Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
Restaurant dinou vint-i-dos
PRIMERS Amanida verda amb tonyina Burrata italiana amb fons de pesto Lasanya vegetal al graten Macarrons amb salsa de salmó Mouse de foie amb crocant i torradetes Boletes de gouda amb melmelada de tomàquet Llagostins amb tempura i soja Provolone italià a l’orenga amb torradetes Encenalls de mortadel·la i parmesà Escalivada amb tonyina i olí d’anxoves MENU PLAT ÚNIC: Xuletó de 800g gallec amb la seva guarnició 15,50€
2
Restaurant dinou vint-i-dos Segons
Marmitako de tonyina Bistec de vedella angus amb salsa de rocafort Bacallà amb mussolina d’all i oli Mandonguilles a la jardinera Fritura de seitó i xipirons Tonyina guisada amb ceba Llibret de pernil i formatge Entrecot gallec de 300gr Platet de xai al forn Hamburguesa angus amb ceba caramel·litzada Contra cuixa de pollastre al forn 12,50€( iva inclòs)
3
Restaurant dinou vint-i-dos
ASSORTIT DE POSTRES Postres del dia: Flam de formatge cassè Mini hojaldre multi cereals amb xocolata calenta Pastis de formatge i nabius Pastis de whisky i mango Lioneses de nata amb xocolata calenta Pastis de Santiago amb bandeira Pastis de cireres Pastis de poma Fruita del dia Mel i mato Iogurt de maracuya i prèssec o natural Gelats: Caneló de Biscuits de vainilla i crocant Cono de nata Cono de torró Sandwich stracciatela Ametllat de xocolata blanc i negre Bombò vainilla. Trufes de xocolata Sorbets: Sorbet de mojito i de llimona
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.