La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Índex Què és una Societat de Garantia Recíproca (S.G.R.)?

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Índex Què és una Societat de Garantia Recíproca (S.G.R.)?"— Transcripción de la presentación:

1

2 Índex Què és una Societat de Garantia Recíproca (S.G.R.)?
Avalis de Catalunya, S.G.R. Perímetre d´ actuació Productes Línies sectors culturals i creatius Contacte

3 Què és una Societat de Garantia Recíproca?
● Entitat financera regulada pel Banc d’Espanya. ● Societat sense ànim de lucre i àmbit d´actuació específic: - Circumscrit al territori autonòmic o bé sectorial a nivell nacional ● El seu objectiu és la prestació d’avals a pimes i autònoms per a entitats financeres i organismes oficials. ● Facilita l’accés a nous mercats internacionals mitjançant la prestació d´avals tècnics de licitació, i econòmics a clients i proveïdors. ● De caràcter mutual, el titular o beneficiari de l’aval requereix adquirir participacions socials en el moment de la formalització de l´operació, reemborsables al seu venciment.

4 Societat sense ànim de lucre de capital mixt
Generalitat de Catalunya Societat sense ànim de lucre de capital mixt Pimes i Autònoms Entitats Financeres Associacions Empresarials Cambres de Comerç Socis Protectors Socis Partícips

5 Socis Protectors Generalitat de Catalunya Consell General de Cambres
Institut Català de Finances Banc Sabadell BBVA CaixaBank Banco Santander Bankia Bankinter Catalunya Banc Banco Popular Banco Mare Nostrum Deutsche Bank Bantierra Caja España Caixa d’Enginyers Cajamar Consell General de Cambres Confederació de Cooperatives de Catalunya Foment del Treball PIMEC Associació Catalana de Municipis i Comarques Cambra de Comerç de Tàrrega

6 Perímetre d´actuació Avalis pot garantir operacions de PIMES i autònoms que tinguin el seu domicili social o actuïn a Catalunya, així com aquelles activitats que es desenvolupin dins d’aquest territori per qualsevol empresa o autònom, independentment del seu domicili social o nacionalitat. En el cas d’empreses, tant sols s’avalen operacions d’aquelles societats que compleixin la condició de PIME: ● Plantilla inferior a 250 treballadors, i ● que es compleixi una d’aquestes dues condicions: - Xifra de negoci < 50 milions d’euros o - Actiu total < 43 milions d’euros (Art. 3 de l’Annex de la Recomanació de la U.E. de 6 de maig de 2003) Import màxim per operació: € per operació i € per client o grup econòmic. Fora d’aquest perímetre d’actuació, les operacions poden formalitzar-se amb l’ICF a través del conveni de coaval signat amb les diferents entitats financeres.

7 Tipologia d’operacions que avalem
Finançament d’actius fixes: maquinària, instal·lacions, mobiliari, equips informàtics,... Línies de Circulant: Nacional i Exterior/ Descompte, Crèdits, Líneas Import-Export, Confirmin, etc.. Compra d’Empreses, drets de traspàs, concessions administratives (taxi, estanc, farmàcia) Locals/Naus industrials afectes a l’activitat, préstec Hipotecari, no amb Leasing. Leasing, Préstecs i Renting per inversions no Immobiliàries. Sector Audiovisual. Sectors culturals i creatius. Bestretes de contractes o subvencions públiques. Avals entre el 70% i el 100% del risc per autònoms, emprenedors, empreses innovadores o projectes d’internacionalització, amb Inversió, en el cas de circulant al 50%. No garantim : Empreses amb Incidències RAI, ASNEF/ Pèrdues continuades/ Fons propis negatius.

8 Productes Avals Financers Avals Tècnics Avals Econòmics
Préstecs o lísing mobiliari de 3 a 15 anys com a màxim Préstecs per Compra de llicència de Taxi, llicència Farmàcia, Administració de Loteria o Estanc Préstecs davant CDTI i altres organismes oficials. Línies de circulant de 1 a 3 anys: ▪ Pòlissa de crèdit ▪ Préstec circulant ▪ Línia de descompte nacional / exterior ▪ Línies d´avals ▪ Confirming ▪ Factoring ▪ Negoci exterior Avals Tècnics Licitació nacional i internacional Avals en garantia Avals Econòmics Avals de lloguer. Davant de clients i proveïdors nacionals i exteriors

9 Línia FEI 2017-2018 de Garantia per Sectors culturals i creatius
Nou contracte destinat a garantir l’accés al finançament a les pimes i autònoms que operen en els sectors culturals i creatius, mitjançant l’aval d’Avalis. Característiques de la línia: La garantia atorgada a una operació inclosa en aquesta línia, està recolzada pel mecanisme de Garantia per Sectors culturals i Creatius (CCS Guarantee Facility) amb el suport financer de la Unió Europea sota el programa Europa Creativa . Per finançament de circulant i d’inversió. Terminis a partir de 12 mesos, amb un màxim de 5 anys per circulant (segons producte) i 15 anys per inversió. L’import del principal de l’operació no podrà ser superior a 2 milions d’euros.

10 Avantatges del nostre aval en aquesta línia:
Línia FEI de Garantia per Sectors culturals i creatius AVALIS- ICEC Avals préstecs davant de organismes oficials: Avals davant ICEC per a la línia de finançament Aportacions reintegrables. Avantatges del nostre aval en aquesta línia: - Disposar dels avals d’una manera ràpida i còmode. - Amb les mateixes prestacions que els avals bancaris, evitareu la immobilització de recursos que suposa la constitució de dipòsits amb efectiu. - Permeten alliberar les línies que l'empresa manté amb les entitats financeres i diversificar riscos. - Especialistes en el producte / Dificultat Aval indefinit.

11 Línia - Sector audiovisual
Conveni : Amb data 17 desembre de 2010, es va signar conveni ICEC, ICF I Avalis per facilitar la concessió d’avals a les empreses de producció audiovisual i impulsar-ne l’accés al crèdit. Públic Objectiu: Empreses de producció audiovisual ubicades a Catalunya que tinguin un projecte empresarial econòmicament viable. Objecte: Per inversió i per circulant, per bestretes de subvencions ICEC i bestretes contractes TV3. Mutualitat: €. Els beneficiaris de la línia, hauran de subscriure una aportació d’Avalis Aportació del 3% de Mutualitat està subvencionada per ICEC en concepte de garantia. Aquesta garantia és recuperable quan finalitzi el termini de l’aval i no hagi presentat incidències. .

12 Moltes Gràcies

13 Gran Via de les Corts Catalanes, 635 4P
08010 – Barcelona


Descargar ppt "Índex Què és una Societat de Garantia Recíproca (S.G.R.)?"

Presentaciones similares


Anuncios Google