Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
Restaurant dinou vint-i-dos
PRIMERS Burrata amb fons de pesto Amanida de formatge de cabra amb pollastre marinat Copa de cranc amb alvocat Mouse de foie amb crocanti i torradetes Boletes de gouda amb melmelada de tomàquet Llagostins amb tempura i soja Provolone italià amb orenga i torradetes Gaspatxo de síndria amb oli de menta Tagliatele a la crema de brie Fabes a la catalana SEGONS Chipirons a l’andalussa Entrecot gallec 300gr Salmó a la planxa Bistec angus amb salsa roquefort Hamburguesa Angus amb salsa de mostassa Mandonguilles amb sípia Rotllet de pollastre amb formatge i pernil ibèric Llibret mallorquí Llobarro a la donostiarra amb mongeta pinta Butifarra amb pintxo moruno Ossobuco de vedella 12,50€ (iva inclós) MENU PLAT ÚNIC: Xuletó de 800g gallec amb la seva guarnició 15,50€
2
Restaurant dinou vint-i-dos
ASSORTIT DE POSTRES Fruita del dia Iogurt natural amb mel Pastis l’arpeira Sorbet de llimona Crocanti de vainilla Cucuruxo de nata i turró Trufas de xocolata Bolas de gelat de cítrics Bombon vainilla i xocolata Pastissos del dia: Carrot cake, Sacher i santiago Gofres amb xocolata desfeta Multicereals amb xocolata calenta
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.