MATEMÀTIQUES 3 d’octubre de 2015
Fem-ho visual a l’aula! El currículum posa èmfasi en la representació i la comunicació, com un dels processos claus en l’aprenentatge. Les estratègies de representació visual poden ajudar als alumnes a construir i estructurar les seves idees matemàtiques, i a resoldre situacions problemàtiques. En el taller es presentaran diverses experiències d’aula i idees per fer visibles conceptes matemàtics en els blocs de continguts “menys geomètrics”, a nivell dels primers cursos de l’ESO Albert Herrero INS Lluís Domènech i Montaner (Canet de Mar)

2 MESURA NUMERACIÓ I CÀLCUL RELACIONS I CANVI ESTADÍSTICA I ATZAR
1. Visualitzem les unitats de longitud, superfície i volum 2. Visualitzem el metre quadrat i el metre cúbic 3. Visualitzem les equivalències de volum dels sòlids NUMERACIÓ I CÀLCUL 4. Visualitzem les propietats dels nombres 5. Visualitzem les operacions amb fraccions 6. Visualitzem la divisibilitat RELACIONS I CANVI 7. Visualitzem les equacions 8. Visualitzem patrons en jocs d’estratègia ESTADÍSTICA I ATZAR 9. Visualitzem les mitjanes aritmètiques 10. Visualitzem la recta de regressió Fem-ho visual a l’aula! 12a JORNADA D’ENSENYAMENT DE LES MATEMÀTIQUES, 3 d’octubre de 2015

3 GRÀCIES! Animeu-vos a fer-ho visual a l’aula!
Les Matemàtiques es viuen: dues iniciatives que motiven 2a TROBADA DE L’ALT MARESME, 10 de setembre de 2015


Descargar ppt "12a JORNADA D’ENSENYAMENT DE LES MATEMÀTIQUES 3 d’octubre de 2015"

Presentaciones similares


Anuncios Google