Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porErika Küchler Modificado hace 6 años
1
L’AMANIDA 2a edició del “sopar de...” 1 de setembre de 2.007
Calella de Palafrugell Concursants: Jordi Ballester – Gemma Roca – Xavi Gonzalez – Cristina Marín Albert Castellet – Aina i Núria Castellet – Judit Rovira – Miquel Llordella Roser Español – Sergi Gomà – Núria Oliva – Xavi Grané Beti Faura – Joan Rovira
2
La preparació de les amanides
“… es comencen a desvetllar els secrets…”
3
La preparació de les amanides
“ Ei tu, no miris!...”
4
Gemma Roca – Jordi Ballester Amanida PALLEMIX
Alvocat, enciam, tomàquet, oli, sal i tot passat pel turmix. Guarnició de pastanaga i tomàquet.
5
Cristina Marín - Xavi Gonzalez Amanida TUNNING AX
Canonges, rúcola, poma verda, nous. Amanit amb iogurt, oli, pebre i llimona.
6
Roser Español – Sergi Gomà Amanida SARDINETES CALENTES
Tomàquets de l’hort d’Alàs, canonges, xampinyons saltejats, sardinetes de llauna, pinyons fregits amb l’oli de les sardines. Amanit amb l’oli de fregir.
7
Xavi Grané – Núria Oliva Amanida PIN i PON
Kiwi, taronja, poma, enciam, tomàquet, pinyons. Amanit amb vinagreta d’oli, mel i sal. Servit amb barquets de galeta.
8
Albert Castellet – Aina – Núria Amanida APAMAPANIPIDAPA
Canonges, préssec, nous, parmesà. Amanit amb oli, vinagre mòdena, sal i xocolata negra ratllada.
9
Judit Rovira – Miquel Llordella – Albert Castellet Amanida PAGÈS
Enciam variat. Carbassó, albergínia, espàrrecs, porros, tomàquets a la brasa i pernil ibèric (del bo!) fregit. Amanit amb sal gruixuda i oli.
10
Beti Faura – Joan Rovira Amanida SILVESTER
Enciam, nous, sàlvia fregida, roses, lavanda, fonoll. Daus de gelat de Bleu d’Auvergne. Amanit amb sal, pebre i oli aromatitzat amb alfàbrega.
11
El sopar
12
Les amanides guanyadores
“La Millor” APAMAPANIPIDAPA Premi: Raqueta matamosques i mosquits elèctric. “La Pitjor” PALLEMIX Premi: Matamosques i mosquits manual. “La més original” SILVESTER Premi: Matamosquits químic.
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.