La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Realizat per: Alejàndro Isabel Pablo Juan Natalia Alberto

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Realizat per: Alejàndro Isabel Pablo Juan Natalia Alberto"— Transcripción de la presentación:

1 Realizat per: Alejàndro Isabel Pablo Juan Natalia Alberto
La fecundació Realizat per: Alejàndro Isabel Pablo Juan Natalia Alberto

2 Cél·lules sexuals masculines
Les cél·lules sexuals masculines son els espermatozoides. Els espermatozoides ixen dels testicles i viatgen pels conductes deferents. Les parts del espermatozoide son membrana plamática,cap,nucli,coll,peça intermédia i cúa.

3 Cél·lules sexuals femenines
Les cél·lues sexuals femenines s´anomenenan óvuls. Les parts del óvul son el nucli, citoplasma i membrana plasmática. També s’anomenen gametes femenines. Cada 28 dies madura un óvul.

4 Qué és la fecundació? La fencundació es quan un óvul i un espermatozoide es junten i formen un zigot. Els óvuls madurs miden 0,135 milimetres de diámetre. Perque la fecundació siga posible,el semen d’un home ha d’arribar a la vagina de la dona.

5 Funció La funció principal de la fecundació es crear un ser humá nou en la Terra. Per a fer això hi ha un óvul i molts espermatozoides, però solament pot entrar un espermatozoide al óvul. Hi han molts espermatozoides en la vegiva de la dona però solament es junta un amb el óvul.

6 Procéss El procéss de la fecundació se inicia amb el contacte entre els gamets maculins i femenins per a que naden fins la trompa fal.lopi. Quan es junten el espermatozoide i el óvul formen la zigot i es va dividint cada vegada fent-se més gran.

7 Per a que ens ha servit aquesta explicació?
Ens ha servit per aprendé com tener un fill/a. A més a més tambe tenim que aprende aço per que estem en el col·legi i cada dia tenim que aprener una cosa nova.

8 GRACIES PER LA SEUA ATENCIÓ


Descargar ppt "Realizat per: Alejàndro Isabel Pablo Juan Natalia Alberto"

Presentaciones similares


Anuncios Google